Atbildēt pie šī temata 24 lapa no 28 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Nākošais
Interesē Jūsu viedoklis par sekojošo:
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A nevar būt tā, ka vnk izpūtējs kaut kur sitās pret virsbūvi?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izpūtējs diez vai!
Drīzāk tas ir kaut kas saistīts ar kārbu, sajūgu un pusasīm  Neutral

P.S. Bet šlices taču var arī iznēsāties? Vai arī es kļūdos  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Premo rakstīja:
Izpūtējs diez vai!
Drīzāk tas ir kaut kas saistīts ar kārbu, sajūgu un pusasīm  Neutral

P.S. Bet šlices taču var arī iznēsāties? Vai arī es kļūdos  Rolling Eyes

Ja tas tā būtu (šlices) tad īpaši tālu neaizbrauktu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
laba skaņa pati izlidīs arā  Wink  

starp citu, Tev tač 3litrs - difu esi JAU mainījis, vai VĒL nē  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a pasa stabilizatora bukses nomainiji?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
GTV gadijumā nenāk ar dubultmassas spararatu? Wink un apskaties KĀRTĪGI motora prieksējo spilvenu zobsiksnas pusē un aizmugurējo.. p.s. nofočē aizmugurējo spilvenu no apakšas ja ir iespēja Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV laikam taisnība, pat ar pusbeigtu pusasi tālu netiktu  Rolling Eyes

Hmm, diffs gan nav mainīts!

elbee nezinu kuras īsti bukses tu domā, bet priekšā ir tikai mainītas abu plauktu priekšējās bukses un abas stabilizatora atsaites.

Būs laikam jāaizripina līdz autoficinai kādu dienu, lai vismaz dzīvajā paklausās  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
GTV gadijumā nenāk ar dubultmassas spararatu? Wink un apskaties KĀRTĪGI motora prieksējo spilvenu zobsiksnas pusē un aizmugurējo.. p.s. nofočē aizmugurējo spilvenu no apakšas ja ir iespēja Smile

Laikam bija sajūgs ar dubultmasas sparatu standartā, ja mēs domājam vienu un to pašu? Tev ir kādas aizdomas, ka sparats dauzās? Jo tā skaņa un vibrācija tā izteikti nāk tieši kad straujāk atlaid sajūgu - pat gāze nav jāspiež, pietiek tikai piespiest un straujāk atlaist sajūgu!  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es paceltu likmi un liktu uz to, ka kads motora atbalsta/atsaites gumijas gabals ir aizgajis labakos medibu laukos... problemas apraksts izklausas ljoooooti tuvu tam.

atver haubi un paludz, lai kads pagaze brivgaita, ta jau manis, vai tas lielais aluminija klucis kustas vai ne... nedaudz gan vinjs var kursteties.

principa braucot motora atsaites bukses galu var izjust diezgan labi, piem... agresiva maniere meginot iekramet likumaa... tada sajuta, ka kaut kas nosveras uz vienu vai otru pusi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
principa braucot motora atsaites bukses galu var izjust diezgan labi, piem... agresiva maniere meginot iekramet likumaa... tada sajuta, ka kaut kas nosveras uz vienu vai otru pusi...

Var jau būt, tapēc nenāktu par sliktu pārbaudit to visu vēlreiz  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja tas palidz -  tad manam 3L GTV bija identiska problema ar to klankskji. Prasiju vairakos servisos kas par lietu, bet visi bolija acis un teica, ka tas var but jebkas. Modena parbaudiju motora balstus un pusasis, nomainiju augejo motora atsaiti un sajugu, bet nekas nelidzeja. Tiko ir parlasita visa karba un klankskis ir pazudis. Ta, ka man liekas tas ir kaut kas karba, kas rada to brivgaitu/klankski.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aldisk rakstīja:
Ja tas palidz -  tad manam 3L GTV bija identiska problema ar to klankskji. Prasiju vairakos servisos kas par lietu, bet visi bolija acis un teica, ka tas var but jebkas. Modena parbaudiju motora balstus un pusasis, nomainiju augejo motora atsaiti un sajugu, bet nekas nelidzeja. Tiko ir parlasita visa karba un klankskis ir pazudis. Ta, ka man liekas tas ir kaut kas karba, kas rada to brivgaitu/klankski.

Kr4 čalim jāķīlē kārba, jebšu jau iepriekš minētais sparrats, tiks beidzot pie normāla GTA sparrata un sajūga, vērtīgs upgreids super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
aldisk rakstīja:

Kr4 čalim jāķīlē kārba, jebšu jau iepriekš minētais sparrats, tiks beidzot pie normāla GTA sparrata un sajūga, vērtīgs upgreids super

nu ja vienigais zin ka, kad sak krameties gar tam lietam, tad spej tik pikot un atklat vel visadas saizes ko pie reizes vajadzetu sataisit. Mana gadijuma es parlasiju pa lielam visu prieksu - radiators, sajugs, karba, stures reika utt. ta ka man liekas citriez labak ir nezinat kas tur par vainu Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aldisk rakstīja:
AMV rakstīja:

nu ja vienigais zin ka, kad sak krameties gar tam lietam, tad spej tik pikot un atklat vel visadas saizes ko pie reizes vajadzetu sataisit. Mana gadijuma es parlasiju pa lielam visu prieksu - radiators, sajugs, karba, stures reika utt. ta ka man liekas citriez labak ir nezinat kas tur par vainu Very Happy

Tas tiešām, labāk citreiz nezināt 45  c
Nu ja sajūga sparats, tad tiešām jāliek uzreiz GTA, ja diffs tad Q2... bet ja abi, tad es to ciparu negribu redzēt  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Overstīrings... 
Sveiki!
Pēdējos mēnešos rodas tāda sajūta, ka mašīna nesavācas izejot no līkuma. Proti, līkumā it kā pagriez stūri normas robežās viss ok - bet ejot jau arā no līkuma mašīna pagriežas it kā vēl vairāk (tā kā būtu pagriezis ratu par daudz). Kādam ar GTV ir bijis tāds joks? Kas varētu būt cēlonis?  Rolling Eyes

Atbildēt pie šī temata 24 lapa no 28 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration