| Autors | Ziņojums | 

| Zāģis Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007 
			Komentāri: 528 
			Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
			1995  Alfa-Romeo  155 Q4
   | 
			Šonedēļ  jau vairākas reizes Biķernieku Sporta bāzes maksas stāvvietā pa nakti nakšņo gaiši zilas (azuro krāsa???) AR156 ar valsts numuru xx - 5546.... Ā un ar uzlīmēm alfisti.lv logā      Atzīstas kurš tas ir?!
			 | 
	| Sat May 23, 2009 9:34 am |     | 

|  | 

| Hindo Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 2000 
			Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava

| 
			Šodien mani apmidžināja spilgti zaļa 147 Alfa uz Valdemāra ielas ap 12:00. Kurš tas bija?    _________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		 | 
	| Sat May 23, 2009 12:27 pm |     | 

|  | 

| Trax 

Pievienojies: 17 Aug 2006 
			Komentāri: 7415 
			Atrašanās vieta: LV

| 
			pateicos sudraba bultai, kas palaida mani no izbrauktuves no aagenskalna mego staavvietas! gaismas arii iesledza laiciigi.

| 
	| Sun May 24, 2009 1:27 pm |       | 

|  | 

| kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 
			sudraba 156 ar meiteni pie stures vakar ogree....izradas ka mak sveicinaties....    _________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		 | 
	| Sun May 24, 2009 5:57 pm |     | 

|  | 

| Hindo Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 2000 
			Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava

| 
			Zāģis rakstīja:Mazliet pec plkst 17:00 uz Brivibas ielas sapipinats dzeltens banans ar soferiti Alfa Club sarkana veste terptu

Un es nevarēju saprast no kurienes, kas un kādēļ!    
Cik es sapratu, tad Tu nebiji ar GTV, vai ne?!    _________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		 | 
	| Sun May 24, 2009 10:05 pm |     | 

|  | 

| traka plume 

Pievienojies: 10 Oct 2006 
			Komentāri: 286 
			Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava

| 
			Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem    ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.
			 _________________Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība! | 
	| Sun May 24, 2009 11:17 pm |     | 

|  | 

| PITJONS 

Pievienojies: 14 Aug 2007 
			Komentāri: 592 
			Atrašanās vieta: visur
			2005  Alfa-Romeo  156SW
   | 
			traka plume rakstīja:Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.

mjā, Itālija    | 
	| Sun May 24, 2009 11:24 pm |       | 

|  | 

| Zāģis Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007 
			Komentāri: 528 
			Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
			1995  Alfa-Romeo  155 Q4
   |  | 
	| Mon May 25, 2009 8:28 am |     | 

|  | 

| palaidniex Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15407 
			Atrašanās vieta: Rīga
			1996  Alfa-Romeo  Spider
   | 
			PITJONS rakstīja:traka plume rakstīja:Sestdien Itālijā, netālu no Cortina d'Ampezzo redzēts banānkrāsas AR kabrio...nu, točna neviens no šejieniešiem ,bet skaistums tāds, ka vnk psec! Gribējās padalīties ar iespaidiem... Ā, un vēl ļoti ļoti ļoti daudz visu iespējamo AR modeļu.

mjā, Itālija

Ja šitāds:   
tad Somiem arī ir viens banānkrāsas Spider...    _________________ in Busso we trust...		 | 
	| Mon May 25, 2009 9:00 am |       | 

|  | 

| lāča_kungs Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007 
			Komentāri: 2329 

| 
			Ralfiņš pa krastmalu dodas uz darbu. Labrīt     _________________ i never finish anythi		 | 
	| Mon May 25, 2009 9:13 am |     | 

|  | 

| ralfins Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007 
			Komentāri: 6688 

| 
			lāča_kungs rakstīja:Ralfiņš pa krastmalu dodas uz darbu. Labrīt

...Labrīt, labrīt!...    | 
	| Mon May 25, 2009 9:23 am |       | 

|  | 

| DonAlejandro 

Pievienojies: 19 Nov 2008 
			Komentāri: 164 
			Atrašanās vieta: LV (Riga)

| 
			Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis! 

Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam . 

Sgavarilesj shtoe vse vi      _________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир		 | 
	| Mon May 25, 2009 2:24 pm |       | 

|  | 

| j.k. Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15462 
			2005  Alfa-Romeo  156GTA
   | 
			DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam .

Sgavarilesj shtoe vse vi

Aha man tas pats. Vienīgais izņēmums - aizbraukt uz Alfaclub darbnīcu, tur vismaz pusducis parasti stāv    _________________ 156GTA, 75TS

Put yourself in a corner and find a way out!		 | 
	| Mon May 25, 2009 2:27 pm |     | 

|  | 

| DonAlejandro 

Pievienojies: 19 Nov 2008 
			Komentāri: 164 
			Atrašanās vieta: LV (Riga)

| 
			j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam .

Sgavarilesj shtoe vse vi

Aha man tas pats. Vienīgais izņēmums - aizbraukt uz Alfaclub darbnīcu, tur vismaz pusducis parasti stāv

A kur ta alfa club darbiniica jums atrodas! A to es sheit foruma esmu nesen un visus knjifus nezinu    _________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир		 | 
	| Mon May 25, 2009 2:30 pm |       | 

|  | 

| Lienii Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008 
			Komentāri: 628 
			Atrašanās vieta: Riga

| 
			DonAlejandro rakstīja:j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Piekdien, Sestdien, Svetdien no 10:00 - 24:00 biju uz ritenjiem! Nevienu Alfu neesmu saticis!Kautkada paranoja man dri skasies ka es ar savejo alfu izbraucu nevienas alfas neredzu, ka braukajos ar citam mashinam ta uzreiz pilna Riga ar Alfam .

Sgavarilesj shtoe vse vi

Aha man tas pats. Vienīgais izņēmums - aizbraukt uz Alfaclub darbnīcu, tur vismaz pusducis parasti stāv

A kur ta alfa club darbiniica jums atrodas! A to es sheit foruma esmu nesen un visus knjifus nezinu

reku apskaties: http://www.alfaclub.lv/portal/?page_id=150 
p.s. alfistu lapas apakšā ir baneris, kurš uz turieni arī ved    _________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...		 | 
	| Mon May 25, 2009 2:32 pm |     | 

|  | 

|  |