Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
cik izmaksa turbinas remonts?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja turbīna izbeigusies, tad nost neslāpst. Pabraukt var, tikai baigie dūmi no izpūtēja un graboņa motortelpā. Man ir pieredze  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es jau nesaku ka turbina beigta -vnk Alfiras diagnostika pateica katurbinai trukst spiediena

Sakuma nomainisu kvelsveces un degvielas filtru un tad jau redzes

Bet nosakuma japagaida kad sniegts mazliet izkusis  -a to ar vasarenem negribas slidinaties Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
avalon rakstīja:
Es jau nesaku ka turbina beigta -vnk Alfiras diagnostika pateica katurbinai trukst spiediena

Sakuma nomainisu kvelsveces un degvielas filtru un tad jau redzes

Bet nosakuma japagaida kad sniegts mazliet izkusis  -a to ar vasarenem negribas slidinaties Very Happy

vel viena lieta - gaisa filtrs  Wink

bet, ja jau vienmerigi vari tos apgriezinus uzdzit kaut uz 5k es pirmam kartam skatios uz deg.filtr.

Bet nu es jau neko, nesmu mehs, turbinas vispar esmu redzejis tikai forsazas zurnalos  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vienigi japagaida labaks laiks Smile citadi gravi busu Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. У друга на БМВ 3,0 диз. вообще масло через глушитель пошло. Турбина умерла. Он её сам снимал и возил мастеру в Кекаве делать. Сделали за 150 латов. Пол турбины новой. Но надо самому снимать и ставить + коллектор надо промывать самому.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="yuran"]У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. quote]

Tu gribi teikt ka man ar turb'ina pa galam? To alfu jau tadu nopirku. Krizis pirms tam bijis delj shitaa uz Arfilu, Sasha pateicis kameer lampinja visu laiku nedegot lai turpinot braukt. Tikai  turbinas spiediena meeritaajs spiedienu raada kaa vajag. Kljuudu ar nekaadu iipasho nav.  Confused  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu hvz. Man iedegas lampiņa uz 1-2 sekundēm. A, tu vari noņemt cauruli no interkulera uz dzinēju. Ja iekšā būs daudz eļļas, tad turbina ir pa galam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="shadow_man"]
yuran rakstīja:
У меня на прошлой моей альфе 166-й, 2,4 диз, было так: на третьей скорости даешь газ в пол и около 4 тысяч загоралась форсунка на приборной панели и пропадала тяга. Газ отпустишь, через секунды две всё опять нормально. Приговор был - турбина. На другой Альфе ездил, была такая же фигня, но уже на 2,5 тыс. оборотах - тоже турбина. quote]

Tu gribi teikt ka man ar turb'ina pa galam? To alfu jau tadu nopirku. Krizis pirms tam bijis delj shitaa uz Arfilu, Sasha pateicis kameer lampinja visu laiku nedegot lai turpinot braukt. Tikai  turbinas spiediena meeritaajs spiedienu raada kaa vajag. Kljuudu ar nekaadu iipasho nav.  Confused  Confused

Nu es ari nopirku tadu ka tu saki un zini ar ko man tas beidza?- ar turbinas izbeigsanos, velak saks svilpot pec tam vel skalak svilpot a pec tam ar ziliem dumiem no glusaka- kirdik turbinai!!!!!! PS krajam naudiņu! Vaina kapec krit jauda pie 2.5 tukstosi apgriezienu ir tur ka ir iecepusas taas sudu austinas valeja stavokli un ir PĀRSPIEDIENS!!!!,

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Все указывает на передув турбины. Скорее всего закис шток управления геометрией турбины. Это НЕ замена турбины. Чистка геометрии стоит 50-70лс.
Дизель - это не значит, что надо ездить как пенсионер

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jtd rakstīja:

super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jtd rakstīja:
Все указывает на передув турбины. Скорее всего закис шток управления геометрией турбины. Это НЕ замена турбины. Чистка геометрии стоит 50-70лс.

Iesprūst tapēc ka ir apdegušas, ar pensionāru braukšanu tam vispār sakara nav nekāda! Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tātad šodien ar sāpošu galvu  Laughing tomēr nolēmu paskatīt, kas vakar īsti notika...
Izbrīns bija par to, ka šorīt pirms iedarbināšanas pārbaudiju eļļas līmeni, un izrādas, ka tomēr nav apēdusi nemaz.
Kad noņēmu gaisa trubu pirms ieplūdes kolektora... Sauss un tīrs, no eļļas ne vēsts. Meklējot tālāk, noņēmu no turbīnas gaisa ieplūdes cauruli un asītei kustība ļoti minimāla, bet... turbina negriežās...noķīlējusi Rolling Eyes Saliku visu atpakaļ un tad jau rīt uz servisu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration