Autors |
Ziņojums |
ingusinsh
Pievienojies: 14 Dec 2008
Komentāri: 26
Atrašanās vieta: Rīga
|
Neesmu beidzis autouzbuuves inzhenierus taapeec nezinu vai taa pareizi vinju sauc
Plastmasas ruliitis kas iisti neko negriezh kalpo atspieshanai.
Kaapeec detaljas cenu starpiibu?? visas Alfas cenu jo es tak ietekmeejos un nopirku alfu
|
Wed Feb 25, 2009 7:45 pm |
 |
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
nuu ja tu cereeji iepirkt ekspluatacijaa leetu mashiinu, tad tu esi iegraabies...
nu lab, tu nopriki alfu, un tagad ko? gribi zobsiksnu mainiit vai arii tikai to vienu rulliiti (spriegotaaj rullis??? )
skatoties uz kopeejo zobsiksnas cenu ar visiem rulljiem nevis uz atsevishkju detalju... pa cik tev tur piedaava to visu un iespeejams ka mees zinam vietas kur var leetaak dabuut... kaa arii ne tie vien ieteiksim
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Wed Feb 25, 2009 7:51 pm |
|
 |
ingusinsh
|
 nee to ka AR nav ww golf es saprotu
zobene ir mainiita nobira pastiprinaataaja, suuknja siksna un pa vidu naak rulliitis plastmasas kas kalpo
lai izlociitu siksnu ja nemaldos. man pa vinju paprasija 35 Ls ir jau nopirkts un samainiits bet prieksh taada rulliisha likaas liela cena gribeeju zinaat vai neesmu piechakareets??
|
Wed Feb 25, 2009 7:55 pm |
 |
 |
Pagaans
Member of

|
diemzheel par cenaam es maz zinu, tur jaagaida kameer kaads gudraaks alfists visaas shajaas cenu lietaas ko uzrakstiis...
|
Wed Feb 25, 2009 7:59 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Dayco rullis apmeeram taa arii maksaa, bet vinjsh nav jaamaina kaa ellja. 1x mashiinas muuzhaa nomaini un aizmirsti
|
Wed Feb 25, 2009 8:09 pm |
|
 |
ingusinsh
|
Nuu vinju arii nemainija principa peec ka vecs bet taapeec ka sachakareejaas.
Nu paldies tad piekraapts nebuushu
|
Wed Feb 25, 2009 8:19 pm |
 |
 |
ingusinsh
|
Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??
|
Thu Feb 26, 2009 6:48 pm |
 |
 |
karatavas
Viesis
|
ingusinsh rakstīja:Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??
ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu.  pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).
|
Thu Feb 26, 2009 10:21 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ingusinsh rakstīja:Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
iespējams ka labda zondei kirdik...
bet bez normālas diagnostikas nepateiksi!
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Feb 26, 2009 10:23 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
V A R I A T O R S
http://en.wikipedia.org/wiki/Variator
_________________ @Scmic
|
Thu Feb 26, 2009 10:34 pm |
|
 |
pratigais
Member of

Pievienojies: 05 Dec 2006
Komentāri: 1157
Atrašanās vieta: Salaspils
2000 Alfa-Romeo 166
|
smic rakstīja:ingusinsh rakstīja:Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
V A R I A T O R S
http://en.wikipedia.org/wiki/Variator
Piekrītu smitam, man ary bij lidzigi, nomaniiju sveces + variatoru, rezultaats bija krasi juutams.
|
Thu Feb 26, 2009 10:41 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
nu bet ko var gribeet no veciem autinjiem... ofc ka vinji pliisiis un grabees... jebkursh auto
|
Thu Feb 26, 2009 10:43 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
ko mes no shitaa secinam.
pie vainas ir variators, lambda un sveces. nu esi uz kadiem 300ls stabili ieberzies.
es domaju ka paskaties nu kadus vadinjus un vakuma trubas tie servismenji nav salikushi atpakalj.
hvz kas tam variatoram patiesiba var tur nestradat. nu labi grab vins, bet nestrdaat?
|
Thu Feb 26, 2009 11:23 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Kāda lambda moš aizmirsta piespraust.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Feb 26, 2009 11:38 pm |
|
 |
ingusinsh
|
karatavas rakstīja:ingusinsh rakstīja:Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu. pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).
Mainiija siksnu, bet es nedomaaju ka tur pie vainas servisa vechi jo pirms tam jau man vinja mazliet jociigi uzvedaas kad bija auksta. Un vispaar ir taa, kaa tu zini kaads cilveeks es esmu. Kaapeec tieshi 3 golfu ?? Kaapeec es bankroteeshu??? Es domaaju ka ieprieksheejo auto tuvu nevar likt alfas cenaam, un veeljovairaak ja jau saki ka alfa nav daarga tad kaapeec bankroteeshu?? Sveceem es nepieseejos tikai paprasiju.
Luuk taa eksperta kungs
Vnk aizkaitinaaja tas teksts par 3 Golfu. Varbuut veelies iegaadaaties??
|
Fri Feb 27, 2009 12:23 am |
 |
 |
|