Autors |
Ziņojums |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
Šonedēļ jau vairākas reizes Biķernieku Sporta bāzes maksas stāvvietā pa nakti nakšņo gaiši zilas (azuro krāsa???) AR156 ar valsts numuru xx - 5546.... Ā un ar uzlīmēm alfisti.lv logā  Atzīstas kurš tas ir?!
|
Sat May 23, 2009 9:34 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Šodien mani apmidžināja spilgti zaļa 147 Alfa uz Valdemāra ielas ap 12:00. Kurš tas bija?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sat May 23, 2009 12:27 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
pateicos sudraba bultai, kas palaida mani no izbrauktuves no aagenskalna mego staavvietas! gaismas arii iesledza laiciigi.
|
Sun May 24, 2009 1:27 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
sudraba 156 ar meiteni pie stures vakar ogree....izradas ka mak sveicinaties....
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sun May 24, 2009 5:57 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Zāģis rakstīja:Mazliet pec plkst 17:00 uz Brivibas ielas sapipinats dzeltens banans ar soferiti Alfa Club sarkana veste terptu 
Un es nevarēju saprast no kurienes, kas un kādēļ!
Cik es sapratu, tad Tu nebiji ar GTV, vai ne?!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun May 24, 2009 10:05 pm |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem  ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Sun May 24, 2009 11:17 pm |
|
 |
PITJONS
Pievienojies: 14 Aug 2007
Komentāri: 592
Atrašanās vieta: visur
2005 Alfa-Romeo 156SW
|
traka plume rakstīja:Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.
mjā, Itālija
|
Sun May 24, 2009 11:24 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
|
Mon May 25, 2009 8:28 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
PITJONS rakstīja:traka plume rakstīja:Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.
mjā, Itālija 
Ja šitāds:
tad Somiem arī ir viens banānkrāsas Spider...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon May 25, 2009 9:00 am |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
Ralfiņš pa krastmalu dodas uz darbu. Labrīt
_________________ i never finish anythi
|
Mon May 25, 2009 9:13 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
lāča_kungs rakstīja:Ralfiņš pa krastmalu dodas uz darbu. Labrīt 
...Labrīt, labrīt!...
|
Mon May 25, 2009 9:23 am |
|
 |
DonAlejandro
Pievienojies: 19 Nov 2008
Komentāri: 164
Atrašanās vieta: LV (Riga)
|
Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!
Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam .
Sgavarilesj shtoe vse vi
_________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир
|
Mon May 25, 2009 2:24 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!
Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam .
Sgavarilesj shtoe vse vi 
Aha man tas pats. Vienīgais izņēmums - aizbraukt uz Alfaclub darbnīcu, tur vismaz pusducis parasti stāv
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon May 25, 2009 2:27 pm |
|
 |
DonAlejandro
Pievienojies: 19 Nov 2008
Komentāri: 164
Atrašanās vieta: LV (Riga)
|
j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!
Sgavarilesj shtoe vse vi 
Aha man tas pats. Vienīgais izņēmums - aizbraukt uz Alfaclub darbnīcu, tur vismaz pusducis parasti stāv 
A kur ta alfa club darbiniica jums atrodas! A to es sheit foruma esmu nesen un visus knjifus nezinu
_________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир
|
Mon May 25, 2009 2:30 pm |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
DonAlejandro rakstīja:j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!
Sgavarilesj shtoe vse vi 
A kur ta alfa club darbiniica jums atrodas! A to es sheit foruma esmu nesen un visus knjifus nezinu 
reku apskaties: http://www.alfaclub.lv/portal/?page_id=150
p.s. alfistu lapas apakšā ir baneris, kurš uz turieni arī ved
_________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...
|
Mon May 25, 2009 2:32 pm |
|
 |
|