Atbildēt pie šī temata 40 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neesmu beidzis autouzbuuves inzhenierus taapeec nezinu vai taa pareizi vinju sauc  Very Happy
Plastmasas ruliitis kas iisti neko negriezh kalpo atspieshanai.
Kaapeec detaljas cenu starpiibu?? visas Alfas cenu jo es tak ietekmeejos un nopirku alfu  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) ICQ Numurs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nuu ja tu cereeji iepirkt ekspluatacijaa leetu mashiinu, tad tu esi iegraabies...
nu lab, tu nopriki alfu, un tagad ko? gribi zobsiksnu mainiit vai arii tikai to vienu rulliiti (spriegotaaj rullis??? )
skatoties uz kopeejo zobsiksnas cenu ar visiem rulljiem nevis uz atsevishkju detalju... pa cik tev tur piedaava to visu un iespeejams ka mees zinam vietas kur var leetaak dabuut... kaa arii ne tie vien ieteiksim Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Laughing  nee to ka AR nav ww golf es saprotu
zobene ir mainiita nobira pastiprinaataaja, suuknja siksna un pa vidu naak rulliitis plastmasas kas kalpo
lai izlociitu siksnu ja nemaldos. man pa vinju paprasija 35 Ls ir jau nopirkts un samainiits bet prieksh taada rulliisha likaas liela cena gribeeju zinaat vai neesmu piechakareets??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
diemzheel par cenaam es maz zinu, tur jaagaida kameer kaads gudraaks alfists visaas shajaas cenu lietaas ko uzrakstiis...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dayco rullis apmeeram taa arii maksaa, bet vinjsh nav jaamaina kaa ellja. 1x mashiinas muuzhaa nomaini un aizmirsti  056

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nuu vinju arii nemainija principa peec ka vecs bet taapeec ka sachakareejaas.
Nu paldies tad piekraapts nebuushu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir veel viena probleema search itkaa mekleeju bet par savu teemu neatradu.
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ingusinsh rakstīja:
Karoch lieta taada ka iznjeemu ashiinu no servisa un juutu ka peec 3000x vairs taa necelj nav vairs tas raaviens . Vai tas noziimee ka T Spark nestraadaa?? Un T Spark ir speciaalas sveces vai vienkaarshas kaa visaam paareejaam mashiinaam??

ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu.  Laughing pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ingusinsh rakstīja:

iespējams ka labda zondei kirdik... Wink
bet bez normālas diagnostikas nepateiksi! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ingusinsh rakstīja:

V A R I A T O R S

http://en.wikipedia.org/wiki/Variator

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
ingusinsh rakstīja:

V A R I A T O R S

http://en.wikipedia.org/wiki/Variator

Piekrītu smitam, man ary bij lidzigi, nomaniiju sveces + variatoru, rezultaats bija krasi juutams.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu bet ko var gribeet no veciem autinjiem... ofc ka vinji pliisiis un grabees... jebkursh auto

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ko mes no shitaa secinam.  Laughing

pie vainas ir variators, lambda un sveces. nu esi uz kadiem 300ls stabili ieberzies.  Laughing

es domaju ka paskaties nu kadus vadinjus un vakuma trubas tie servismenji nav salikushi atpakalj.

hvz kas tam variatoram patiesiba var tur nestradat. nu labi grab vins, bet nestrdaat?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kāda lambda moš aizmirsta piespraust.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
ingusinsh rakstīja:

ko vini tev servisaa dariija pirms tam? ko tu taam sveceem uzreiz pieseejies? vispar ir taa, ka tadiem cilvekiem ka tev vecu alfu nevajadzetu pirkt, tev vajag 3 golfu.  Laughing pirkart tu bankrotesi, otrkart tev liksies ka alfa ir sudigs auto (daljeji piekritu) un dargs (nepiekriitu).

Mainiija siksnu, bet es nedomaaju ka tur pie vainas servisa vechi jo pirms tam jau man vinja mazliet jociigi uzvedaas kad bija auksta. Un vispaar ir taa, kaa tu zini kaads cilveeks es esmu. Kaapeec tieshi 3 golfu ?? Kaapeec es bankroteeshu??? Es domaaju ka ieprieksheejo auto tuvu nevar likt alfas cenaam, un veeljovairaak ja jau saki ka alfa nav daarga tad kaapeec bankroteeshu?? Sveceem es nepieseejos tikai paprasiju.
Luuk taa eksperta kungs
Vnk aizkaitinaaja tas teksts par 3 Golfu. Varbuut veelies iegaadaaties??

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 40 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration