Šis temats ir slēgts: jūs nevarat tajā pievienot jaunus komentārus vai rediģēt esošos. 11 lapa no 38 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Nākošais
Kartingu čempionāts 07/08
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Eu pag pag. Ja vien tu nebrauc no Madonas, tad vēl īsti nav vērts nekur ripot Wink
.
Ne gluzhi Madona, bet Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
REZULTĀTI tur pat kur parasti.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par saciiksti. esmu visnotalj apmierinaats ar ieguuto vietu un nopelniitajiem punktiem ciinjaa par chempiona titulu njemot veeraa, ka shis bija visu laiku sliktaakais kartings, kaads man tur gadiijies. negaaja, nenormaali sliideeja un bremzeejot vinjam krita nost motors, kardaans vai kaut kas tamliidziigs. ar pamatiigu buukshkji shura no 42 numurinja jaaturaas pa gabalu aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un tagad atziistas, kursh man 2 vai 3 aplii uzshaava pa pakalju liikumaa peec startfinisha taisnes ?!? grudaks

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko ārdies, te vismaz ribas naviens šoreiz nemēģināja ielauzt  fuck  angry
Turklāt ar labāko apli palikt tikai 6jam  Mad  Lūk ko nopzīmē tikai vienu reizi sagriezties, pēc tam jau neviens par brīvu vietas atpakaļ nedod. Pirms tam gan arī nedeva iespeju tikt garām, neskatoties uz mājieniem ar mietu /montjerofku   sex

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirms izsaku savu resume par sacīksti, piezīmēšu vienu lietu. Acīmredzot trases tiesnešu brīdinājumi nestrādā. Tātad, pēc vairāku dalībnieku ierosinājuma, ķersimies pie nopietnākiem mēriem. Turpmāk visiem sacensību dalībniekiem, neskatoties uz attiecīgā indivīda vietu kopvērtējumā vai kvalifikācijā, tās dienas šumaherisko noskaņojumu, seksa trūkumu pēdējos mēnešos utml. faktoriem, ir pienākums palaist garām ātrāk braucošu kartu, ja tas grasās apdzīt tevi pa apli. Pretējā gadījumā agresīvais indivīds tiks brīdināts (publiski) fuck Ja tas atkārtosies, dalībnieks tiks diskvalificēts uz nākamo sacīksti. Ja arī tas nelīdzēs, bezkauņa tiks svītrots no čempionāta dalībnieku saraksta. Paldies par sapratni naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a kaa tu, cilveeks, vari zinaat, ka tevi grib apdziit pa apli vai ne pa apli?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
a kaa tu, cilveeks, vari zinaat, ka tevi grib apdziit pa apli vai ne pa apli?  Rolling Eyes

Nu es piemēram zinu. Ok, sarunās ar trases darbiniekiem nākamreiz, lai pastrādā un pavicina zilos karogus.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā kopuma ņemot gonka jau bij labā! Visi cīnās kaut ko mēgina darīt iešmaukt iekšmalā, sēdēt uz bampera, spēlēt uz nerviem, lai tikai tiktu garām. Cīņas karstumā gandrīz nabijalaika paskatīties, kas darās aiz muguras. Kas aiz manis, lai tur arī paliek.  violent  Par to pa apli vajadzētu gam lai biku stingrāk paskatās, jo es pats tiaki pēc gonkas uzzinu, ka tas kurš ir gājis pa priekšu un netieku  garām ir atpalicējs pa apli. Jo pat labāka apļa starpība par 0.6-0.7 sek nedod iespēju tikt pa brīvi garām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
par saciiksti. esmu visnotalj apmierinaats ar ieguuto vietu un nopelniitajiem punktiem ciinjaa par chempiona titulu njemot veeraa, ka shis bija visu laiku sliktaakais kartings, kaads man tur gadiijies. negaaja, nenormaali sliideeja un bremzeejot vinjam krita nost motors, kardaans vai kaut kas tamliidziigs. ar pamatiigu buukshkji shura no 42 numurinja jaaturaas pa gabalu aiwa

tas ir tas karts par kuru es slikti izteicos Smile
džeks tik teica, ka viss tur labi, ka esot tikai pārāk jaudīgs gejs

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par apli atpalikušiem ( ne atpalikušām) gan vajag karodziņus rādīt, jo šīs reizes gonkā 2/3 vieta tika pagrūta ar atpalicēja šķjīlienu pa pakaļas stūri nono Un vietu atgūšana bija nereāla, jo visi kas vēlējās drīkstēja mani pa taisnēm pastumt  Mr. Green
Bet gonka kā tāda  yo  yo  ihaaaaa  ihaaaaa  horse  horse  super
Sen nebiju ar tādu strjomu sedzis iekšmalas un cīnijies uz reiz ar diviem psihiem (labā nozīmē)
ATKĀRTOT, ATKĀRTOT

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="muuris"]Par apli atpalikušiem ( ne atpalikušām) gan vajag karodziņus rādīt, jo šīs reizes gonkā 2/3 vieta tika pagrūta ar atpalicēja šķjīlienu pa pakaļas stūri nono Un vietu atgūšana bija nereāla, jo visi kas vēlējās drīkstēja mani pa taisnēm pastumt  Mr. Green

klau!!! a varbuut tiem atpaliceejiem uzreiz vajag vispaar aizliegt braukt, ko???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
un tagad atziistas, kursh man 2 vai 3 aplii uzshaava pa pakalju liikumaa peec startfinisha taisnes ?!? grudaks

Tas laikam biju es shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edgars L rakstīja:
muuris rakstīja:
Par apli atpalikušiem ( ne atpalikušām) gan vajag karodziņus rādīt, jo šīs reizes gonkā 2/3 vieta tika pagrūta ar atpalicēja šķjīlienu pa pakaļas stūri nono Un vietu atgūšana bija nereāla, jo visi kas vēlējās drīkstēja mani pa taisnēm pastumt  Mr. Green

klau!!! a varbuut tiem atpaliceejiem uzreiz vajag vispaar aizliegt braukt, ko???

Aizliegt nevajag. Jo kā tad tie atpalicēji kļūs par konkurentiem tiem, kas tagad brauc pa augšu?

Janvāra gonkā bija viena galējība  - rādīja zilos karogus pa labi pa kreisi, šoreiz vai nu nerādīja vispār, vai arī es to neredzēju.
Ja būtu kautkā pa vidu, tad būtu, manuprāt, ideāli.

Ja kāds tiek apdzīts par apli, tad imho sakarīgāk būtu ātrākos palaist garām, jo taisot cīņu zaudētāji būs abi...

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki,
Gonka bija riktīgi interesanta. Laikam jau bieži tā nenotiek, ka 1. vieta izšķiras pēdējā (!) līkumā.
Līdz ar to par interesantumu jāpateicas tam, kurš kategoriski nevēlējās palaist par apli Smile Līdz ar ko zaudēju iekrāto atstatumu no 2. pozīcijas un nedaudzus apļus pirms beigām atkritu uz 3. vietu. Protams, ka pats vainīgs - jāmāk apdzīt arī negantie atpalicēji  Twisted Evil
Paldies kartinga dievam, ka pēdējā aplī atguvu visu zaudēto... Laikam esmu par to, ka zilie karogi ir jārāda. Ne jau tā pat aiz gara laika tie izdomāti. Lai gan bija arī ļoti korekti braucēji, kuri lieliski saprata, ka aiz muguras ir par apli ātrāka mašīna...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Šis temats ir slēgts: jūs nevarat tajā pievienot jaunus komentārus vai rediģēt esošos. 11 lapa no 38 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration