Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Oga rakstīja:Eu pag pag. Ja vien tu nebrauc no Madonas, tad vēl īsti nav vērts nekur ripot 
.
Ne gluzhi Madona, bet
|
Wed Feb 13, 2008 7:18 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
REZULTĀTI tur pat kur parasti.
|
Wed Feb 13, 2008 11:29 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
par saciiksti. esmu visnotalj apmierinaats ar ieguuto vietu un nopelniitajiem punktiem ciinjaa par chempiona titulu njemot veeraa, ka shis bija visu laiku sliktaakais kartings, kaads man tur gadiijies. negaaja, nenormaali sliideeja un bremzeejot vinjam krita nost motors, kardaans vai kaut kas tamliidziigs. ar pamatiigu buukshkji  no 42 numurinja jaaturaas pa gabalu
|
Wed Feb 13, 2008 11:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
un tagad atziistas, kursh man 2 vai 3 aplii uzshaava pa pakalju liikumaa peec startfinisha taisnes ?!?
|
Wed Feb 13, 2008 11:33 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Ko ārdies, te vismaz ribas naviens šoreiz nemēģināja ielauzt
Turklāt ar labāko apli palikt tikai 6jam  Lūk ko nopzīmē tikai vienu reizi sagriezties, pēc tam jau neviens par brīvu vietas atpakaļ nedod. Pirms tam gan arī nedeva iespeju tikt garām, neskatoties uz mājieniem ar mietu /montjerofku
|
Wed Feb 13, 2008 11:39 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Pirms izsaku savu resume par sacīksti, piezīmēšu vienu lietu. Acīmredzot trases tiesnešu brīdinājumi nestrādā. Tātad, pēc vairāku dalībnieku ierosinājuma, ķersimies pie nopietnākiem mēriem. Turpmāk visiem sacensību dalībniekiem, neskatoties uz attiecīgā indivīda vietu kopvērtējumā vai kvalifikācijā, tās dienas šumaherisko noskaņojumu, seksa trūkumu pēdējos mēnešos utml. faktoriem, ir pienākums palaist garām ātrāk braucošu kartu, ja tas grasās apdzīt tevi pa apli. Pretējā gadījumā agresīvais indivīds tiks brīdināts (publiski)  Ja tas atkārtosies, dalībnieks tiks diskvalificēts uz nākamo sacīksti. Ja arī tas nelīdzēs, bezkauņa tiks svītrots no čempionāta dalībnieku saraksta. Paldies par sapratni
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Feb 14, 2008 12:11 am |
|
 |
elbee
Member of

|
a kaa tu, cilveeks, vari zinaat, ka tevi grib apdziit pa apli vai ne pa apli?
|
Thu Feb 14, 2008 12:40 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:a kaa tu, cilveeks, vari zinaat, ka tevi grib apdziit pa apli vai ne pa apli? 
Nu es piemēram zinu. Ok, sarunās ar trases darbiniekiem nākamreiz, lai pastrādā un pavicina zilos karogus.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Feb 14, 2008 1:11 am |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Tā kopuma ņemot gonka jau bij labā! Visi cīnās kaut ko mēgina darīt iešmaukt iekšmalā, sēdēt uz bampera, spēlēt uz nerviem, lai tikai tiktu garām. Cīņas karstumā gandrīz nabijalaika paskatīties, kas darās aiz muguras. Kas aiz manis, lai tur arī paliek.  Par to pa apli vajadzētu gam lai biku stingrāk paskatās, jo es pats tiaki pēc gonkas uzzinu, ka tas kurš ir gājis pa priekšu un netieku garām ir atpalicējs pa apli. Jo pat labāka apļa starpība par 0.6-0.7 sek nedod iespēju tikt pa brīvi garām.
|
Thu Feb 14, 2008 1:52 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:par saciiksti. esmu visnotalj apmierinaats ar ieguuto vietu un nopelniitajiem punktiem ciinjaa par chempiona titulu njemot veeraa, ka shis bija visu laiku sliktaakais kartings, kaads man tur gadiijies. negaaja, nenormaali sliideeja un bremzeejot vinjam krita nost motors, kardaans vai kaut kas tamliidziigs. ar pamatiigu buukshkji no 42 numurinja jaaturaas pa gabalu 
tas ir tas karts par kuru es slikti izteicos
džeks tik teica, ka viss tur labi, ka esot tikai pārāk jaudīgs
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Feb 14, 2008 2:41 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
|
Thu Feb 14, 2008 10:20 am |
|
 |
Edgars L
Pievienojies: 07 May 2007
Komentāri: 177
Atrašanās vieta: Jēkabpils
|
[quote="muuris"]Par apli atpalikušiem ( ne atpalikušām) gan vajag karodziņus rādīt, jo šīs reizes gonkā 2/3 vieta tika pagrūta ar atpalicēja šķjīlienu pa pakaļas stūri  Un vietu atgūšana bija nereāla, jo visi kas vēlējās drīkstēja mani pa taisnēm pastumt
klau!!! a varbuut tiem atpaliceejiem uzreiz vajag vispaar aizliegt braukt, ko???
_________________ Edgars
|
Thu Feb 14, 2008 12:03 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
elbee rakstīja:un tagad atziistas, kursh man 2 vai 3 aplii uzshaava pa pakalju liikumaa peec startfinisha taisnes ?!? 
Tas laikam biju es
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Thu Feb 14, 2008 12:06 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Edgars L rakstīja:muuris rakstīja:Par apli atpalikušiem ( ne atpalikušām) gan vajag karodziņus rādīt, jo šīs reizes gonkā 2/3 vieta tika pagrūta ar atpalicēja šķjīlienu pa pakaļas stūri Un vietu atgūšana bija nereāla, jo visi kas vēlējās drīkstēja mani pa taisnēm pastumt
klau!!! a varbuut tiem atpaliceejiem uzreiz vajag vispaar aizliegt braukt, ko???
Aizliegt nevajag. Jo kā tad tie atpalicēji kļūs par konkurentiem tiem, kas tagad brauc pa augšu?
Janvāra gonkā bija viena galējība - rādīja zilos karogus pa labi pa kreisi, šoreiz vai nu nerādīja vispār, vai arī es to neredzēju.
Ja būtu kautkā pa vidu, tad būtu, manuprāt, ideāli.
Ja kāds tiek apdzīts par apli, tad imho sakarīgāk būtu ātrākos palaist garām, jo taisot cīņu zaudētāji būs abi...
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Feb 14, 2008 12:42 pm |
|
 |
Andža
Pievienojies: 14 Feb 2008
Komentāri: 1
|
Sveiki,
Gonka bija riktīgi interesanta. Laikam jau bieži tā nenotiek, ka 1. vieta izšķiras pēdējā (!) līkumā.
Līdz ar to par interesantumu jāpateicas tam, kurš kategoriski nevēlējās palaist par apli  Līdz ar ko zaudēju iekrāto atstatumu no 2. pozīcijas un nedaudzus apļus pirms beigām atkritu uz 3. vietu. Protams, ka pats vainīgs - jāmāk apdzīt arī negantie atpalicēji
Paldies kartinga dievam, ka pēdējā aplī atguvu visu zaudēto... Laikam esmu par to, ka zilie karogi ir jārāda. Ne jau tā pat aiz gara laika tie izdomāti. Lai gan bija arī ļoti korekti braucēji, kuri lieliski saprata, ka aiz muguras ir par apli ātrāka mašīna...
|
Thu Feb 14, 2008 1:01 pm |
|
 |
|