|
3 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
andrey87 rakstīja:nu uzbildeet alfu ar tikko nozagtiem diskiem - it kaa nav probleema.., un atkal - vienaadu disku tak pietiek Latvijaa.., dokuments.. kaads dokuments?! kaads, kursh apliecina, ka tev taadi bijushi - un nozagti - veel reiz - nu maz vai taadu disku pasaulee - katru shviiku tak neiegaumeesi..
vieniigais, laikam tieshaam KASKO, vai izreekjinaashanaas be z policijas klaatbuutnes 
Kāda jēga bildēt pēc zagšanas?!  Es tak runāju par bildēm pirms zagšanas, lai mentam var pateikt: Vot, redz, man bija tādi diski - ej un atrodi, citādi tagad man vairs palikuši tikai bremžu diski un nevaru aizbraukt uz darbu.
Nu, ar dokumentu es domāju tādu dokumentu, ko izsniedz veikalā, interneta veikalā vai citā veikalā, kad pērc diskus - čeks, garantija, dajebkas. Protams, ar orģinālajiem diskiem Tev uz rokas nebūs nekādu papīru par diskiem.
HVZ kā tur ar to izrēķināšanos... Jāskatās vai pēc tam auto vairs nepaliek netikai bez diskiem, bet arī bez lukturiem, stikliem u.c. visādiem sīkumiem, sadauzītiem spārniem utt. Un tad atkal varēs doties meklēt Feģu Diskugrābi, lai šoreiz sabuktētu tam seju pa otram lāgam.  Tie jau ir neārstējami slima tauta, tas ir gēnos.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Jun 19, 2009 1:59 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
cik citos forumos dzirdēts par nospertām lietām un pēctam ss.lv ieliktiem sludinājumiem, ar poličiem vienmēr viss čik-pik, vajag tik spēt atpazīt. parasti tak otrā galā ir intelekta neskarta seja, iepriekš sodīta un sakarīgu izskaidrojumu no kurienes viņam AR diski uzradušies nespēj sniegt.
parastā shēma - aizbrauc apskatīt, ja ir tavi, tad teksts "es uz bankomātu pēc $", zvans mentiem un pēc 15min jau klāt pilnā sastāvā
|
Fri Jun 19, 2009 2:09 am |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
 nu ja - vispār, es pret pašizrēķināšanos - pēc tam atkal tie atriebsies, tad atkal mēs, u t t
ne, laikam ne īsti saprotami izklāstīju domu - nu pat ja man būs gan čeks no veikala, gan bildes ar diskiem uz mana auto; un, teiksim, šitie diski, kurus tagad pārdod ir tādi paši, taču nav pierādāms, ka tie ir tieši mani
|
Fri Jun 19, 2009 2:13 am |
|
 |
andrey87
1998 Alfa-Romeo 156
|
MartinsT rakstīja:cik citos forumos dzirdēts par nospertām lietām un pēctam ss.lv ieliktiem sludinājumiem, ar poličiem vienmēr viss čik-pik, vajag tik spēt atpazīt. parasti tak otrā galā ir intelekta neskarta seja, iepriekš sodīta un sakarīgu izskaidrojumu no kurienes viņam AR diski uzradušies nespēj sniegt.
parastā shēma - aizbrauc apskatīt, ja ir tavi, tad teksts "es uz bankomātu pēc $", zvans mentiem un pēc 15min jau klāt pilnā sastāvā 
nu jā - ja otrajā galā "tāda" personība, tad jā.. piekrītu.. nu vienalga bez zagļa atzīšanās ir it kā grūti..
|
Fri Jun 19, 2009 2:16 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Fri Jun 19, 2009 2:20 am |
|
 |
andrey87
1998 Alfa-Romeo 156
|
nu.. "špana"; degradējušies-krīzes skartie vēl nesodītie, intelektu redzējušie..
+ ne visi, kas zog - to pārdod - mož, ka nodod kādam "pārpircējam", kurš ir normāls vecis, nesodīts, ar gudru gīmi - un zināšanām - ko var pierādīt, ko ne..
kaut gan tās vairāk fantāzijas
|
Fri Jun 19, 2009 2:27 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
andrey87 rakstīja:nu.. "špana"; degradējušies-krīzes skartie vēl nesodītie, intelektu redzējušie..
+ ne visi, kas zog - to pārdod - mož, ka nodod kādam "pārpircējam", kurš ir normāls vecis, nesodīts, ar gudru gīmi - un zināšanām - ko var pierādīt, ko ne..
kaut gan tās vairāk fantāzijas 
domā miličiem pārpircēji nav zināmi?
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jun 19, 2009 8:57 am |
|
 |
DonAlejandro
Pievienojies: 19 Nov 2008
Komentāri: 164
Atrašanās vieta: LV (Riga)
|
|
Fri Jun 19, 2009 11:08 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 2:35 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|