Autors |
Ziņojums |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Tue Dec 09, 2008 12:04 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
MartinsT rakstīja:palaidniex rakstīja:MartinsT rakstīja:Gnezdo rakstīja:Uz OBD2 var palaistie??? ES varu vinu iepirk pa 40 ls tas ir normala cena ??? Un ar vinju daudz var izdarit 
palaistie? wtf?
40Ls? par vada gabalu?
Ls 40 par vadu vēl ir lēti (ir kam vads maxā > 150 latiem), jo tos nevajag desmitos tūkstošu un lielākoties tos uzlodē ķīnieši ar rociņām...
Un Ls 40 tā ir vienreizēja investīcija
pag pag, cik es saprotu tad OBD2 ir standarts un tas vads ir vienāds gan opelim, gan alfai, kādi 150Ls?
kad mafs bij beigts, piespraudu pie laptopa ar šādu jebaja vadu un viss strādāja, pateica, ka mafam psc. kļūdas dzēst gan neesmu mēģinājis, par to neko nezinu.
reizēm lai ODBII testeri pieslēgtu pie vecākiem auto vajag vadu ar pāreju, reizēm vadā kāda platīte vai pārveidotājs vai vēl kas vajadzīgs. Ja gribi ar standarta ODBII vadu pieslēgties pie 155 vai pirmo gadu 156 var mierīgi necensties.
Ja vēl gribēsi pieslēgties pie kādas 75 ar elektronisko šprici - tad nu droši bez spec vada savu ODBII vari bāzt atpakaļ atvilknē...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Dec 09, 2008 12:06 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
OBDII ir standartizeets 16 kontaktu shtekeris, kursh ir visaam Alfaam saakot ar 2001/2002 gadu. vecaakaam var buut varianti. 156 2.0TS ir OBDII, V6 nav utt. 166 arii tikai 2.0TS ir OBDII. paareejiem saakot ar 2001. gadu. tas vismaz peec infas, kas ir manaa riiciibaa, jaaskataas katra konkreetaa mashiina.
ja nav OBDII, tad ir tas jau piemineetais 3 vadu, bet atkal hvz vai buus softs, kas atbalsta konkreeto mashiinu. vobshem bez OBDII ir slikti
|
Tue Dec 09, 2008 12:09 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:bez OBDII ir slikti 
kā arī - ja tas ODBII jau ir, tas vēl nenozīmē ka viss ir
|
Tue Dec 09, 2008 12:27 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:bez OBDII ir slikti 
OBDII ieviesa 2001 visaam auto markaam, bmw, opel, wv, fiat, dodge utt.... Piespraust varees visas ar vienu vadu, taalaakais atkariiga no softa kas vada otraa galaa.
Vecaakaam alfaam kaa piem manai 164'ai arii var piesleegties pie kompja, bet tad no taa pasha OBDII stekera ir jaaizveelaas 3iis kaajinjas uz kuram uzsprauzh vadinjus (pagoogleejiet atradiisiet uz kuraam) kurus tad taalak iesprauzh tajaa vecajaa stekerii kas naak vecaakaam alfaam. informaacija ko var nolasiit vecajaam ir gauzhaam maz.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Dec 09, 2008 3:20 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:bez OBDII ir slikti 
OBDII ieviesa 2001 visaam auto markaam, bmw, opel, wv, fiat, dodge utt.... Piespraust varees visas ar vienu vadu, taalaakais atkariiga no softa kas vada otraa galaa.
Vecaakaam alfaam kaa piem manai 164'ai arii var piesleegties pie kompja, bet tad no taa pasha OBDII stekera ir jaaizveelaas 3iis kaajinjas uz kuram uzsprauzh vadinjus (pagoogleejiet atradiisiet uz kuraam) kurus tad taalak iesprauzh tajaa vecajaa stekerii kas naak vecaakaam alfaam. informaacija ko var nolasiit vecajaam ir gauzhaam maz.
lāk jau nopirkt parastu vadiņu un jams atmaksājās jau pa 25-cīti nodiagnosticējot pirmos divus vāģus
|
Tue Dec 09, 2008 3:33 pm |
|
 |
Gnezdo
Pievienojies: 21 Oct 2008
Komentāri: 11
|
Man nav tik daudz laika lai gaidit Jus nevarat man pardot savejo ???
|
Tue Dec 09, 2008 5:18 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Gnezdo rakstīja:Man nav tik daudz laika lai gaidit Jus nevarat man pardot savejo ??? 
nevar pārdot to, kā nav...
|
Tue Dec 09, 2008 5:24 pm |
|
 |
Gnezdo
|
man nav tik daudz laika gaidit  Jus varat man pardot savejo OBD
|
Tue Dec 09, 2008 5:31 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Bet vai ta jancuka piedaavaajums neder  ?!
jancuks rakstīja:Ja kādam ir nepieciešami profisionali instrumenti ka ari servisa iekartas droši rakstat,ir iespēja pieslēgt mašinu pie kompjutera un dzēst klūdas un uztaisīt diagnostiku!!!!rakstat pz.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Dec 09, 2008 5:35 pm |
|
 |
Gnezdo
|
Es ja u uzrakstiju Janchukam uz Mailu vins pagaidam neatbilde.
|
Tue Dec 09, 2008 7:06 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
MartinsT rakstīja:palaidniex rakstīja:MartinsT rakstīja:Gnezdo rakstīja:Uz OBD2 var palaistie??? ES varu vinu iepirk pa 40 ls tas ir normala cena ??? Un ar vinju daudz var izdarit 
palaistie? wtf?
40Ls? par vada gabalu?
Ls 40 par vadu vēl ir lēti (ir kam vads maxā > 150 latiem), jo tos nevajag desmitos tūkstošu un lielākoties tos uzlodē ķīnieši ar rociņām...
Un Ls 40 tā ir vienreizēja investīcija
pag pag, cik es saprotu tad OBD2 ir standarts un tas vads ir vienāds gan opelim, gan alfai, kādi 150Ls?
kad mafs bij beigts, piespraudu pie laptopa ar šādu jebaja vadu un viss strādāja, pateica, ka mafam psc. kļūdas dzēst gan neesmu mēģinājis, par to neko nezinu.
kadu softu lietoji? vads ir, vajag softu. alfadiag demo neder, jau megjinaju, viss konektejas un notiek, bet vins ir pietiekoshi apgraizits lai ar vinu neko nevaretu izdariit. ir kads toolis par briiivu, jeb alfadiag piraatiksa versija?
|
Tue Jan 27, 2009 4:40 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
tas kursh man saziimees pilno alfadiag ar visiem serialajiem, dabus puskasti leeto alu
|
Tue Jan 27, 2009 6:49 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nebij kautkāds FreeDiag vai OpenDiag, kas darbojās ar nosacīti jaunajām Alfām
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Jan 27, 2009 7:08 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
|
Tue Jan 27, 2009 7:18 pm |
|
 |
|