Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
JA kam ir OBD2 nevar man palidzet.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Gnezdo rakstīja:
Uz OBD2 var palaistie??? ES varu vinu iepirk pa 40 ls tas ir normala cena ??? Un ar vinju daudz var izdarit  Question  Question

palaistie? wtf?

40Ls?  Shocked par vada gabalu?

Ls 40 par vadu vēl ir lēti (ir kam vads maxā > 150 latiem), jo tos nevajag desmitos tūkstošu un lielākoties tos uzlodē ķīnieši ar rociņām...
Un Ls 40 tā ir vienreizēja investīcija

pag pag, cik es saprotu tad OBD2 ir standarts un tas vads ir vienāds gan opelim, gan alfai, kādi 150Ls? hmm

kad mafs bij beigts, piespraudu pie laptopa ar šādu jebaja vadu un viss strādāja, pateica, ka mafam psc. kļūdas dzēst gan neesmu mēģinājis, par to neko nezinu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Gnezdo rakstīja:
Uz OBD2 var palaistie??? ES varu vinu iepirk pa 40 ls tas ir normala cena ??? Un ar vinju daudz var izdarit  Question  Question

palaistie? wtf?

Ls 40 par vadu vēl ir lēti (ir kam vads maxā > 150 latiem), jo tos nevajag desmitos tūkstošu un lielākoties tos uzlodē ķīnieši ar rociņām...

pag pag, cik es saprotu tad OBD2 ir standarts un tas vads ir vienāds gan opelim, gan alfai, kādi 150Ls? hmm

kad mafs bij beigts, piespraudu pie laptopa ar šādu jebaja vadu un viss strādāja, pateica, ka mafam psc. kļūdas dzēst gan neesmu mēģinājis, par to neko nezinu.

reizēm lai ODBII testeri pieslēgtu pie vecākiem auto vajag vadu ar pāreju, reizēm vadā kāda platīte vai pārveidotājs vai vēl kas vajadzīgs. Ja gribi ar standarta ODBII vadu pieslēgties pie 155 vai pirmo gadu 156 var mierīgi necensties.
Ja vēl gribēsi pieslēgties pie kādas 75 ar elektronisko šprici - tad nu droši bez spec vada savu ODBII vari bāzt atpakaļ atvilknē... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
OBDII ir standartizeets 16 kontaktu shtekeris, kursh ir visaam Alfaam saakot ar 2001/2002 gadu. vecaakaam var buut varianti. 156 2.0TS ir OBDII, V6 nav utt. 166 arii tikai 2.0TS ir OBDII. paareejiem saakot ar 2001. gadu. tas vismaz peec infas, kas ir manaa riiciibaa, jaaskataas katra konkreetaa mashiina.

ja nav OBDII, tad ir tas jau piemineetais 3 vadu, bet atkal hvz vai buus softs, kas atbalsta konkreeto mashiinu. vobshem bez OBDII ir slikti down

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
bez OBDII ir slikti down

kā arī - ja tas ODBII jau ir, tas vēl nenozīmē ka viss ir 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
elbee rakstīja:
bez OBDII ir slikti down

OBDII ieviesa 2001 visaam auto markaam, bmw, opel, wv, fiat, dodge utt.... Piespraust varees visas ar vienu vadu, taalaakais atkariiga no softa kas vada otraa galaa.
Vecaakaam alfaam kaa piem manai 164'ai arii var piesleegties pie kompja, bet tad no taa pasha OBDII stekera ir jaaizveelaas 3iis kaajinjas uz kuram uzsprauzh vadinjus (pagoogleejiet atradiisiet uz kuraam) kurus tad taalak iesprauzh tajaa vecajaa stekerii kas naak vecaakaam alfaam. informaacija ko var nolasiit vecajaam ir gauzhaam maz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
palaidniex rakstīja:
elbee rakstīja:
bez OBDII ir slikti down

OBDII ieviesa 2001 visaam auto markaam, bmw, opel, wv, fiat, dodge utt.... Piespraust varees visas ar vienu vadu, taalaakais atkariiga no softa kas vada otraa galaa.
Vecaakaam alfaam kaa piem manai 164'ai arii var piesleegties pie kompja, bet tad no taa pasha OBDII stekera ir jaaizveelaas 3iis kaajinjas uz kuram uzsprauzh vadinjus (pagoogleejiet atradiisiet uz kuraam) kurus tad taalak iesprauzh tajaa vecajaa stekerii kas naak vecaakaam alfaam. informaacija ko var nolasiit vecajaam ir gauzhaam maz.

lāk jau nopirkt parastu vadiņu un jams atmaksājās jau pa 25-cīti nodiagnosticējot pirmos divus vāģus aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man nav tik daudz laika lai gaidit Jus nevarat man pardot savejo ??? Rolling Eyes   Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gnezdo rakstīja:
Man nav tik daudz laika lai gaidit Jus nevarat man pardot savejo ??? Rolling Eyes   Wink

nevar pārdot to, kā nav...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man nav tik daudz laika gaidit Crying or Very sad  Jus varat man pardot savejo OBD Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet vai ta jancuka piedaavaajums neder hmm?!
jancuks rakstīja:
Ja kādam ir nepieciešami profisionali instrumenti ka ari servisa iekartas droši rakstat,ir iespēja pieslēgt mašinu pie kompjutera un dzēst klūdas un uztaisīt diagnostiku!!!!rakstat pz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ja u uzrakstiju Janchukam uz Mailu vins pagaidam neatbilde.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Gnezdo rakstīja:

palaistie? wtf?

kadu softu lietoji? vads ir, vajag softu. alfadiag demo neder, jau megjinaju, viss konektejas un notiek, bet vins ir pietiekoshi apgraizits lai ar vinu neko nevaretu izdariit. ir kads toolis par briiivu, jeb alfadiag piraatiksa versija?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas kursh man saziimees pilno alfadiag ar visiem serialajiem, dabus puskasti leeto alu Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nebij kautkāds FreeDiag vai OpenDiag, kas darbojās ar nosacīti jaunajām Alfām hmm

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Nebij kautkāds FreeDiag vai OpenDiag, kas darbojās ar nosacīti jaunajām Alfām hmm

esi pats megjinajis ar tadu pastradat? Very HappyVery HappyVery Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration