Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Alfa 156... +/- ??
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pie 2l dzineju nikiem jau vainigi to saimnieki Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Tas pats es! 
Ko Jūs ar to domājat vecu Alfu?
1998.gada modelis skaitās vecs?
Nu nezinu, man bija 97. gada golfs, 1.9 tdi, visa elektro pakete, klima, borta kompis!
Tad man vinju nozaga, jutos loti apbedinats!
Paskatijos masinas , kuras var nopirkt lidz 1500 Ls!
Domaju, tagad vasaraa sakraat Alfai 156!
Ja Jums ir miljoni, tad nesakiet, ka kada jega pirkt tik VECU masinu, jo man vnk naudas sobriid nav!
un protams, ka pār pa 10 gadiem mašīna ir veca, tas nekas , ka man bija atremontēta 86. gada Audi 90 quattro!
Un remontam gadaa ap 300-500 Ls iegrust man liekas normali (ne prieks golfinja protams)!
Domāju, lai uzrakstat cik maksaa gultnji, gumijas, kalotkas utt, visejosaakaas detaljas!
Savadak komentaru vairak ka vajag ar dazhadiem viedokljiem!
Katraa zinjaa, sapratu, ka 1.8,1.6 un ipashi 2.0 motori suukaa!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elektro paketes, klimas un kompji jau bus, aprikojuma zina 156 Alfas ir salidzinosi labi sakomplektetas un gana modernas masinas. pieminot vecumu gribeju tik verst uzmanibu uz to, ka 10 gadu laika masina var but visu ko pieredzejusi, tapec nav baiga jega garas diskusijas noskaidrot, ka 2l dzinejam zobsiksnas maina ir par 15 latiem dargaka neka 1.8l un tapec no ta jabeg ka no bubonu mera. atradisi labu masinu, brauksi bedu nezinadams, vai tur v6, vai dizelis, vai 2l selespeeds. nopirksi nodzitu srotinu, nekur nebrauksi, bedas vien zinasi shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

Ja siksnu aprauj 10 kkm pirms tās pirmās nomaiņas veikšanas saskaņā ar apkopju grafiku?
Kur te saimnieks vainīgs? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
elbee rakstīja:

Ja siksnu aprauj 10 kkm pirms tās pirmās nomaiņas veikšanas saskaņā ar apkopju grafiku?

nefig pirkt masinas, kas gadiem noliktavas metajusas Razz un vilki noteikti ka debils, bliezi pa ierobezotaju kamer notruka  horse

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
palaidniex rakstīja:
elbee rakstīja:

nefig pirkt masinas, kas gadiem noliktavas metajusas Razz un vilki noteikti ka debils, bliezi pa ierobezotaju kamer notruka  horse

Kā tad - acis pārgriezis... Pilnīgs psihopāc! Very Happy
Neba nu es vienīgais tāds ar priekšlaicīgi aptrūkušu siksnu... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu bļin...Jūs te konkrēti mani sabiedējāt...un es tikai šodien savedu visu kārtībā....tagad pat bailes braukt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
nu bļin...Jūs te konkrēti mani sabiedējāt...un es tikai šodien savedu visu kārtībā....tagad pat bailes braukt...

nu apraus sixnu - mazliet Staļingradas ar atjaunošanu... un atkal var 50 kkm gāzt bez raizēm...  056
Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:

alfu tak nevar savest kārtībā, viņu var tikai bik pieremontēt līdz nākamajiem mēsliem  aiwa  emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jau trešo gadu braucu ar 2.0 t.s,iet kā bitīte,nav ne mazākāsproblēmas bijušas(tikai regulāri bišķi eļļa jāpielej)apkopē 2.0 sanāk apm. +40 ls(balansiervāpstu siksna un spriegotājs).Zobsiksnas tik tiešām dzirdēts kad rauj pārsvarā jauniem auto,tas var būt saistītska auto gadiem nostāvējis noliktavā.auto domāts lai arbrauktu,ilgstošamotra stāvēšana pat ļoti negatīvi ietekmē zobsiksnu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vaina ir rullīšos, ne siksnā - rūpnīcā liek plastmasas, aftermarket ir metāla. tapēc jauniem auto gadās, ka pie 50Kkm tas rullītis aizlido.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
supinator rakstīja:
Zobsiksnas tik tiešām dzirdēts kad rauj pārsvarā jauniem auto.

+1 cik zinu norauto siksnu gadiijumus, visas bija pirmaas, ruupniicas siksnas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
vaina ir rullīšos, ne siksnā - rūpnīcā liek plastmasas, aftermarket ir metāla. tapēc jauniem auto gadās, ka pie 50Kkm tas rullītis aizlido.

no kura tur gada sāka likt arī rūpnīca metāla ruņņus to neoprēna ruļļu vietā
tiem gan neoprēns bij sūdīgs, gan gultnis...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakar netīšām nopirku gaisa filtru 156. Attiecīg izdomāju apskatīties arī veco. Nu mojns!!! Ja pirms tam biju domājis , ka 166 ir debīli novietots gaisa filtrs, tad tagad saku ka tik stulbi kā 156 , vēl neesmu redzējis. Vismaz pusstundu dabūju nočakarēties.., bet filtrs tiešām vecais bija pilnīgi...(labāk neteikšu..ka nedabū banu). Un galvenais- gaisa filtrs tāds pats kā 166 ! (9 ls)..Vai salona filtrs arī ir 156? Kur meklēt to? Paldies par atsaucību!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
te ar visām bildēm - kur atrodas un kā nomainīt
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=329

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration