Atbildēt pie šī temata 41 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nestreso...
zini, servisa dzheki ne to vien speej izdariit kaa kaadu vadu atpakalj nepievienot, ne tas vien ir redzeets un dzirdeets...
viens no iemesliem kaapeec es piem ar liikumu censhos iet jelgavas auto servisiem, bet nu dzive biezhi vien piespiezh tik un ta tur iegriezties...

dazhkaart pilniigs siikums speej likt alfai uzvesties kaa konkreeti sapliisushai...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nesapratu ko karatavas ar to gribeeja teikt
To ka servismenji izstraadaa visaadas lietas zinu, tomeer ne jau pirmaa mashiina un pirmais servis.
 Ir pat bijis taa ka nezin no kaa ljitaki melni, beigaas izraadaas ka mainot riepas tie zdomaajushi ka vecaas pirms monteeshanas ir jaanokuupina uz placi.
Jelgavas servisos gan esmu tikai mazgaajis mashiinu

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) ICQ Numurs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbuut zobsiksnu nepareizi uzlika?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mainiija parasto pastiprinaataaj suuknja siksnu.
Nevar iisti saprast kas tur ir jo tagad mazliet pagaazeeju temp uzkaapa liidz normai un tad likaas ka ir ok
varbuut kkas ar to temp ka auksts taa nevelk

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ingusinsh rakstīja:
karatavas rakstīja:
ingusinsh rakstīja:
Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??

ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu.  Laughing pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).

Mainiija siksnu, bet es nedomaaju ka tur pie vainas servisa vechi jo pirms tam jau man vinja mazliet jociigi uzvedaas kad bija auksta. Un vispaar ir taa, kaa tu zini kaads cilveeks es esmu. Kaapeec tieshi 3 golfu ?? Kaapeec es bankroteeshu??? Es domaaju ka ieprieksheejo auto tuvu nevar likt alfas cenaam, un veeljovairaak ja jau saki ka alfa nav daarga tad kaapeec bankroteeshu?? Sveceem es nepieseejos tikai paprasiju.
Luuk taa eksperta kungs
Vnk aizkaitinaaja tas teksts par 3 Golfu. Varbuut veelies iegaadaaties??

jaa labpraat Smile 3 golfs starp citu ir universaals auto, diemzhel man negribas tev skaidrot kapec es pats nebraucu ar tadu, bet braucu ar alfu Laughing

bet tu gan vareji uzrakstit konkreti ka izpauzhaas tas "necelj". vai ari uz vietas gazejot ir jutama kautkada aizture. vai tas ir vienmer un visos aatrumos. vai vins tev raustaas arii. nu apmeram vajag aprakstit probleemu. un ja es butu servisa dzheks, es tev nomainitu sveces, lambdu un to nelaimigo variatoru arii. nu un tad tu saprastu kapec es teicu ka tu bankroteesi Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
OFFT: Karatavas: Pats ar Alfu brauc taadeelj ka patiik vai taadeelj, ka taa gadiijaas?

Ingusinsh: Autiņš nedūmo? Kā ar patēriņu?
Ja beigta lambda, parasti palielinās atgāzes un patēriņš, jo autiņš vislaik pārlej.

Visdrošāk būtu pieslēgt pie diagnostikas kompja un iečekot, kādus signālus dod dažādi mērītāji (lambda, MAFs, temperatūras etc.).

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
OFFT: Karatavas: Pats ar Alfu brauc taadeelj ka patiik vai taadeelj, ka taa gadiijaas?

Ja beigta lambda, parasti palielinās atgāzes un patēriņš, jo autiņš vislaik pārlej.

Visdrošāk būtu pieslēgt pie diagnostikas kompja un iečekot, kādus signālus dod dažādi mērītāji (lambda, MAFs, temperatūras etc.).

ar alfu braucu tadelj ka nevis ta gadijas, bet tadel ka labs price/performance prieksh tada gada auto. citu iemeslu nav.patiik tas auto vai nepatik, tas ir nosacits jedziens, es neteiktu ka parasts auto. ir paris lietas kas kaitina, tapat ka ir paris lietas kas patik. neteikshu ka bezporblemu auto, drizak problemauto. bet ne tadiem ka man un noteikti ari ne tev. ir jazin elementaras lietas par sho auto, tad viss ir gerai.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:

ar alfu braucu tadelj ka nevis ta gadijas, bet tadel ka labs price/performance prieksh tada gada auto. citu iemeslu nav.patiik tas auto vai nepatik, tas ir nosacits jedziens, es neteiktu ka parasts auto. ir paris lietas kas kaitina, tapat ka ir paris lietas kas patik. neteikshu ka bezporblemu auto, drizak problemauto. bet ne tadiem ka man un noteikti ari ne tev. ir jazin elementaras lietas par sho auto, tad viss ir gerai.

parādi kādu bildīti ar', patīk man uz tām Alfām skatīties.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man nez kaapeec radaas sajuuta, ka karatavas uz kashkji velk Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
īvele rakstīja:

nevelk uz kashkji man.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
īvele rakstīja:

nevelk uz kashkji man.
ka tad shura  shura  shura  shura  touché

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu labi atzishos, gribeju pateikt vinam lai vins iet .. bet nepateicu Laughing tagad es to nozheloju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

Tad kad ir auksts tad neiet iisti un tad arii iisteniibaa diezgan daudz duumo.
Pateerinsh liekas ka ir palicis lielaaks bet 100 % nevaru pateikt jo neesmu ilgi pabraucis ar auto kad saakaas jau shitaa probleema un ja jau man kaameer auksta vinja shitaa dara tad jau arii tik ljoti neizjutiishu.
Laikam tieshaam aizvediishu uz diagnostiku jo pa servisiem paraadaas arii bezmaksas piedaavaajumi  Smile
Tikai nav jau diezko objektiivi pateiks noteikt 100 lietas kas jaataisa kriizes apstaakljos   Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uzminiet kas tas ir  Very Happy

Un pat svarigakais jautajums- ka saucas latvieshu valoda, lai varetu to prasit veikala  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
temperaturas devejs ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 41 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās