Autors |
Ziņojums |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
A nevar būt tā, ka vnk izpūtējs kaut kur sitās pret virsbūvi?
|
Thu Nov 04, 2010 1:11 pm |
|
 |
Premo
Pievienojies: 31 Mar 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Olaine
2002 Alfa-Romeo GTV
|
Izpūtējs diez vai!
Drīzāk tas ir kaut kas saistīts ar kārbu, sajūgu un pusasīm
P.S. Bet šlices taču var arī iznēsāties? Vai arī es kļūdos
_________________ Alfa-Romeo GTV 3.0l V6 24V 2002
|
Thu Nov 04, 2010 2:33 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Premo rakstīja:Izpūtējs diez vai!
Drīzāk tas ir kaut kas saistīts ar kārbu, sajūgu un pusasīm
P.S. Bet šlices taču var arī iznēsāties? Vai arī es kļūdos 
Ja tas tā būtu (šlices) tad īpaši tālu neaizbrauktu.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu Nov 04, 2010 2:53 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
laba skaņa pati izlidīs arā
starp citu, Tev tač 3litrs - difu esi JAU mainījis, vai VĒL nē
|
Thu Nov 04, 2010 2:58 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
a pasa stabilizatora bukses nomainiji?
|
Thu Nov 04, 2010 3:16 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
GTV gadijumā nenāk ar dubultmassas spararatu?  un apskaties KĀRTĪGI motora prieksējo spilvenu zobsiksnas pusē un aizmugurējo.. p.s. nofočē aizmugurējo spilvenu no apakšas ja ir iespēja
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Nov 04, 2010 4:04 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
AMV laikam taisnība, pat ar pusbeigtu pusasi tālu netiktu
Hmm, diffs gan nav mainīts!
elbee nezinu kuras īsti bukses tu domā, bet priekšā ir tikai mainītas abu plauktu priekšējās bukses un abas stabilizatora atsaites.
Būs laikam jāaizripina līdz autoficinai kādu dienu, lai vismaz dzīvajā paklausās
|
Thu Nov 04, 2010 4:10 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
kaspars rakstīja:GTV gadijumā nenāk ar dubultmassas spararatu? un apskaties KĀRTĪGI motora prieksējo spilvenu zobsiksnas pusē un aizmugurējo.. p.s. nofočē aizmugurējo spilvenu no apakšas ja ir iespēja 
Laikam bija sajūgs ar dubultmasas sparatu standartā, ja mēs domājam vienu un to pašu? Tev ir kādas aizdomas, ka sparats dauzās? Jo tā skaņa un vibrācija tā izteikti nāk tieši kad straujāk atlaid sajūgu - pat gāze nav jāspiež, pietiek tikai piespiest un straujāk atlaist sajūgu!
|
Thu Nov 04, 2010 4:15 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
es paceltu likmi un liktu uz to, ka kads motora atbalsta/atsaites gumijas gabals ir aizgajis labakos medibu laukos... problemas apraksts izklausas ljoooooti tuvu tam.
atver haubi un paludz, lai kads pagaze brivgaita, ta jau manis, vai tas lielais aluminija klucis kustas vai ne... nedaudz gan vinjs var kursteties.
principa braucot motora atsaites bukses galu var izjust diezgan labi, piem... agresiva maniere meginot iekramet likumaa... tada sajuta, ka kaut kas nosveras uz vienu vai otru pusi...
|
Thu Nov 04, 2010 4:35 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
xls99 rakstīja:principa braucot motora atsaites bukses galu var izjust diezgan labi, piem... agresiva maniere meginot iekramet likumaa... tada sajuta, ka kaut kas nosveras uz vienu vai otru pusi...
Var jau būt, tapēc nenāktu par sliktu pārbaudit to visu vēlreiz
|
Thu Nov 04, 2010 4:58 pm |
|
 |
aldisk
Pievienojies: 02 Apr 2009
Komentāri: 13
|
Ja tas palidz - tad manam 3L GTV bija identiska problema ar to klankskji. Prasiju vairakos servisos kas par lietu, bet visi bolija acis un teica, ka tas var but jebkas. Modena parbaudiju motora balstus un pusasis, nomainiju augejo motora atsaiti un sajugu, bet nekas nelidzeja. Tiko ir parlasita visa karba un klankskis ir pazudis. Ta, ka man liekas tas ir kaut kas karba, kas rada to brivgaitu/klankski.
|
Thu Nov 04, 2010 8:23 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
aldisk rakstīja:Ja tas palidz - tad manam 3L GTV bija identiska problema ar to klankskji. Prasiju vairakos servisos kas par lietu, bet visi bolija acis un teica, ka tas var but jebkas. Modena parbaudiju motora balstus un pusasis, nomainiju augejo motora atsaiti un sajugu, bet nekas nelidzeja. Tiko ir parlasita visa karba un klankskis ir pazudis. Ta, ka man liekas tas ir kaut kas karba, kas rada to brivgaitu/klankski.
Kr4 čalim jāķīlē kārba, jebšu jau iepriekš minētais sparrats, tiks beidzot pie normāla GTA sparrata un sajūga, vērtīgs upgreids
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Fri Nov 05, 2010 12:17 am |
|
 |
aldisk
Pievienojies: 02 Apr 2009
Komentāri: 13
|
AMV rakstīja:aldisk rakstīja:Ja tas palidz - tad manam 3L GTV bija identiska problema ar to klankskji. Prasiju vairakos servisos kas par lietu, bet visi bolija acis un teica, ka tas var but jebkas. Modena parbaudiju motora balstus un pusasis, nomainiju augejo motora atsaiti un sajugu, bet nekas nelidzeja. Tiko ir parlasita visa karba un klankskis ir pazudis. Ta, ka man liekas tas ir kaut kas karba, kas rada to brivgaitu/klankski.
Kr4 čalim jāķīlē kārba, jebšu jau iepriekš minētais sparrats, tiks beidzot pie normāla GTA sparrata un sajūga, vērtīgs upgreids 
nu ja vienigais zin ka, kad sak krameties gar tam lietam, tad spej tik pikot un atklat vel visadas saizes ko pie reizes vajadzetu sataisit. Mana gadijuma es parlasiju pa lielam visu prieksu - radiators, sajugs, karba, stures reika utt. ta ka man liekas citriez labak ir nezinat kas tur par vainu
|
Fri Nov 05, 2010 12:30 am |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
aldisk rakstīja:AMV rakstīja:
nu ja vienigais zin ka, kad sak krameties gar tam lietam, tad spej tik pikot un atklat vel visadas saizes ko pie reizes vajadzetu sataisit. Mana gadijuma es parlasiju pa lielam visu prieksu - radiators, sajugs, karba, stures reika utt. ta ka man liekas citriez labak ir nezinat kas tur par vainu 
Tas tiešām, labāk citreiz nezināt
Nu ja sajūga sparats, tad tiešām jāliek uzreiz GTA, ja diffs tad Q2... bet ja abi, tad es to ciparu negribu redzēt
|
Fri Nov 05, 2010 4:22 pm |
|
 |
Premo
2002 Alfa-Romeo GTV
|
 Overstīrings...
Sveiki!
Pēdējos mēnešos rodas tāda sajūta, ka mašīna nesavācas izejot no līkuma. Proti, līkumā it kā pagriez stūri normas robežās viss ok - bet ejot jau arā no līkuma mašīna pagriežas it kā vēl vairāk (tā kā būtu pagriezis ratu par daudz). Kādam ar GTV ir bijis tāds joks? Kas varētu būt cēlonis?
|
Wed Mar 09, 2011 11:58 am |
|
 |
|