Autors |
Ziņojums |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
nestreso...
zini, servisa dzheki ne to vien speej izdariit kaa kaadu vadu atpakalj nepievienot, ne tas vien ir redzeets un dzirdeets...
viens no iemesliem kaapeec es piem ar liikumu censhos iet jelgavas auto servisiem, bet nu dzive biezhi vien piespiezh tik un ta tur iegriezties...
dazhkaart pilniigs siikums speej likt alfai uzvesties kaa konkreeti sapliisushai...
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Fri Feb 27, 2009 12:26 am |
|
 |
ingusinsh
Pievienojies: 14 Dec 2008
Komentāri: 26
Atrašanās vieta: Rīga
|
nesapratu ko karatavas ar to gribeeja teikt
To ka servismenji izstraadaa visaadas lietas zinu, tomeer ne jau pirmaa mashiina un pirmais servis.
Ir pat bijis taa ka nezin no kaa ljitaki melni, beigaas izraadaas ka mainot riepas tie zdomaajushi ka vecaas pirms monteeshanas ir jaanokuupina uz placi.
Jelgavas servisos gan esmu tikai mazgaajis mashiinu
|
Fri Feb 27, 2009 12:30 am |
 |
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
varbuut zobsiksnu nepareizi uzlika?
|
Fri Feb 27, 2009 12:43 am |
|
 |
ingusinsh
|
mainiija parasto pastiprinaataaj suuknja siksnu.
Nevar iisti saprast kas tur ir jo tagad mazliet pagaazeeju temp uzkaapa liidz normai un tad likaas ka ir ok
varbuut kkas ar to temp ka auksts taa nevelk
|
Fri Feb 27, 2009 12:53 am |
 |
 |
karatavas
Viesis
|
ingusinsh rakstīja:karatavas rakstīja:ingusinsh rakstīja:Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??
ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu. pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).
Mainiija siksnu, bet es nedomaaju ka tur pie vainas servisa vechi jo pirms tam jau man vinja mazliet jociigi uzvedaas kad bija auksta. Un vispaar ir taa, kaa tu zini kaads cilveeks es esmu. Kaapeec tieshi 3 golfu ?? Kaapeec es bankroteeshu??? Es domaaju ka ieprieksheejo auto tuvu nevar likt alfas cenaam, un veeljovairaak ja jau saki ka alfa nav daarga tad kaapeec bankroteeshu?? Sveceem es nepieseejos tikai paprasiju.
Luuk taa eksperta kungs
Vnk aizkaitinaaja tas teksts par 3 Golfu. Varbuut veelies iegaadaaties??
jaa labpraat  3 golfs starp citu ir universaals auto, diemzhel man negribas tev skaidrot kapec es pats nebraucu ar tadu, bet braucu ar alfu
bet tu gan vareji uzrakstit konkreti ka izpauzhaas tas "necelj". vai ari uz vietas gazejot ir jutama kautkada aizture. vai tas ir vienmer un visos aatrumos. vai vins tev raustaas arii. nu apmeram vajag aprakstit probleemu. un ja es butu servisa dzheks, es tev nomainitu sveces, lambdu un to nelaimigo variatoru arii. nu un tad tu saprastu kapec es teicu ka tu bankroteesi
|
Mon Mar 02, 2009 3:13 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
OFFT: Karatavas: Pats ar Alfu brauc taadeelj ka patiik vai taadeelj, ka taa gadiijaas?
Ingusinsh: Autiņš nedūmo? Kā ar patēriņu?
Ja beigta lambda, parasti palielinās atgāzes un patēriņš, jo autiņš vislaik pārlej.
Visdrošāk būtu pieslēgt pie diagnostikas kompja un iečekot, kādus signālus dod dažādi mērītāji (lambda, MAFs, temperatūras etc.).
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Mar 02, 2009 3:24 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
j.k. rakstīja:OFFT: Karatavas: Pats ar Alfu brauc taadeelj ka patiik vai taadeelj, ka taa gadiijaas?
Ja beigta lambda, parasti palielinās atgāzes un patēriņš, jo autiņš vislaik pārlej.
Visdrošāk būtu pieslēgt pie diagnostikas kompja un iečekot, kādus signālus dod dažādi mērītāji (lambda, MAFs, temperatūras etc.).
ar alfu braucu tadelj ka nevis ta gadijas, bet tadel ka labs price/performance prieksh tada gada auto. citu iemeslu nav.patiik tas auto vai nepatik, tas ir nosacits jedziens, es neteiktu ka parasts auto. ir paris lietas kas kaitina, tapat ka ir paris lietas kas patik. neteikshu ka bezporblemu auto, drizak problemauto. bet ne tadiem ka man un noteikti ari ne tev. ir jazin elementaras lietas par sho auto, tad viss ir gerai.
|
Mon Mar 02, 2009 7:03 pm |
|
 |
PITJONS
Pievienojies: 14 Aug 2007
Komentāri: 592
Atrašanās vieta: visur
2005 Alfa-Romeo 156SW
|
karatavas rakstīja:
ar alfu braucu tadelj ka nevis ta gadijas, bet tadel ka labs price/performance prieksh tada gada auto. citu iemeslu nav.patiik tas auto vai nepatik, tas ir nosacits jedziens, es neteiktu ka parasts auto. ir paris lietas kas kaitina, tapat ka ir paris lietas kas patik. neteikshu ka bezporblemu auto, drizak problemauto. bet ne tadiem ka man un noteikti ari ne tev. ir jazin elementaras lietas par sho auto, tad viss ir gerai.
parādi kādu bildīti ar', patīk man uz tām Alfām skatīties.
|
Tue Mar 03, 2009 12:32 am |
|
 |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
2001 Alfa-Romeo 147
|
man nez kaapeec radaas sajuuta, ka karatavas uz kashkji velk
|
Tue Mar 03, 2009 5:25 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
īvele rakstīja:man nez kaapeec radaas sajuuta, ka karatavas uz kashkji velk 
nevelk uz kashkji man.
|
Tue Mar 03, 2009 8:30 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
|
Tue Mar 03, 2009 8:54 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
nu labi atzishos, gribeju pateikt vinam lai vins iet .. bet nepateicu  tagad es to nozheloju.
|
Tue Mar 03, 2009 11:42 pm |
|
 |
ingusinsh
|
j.k. rakstīja:OFFT: Karatavas: Pats ar Alfu brauc taadeelj ka patiik vai taadeelj, ka taa gadiijaas?
Tad kad ir auksts tad neiet iisti un tad arii iisteniibaa diezgan daudz duumo.
Pateerinsh liekas ka ir palicis lielaaks bet 100 % nevaru pateikt jo neesmu ilgi pabraucis ar auto kad saakaas jau shitaa probleema un ja jau man kaameer auksta vinja shitaa dara tad jau arii tik ljoti neizjutiishu.
Laikam tieshaam aizvediishu uz diagnostiku jo pa servisiem paraadaas arii bezmaksas piedaavaajumi
Tikai nav jau diezko objektiivi pateiks noteikt 100 lietas kas jaataisa kriizes apstaakljos
|
Sun Mar 08, 2009 11:44 pm |
 |
 |
Slonze
Pievienojies: 06 Feb 2007
Komentāri: 409
1998 Alfa-Romeo 156
|
Uzminiet kas tas ir
Un pat svarigakais jautajums- ka saucas latvieshu valoda, lai varetu to prasit veikala
_________________ USB Flash drives
|
Mon Mar 09, 2009 2:44 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
temperaturas devejs ?
|