Autors |
Ziņojums |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Ja turbīna izbeigusies, tad nost neslāpst. Pabraukt var, tikai baigie dūmi no izpūtēja un graboņa motortelpā. Man ir pieredze
|
Wed Mar 26, 2008 9:46 am |
|
 |
avalon
Pievienojies: 18 Mar 2008
Komentāri: 150
Atrašanās vieta: Rīga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Es jau nesaku ka turbina beigta -vnk Alfiras diagnostika pateica katurbinai trukst spiediena
Sakuma nomainisu kvelsveces un degvielas filtru un tad jau redzes
Bet nosakuma japagaida kad sniegts mazliet izkusis -a to ar vasarenem negribas slidinaties
|
Wed Mar 26, 2008 10:12 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
avalon rakstīja:Es jau nesaku ka turbina beigta -vnk Alfiras diagnostika pateica katurbinai trukst spiediena
Sakuma nomainisu kvelsveces un degvielas filtru un tad jau redzes
Bet nosakuma japagaida kad sniegts mazliet izkusis -a to ar vasarenem negribas slidinaties 
vel viena lieta - gaisa filtrs
bet, ja jau vienmerigi vari tos apgriezinus uzdzit kaut uz 5k es pirmam kartam skatios uz deg.filtr.
Bet nu es jau neko, nesmu mehs, turbinas vispar esmu redzejis tikai forsazas zurnalos
|
Wed Mar 26, 2008 12:52 pm |
|
 |
avalon
Pievienojies: 18 Mar 2008
Komentāri: 150
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Vienigi japagaida labaks laiks  citadi gravi busu
|
Wed Mar 26, 2008 1:12 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. У друга на БМВ 3,0 диз. вообще масло через глушитель пошло. Турбина умерла. Он её сам снимал и возил мастеру в Кекаве делать. Сделали за 150 латов. Пол турбины новой. Но надо самому снимать и ставить + коллектор надо промывать самому.
_________________ GTV6
|
Thu Mar 27, 2008 11:27 am |
|
 |
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
[quote="yuran"]У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. quote]
Tu gribi teikt ka man ar turb'ina pa galam? To alfu jau tadu nopirku. Krizis pirms tam bijis delj shitaa uz Arfilu, Sasha pateicis kameer lampinja visu laiku nedegot lai turpinot braukt. Tikai turbinas spiediena meeritaajs spiedienu raada kaa vajag. Kljuudu ar nekaadu iipasho nav.
|
Thu Mar 27, 2008 6:07 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
Nu hvz. Man iedegas lampiņa uz 1-2 sekundēm. A, tu vari noņemt cauruli no interkulera uz dzinēju. Ja iekšā būs daudz eļļas, tad turbina ir pa galam.
_________________ GTV6
|
Fri Mar 28, 2008 10:57 am |
|
 |
CHERPAIS
Pievienojies: 29 Oct 2010
Komentāri: 2
|
[quote="shadow_man"] yuran rakstīja:У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. quote]
Tu gribi teikt ka man ar turb'ina pa galam? To alfu jau tadu nopirku. Krizis pirms tam bijis delj shitaa uz Arfilu, Sasha pateicis kameer lampinja visu laiku nedegot lai turpinot braukt. Tikai turbinas spiediena meeritaajs spiedienu raada kaa vajag. Kljuudu ar nekaadu iipasho nav. 
Nu es ari nopirku tadu ka tu saki un zini ar ko man tas beidza?- ar turbinas izbeigsanos, velak saks svilpot pec tam vel skalak svilpot a pec tam ar ziliem dumiem no glusaka- kirdik turbinai!!!!!! PS krajam naudiņu! Vaina kapec krit jauda pie 2.5 tukstosi apgriezienu ir tur ka ir iecepusas taas sudu austinas valeja stavokli un ir PĀRSPIEDIENS!!!!,
|
Thu Jun 23, 2011 1:12 pm |
|
 |
jtd
Pievienojies: 14 May 2011
Komentāri: 12
|
Все указывает на передув турбины. Скорее всего закис шток управления геометрией турбины. Это НЕ замена турбины. Чистка геометрии стоит 50-70лс.
Дизель - это не значит, что надо ездить как пенсионер
|
Fri Jun 24, 2011 10:32 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
jtd rakstīja:
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Jun 28, 2011 8:46 pm |
|
 |
CHERPAIS
Pievienojies: 29 Oct 2010
Komentāri: 2
|
jtd rakstīja:Все указывает на передув турбины. Скорее всего закис шток управления геометрией турбины. Это НЕ замена турбины. Чистка геометрии стоит 50-70лс.
Iesprūst tapēc ka ir apdegušas, ar pensionāru braukšanu tam vispār sakara nav nekāda!
|
Wed Jun 29, 2011 3:59 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Tātad šodien ar sāpošu galvu  tomēr nolēmu paskatīt, kas vakar īsti notika...
Izbrīns bija par to, ka šorīt pirms iedarbināšanas pārbaudiju eļļas līmeni, un izrādas, ka tomēr nav apēdusi nemaz.
Kad noņēmu gaisa trubu pirms ieplūdes kolektora... Sauss un tīrs, no eļļas ne vēsts. Meklējot tālāk, noņēmu no turbīnas gaisa ieplūdes cauruli un asītei kustība ļoti minimāla, bet... turbina negriežās...noķīlējusi  Saliku visu atpakaļ un tad jau rīt uz servisu.
|
Sun Oct 21, 2012 10:29 pm |
|
 |
|