Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
L. nepērciet zagtus diskus!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
andrey87 rakstīja:
nu uzbildeet alfu ar tikko nozagtiem diskiem - it kaa nav probleema.., un atkal - vienaadu disku tak pietiek Latvijaa.., dokuments.. kaads dokuments?! kaads, kursh apliecina, ka tev taadi bijushi - un nozagti - veel reiz - nu maz vai taadu disku pasaulee - katru shviiku tak neiegaumeesi..
vieniigais, laikam tieshaam KASKO, vai izreekjinaashanaas be z policijas klaatbuutnes  Twisted Evil

Kāda jēga bildēt pēc zagšanas?! Smile Es tak runāju par bildēm pirms zagšanas, lai mentam var pateikt: Vot, redz, man bija tādi diski - ej un atrodi, citādi tagad man vairs palikuši tikai bremžu diski un nevaru aizbraukt uz darbu. Smile
Nu, ar dokumentu es domāju tādu dokumentu, ko izsniedz veikalā, interneta veikalā vai citā veikalā, kad pērc diskus - čeks, garantija, dajebkas. Protams, ar orģinālajiem diskiem Tev uz rokas nebūs nekādu papīru par diskiem.
HVZ kā tur ar to izrēķināšanos... Jāskatās vai pēc tam auto vairs nepaliek netikai bez diskiem, bet arī bez lukturiem, stikliem u.c. visādiem sīkumiem, sadauzītiem spārniem utt. Un tad atkal varēs doties meklēt Feģu Diskugrābi, lai šoreiz sabuktētu tam seju pa otram lāgam.  Wink Tie jau ir neārstējami slima tauta, tas ir gēnos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik citos forumos dzirdēts par nospertām lietām un pēctam ss.lv ieliktiem sludinājumiem, ar poličiem vienmēr viss čik-pik, vajag tik spēt atpazīt. parasti tak otrā galā ir intelekta neskarta seja, iepriekš sodīta un sakarīgu izskaidrojumu no kurienes viņam AR diski uzradušies nespēj sniegt.

parastā shēma - aizbrauc apskatīt, ja ir tavi, tad teksts "es uz bankomātu pēc $", zvans mentiem un pēc 15min jau klāt pilnā sastāvā  ments

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Laughing nu ja - vispār, es pret pašizrēķināšanos - pēc tam atkal tie atriebsies, tad atkal mēs, u t t
ne, laikam ne īsti saprotami izklāstīju domu - nu pat ja man būs gan čeks no veikala, gan bildes ar diskiem uz mana auto; un, teiksim, šitie diski, kurus tagad pārdod ir tādi paši, taču nav pierādāms, ka tie ir tieši mani  Crying or Very sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
cik citos forumos dzirdēts par nospertām lietām un pēctam ss.lv ieliktiem sludinājumiem, ar poličiem vienmēr viss čik-pik, vajag tik spēt atpazīt. parasti tak otrā galā ir intelekta neskarta seja, iepriekš sodīta un sakarīgu izskaidrojumu no kurienes viņam AR diski uzradušies nespēj sniegt.

parastā shēma - aizbrauc apskatīt, ja ir tavi, tad teksts "es uz bankomātu pēc $", zvans mentiem un pēc 15min jau klāt pilnā sastāvā  ments

nu jā - ja otrajā galā "tāda" personība, tad jā.. piekrītu.. nu vienalga bez zagļa atzīšanās ir it kā grūti..  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
andrey87 rakstīja:
MartinsT rakstīja:

nu jā - ja otrajā galā "tāda" personība, tad jā.. piekrītu.. nu vienalga bez zagļa atzīšanās ir it kā grūti..  Rolling Eyes

a kas 99% gadijumu zog diskus? profesors ar dr. grādu un labu juristu, ja?  c

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu.. "špana"; degradējušies-krīzes skartie vēl nesodītie, intelektu redzējušie..
+ ne visi, kas zog - to pārdod - mož, ka nodod kādam "pārpircējam", kurš ir normāls vecis, nesodīts, ar gudru gīmi - un zināšanām - ko var pierādīt, ko ne..
kaut gan tās vairāk fantāzijas  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
andrey87 rakstīja:
nu.. "špana"; degradējušies-krīzes skartie vēl nesodītie, intelektu redzējušie..
+ ne visi, kas zog - to pārdod - mož, ka nodod kādam "pārpircējam", kurš ir normāls vecis, nesodīts, ar gudru gīmi - un zināšanām - ko var pierādīt, ko ne..
kaut gan tās vairāk fantāzijas  Laughing

domā miličiem pārpircēji nav zināmi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Taisam alfa club fight club? Zobu skaititajs jau ir Wink

Laughing  Laughing  Laughing  flame  angry  whip

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus