|
2 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Presto rakstīja:smic rakstīja:Presto rakstīja:Tad jau Cross neiet, ko Savulaik Oga Crosu sauca par dizeļišče Konkrētajā gadījumā starpība starp 150 un 175 HP un cik tur starpības starp NM lielu lomu laikam nespēlē 
Tu sauc ciparus. Bet tu neierēķini + 1 cilindru. Tu neierēķini to, ka 2.4 nevibrē. Un ka 2.4 iet trīs reizes labāk un skan 5 reizes labāk kā 1.9
Tici man - esmu braucis ar abiem
Oga, kur Tu esi, paoponē te kolēģim 
es vienmeer esmu gatavs paoponeet par diizeljiem kur mees te tikko braucaam ar kaut kaadu jaunu superdiizeli... aa, jaunaa freelander 2 pa gandriiz 50 shtukaam. smird, krataas, ruuc un nehuja neiet 
Freelanderis nesmirdeeja un nekratiijaas  Vibreeja, negaaja, nevaacaas un shuupojaas gan  Vispaar tam friilanderim nebuut nav uzdevums baigi iet un taa. Kaa arii neviens nekad nav apgalvojis, ka vinjam ir superdiizelis
Par diizeljiem. Presto mineeto epitetu savulaik veltiiju 2.4JTDm nevis 1.9JTDm. Tomeer no jaunajiem diizeljiem laikam driizaka izveeleetos 1.9JTDm (bez taa "m" tas gan ir pamatiigs meesls)... Vismaz tikmeer, kameer nav pietiekami daudz naudas, lai dabuutu 2.4 ar automaatu. Taa kombinaacija man patiik pat labaak kaa 3.2v6 ar automaatu
Par vecajiem diizeljiem viedoklis ~ kaa elbee. Arii ex-smica izslaveetais 156 ar 2.4 5-cyl traktordzineeju nebija izturams. Ruuca, kratiijaas pa visu rajonu, puuta melnus duumus, smirdeeja un nekuja negaaja  Plus veel smirdiigaas rokas, pie -29C aizsalis statoildiizelja filtrs uttuc. Bet tas - subjektiivi.
Ja kaads tomeer uzskata, ka 2.4 vai 1.9 diizelji iet, nekrataas, nesmird un labi ruuc, lai izbrauc vienreiz ar V6
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 29, 2008 2:58 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Oga rakstīja:elbee rakstīja:Presto rakstīja:smic rakstīja:Presto rakstīja:Tad jau Cross neiet, ko Savulaik Oga Crosu sauca par dizeļišče Konkrētajā gadījumā starpība starp 150 un 175 HP un cik tur starpības starp NM lielu lomu laikam nespēlē 
Tu sauc ciparus. Bet tu neierēķini + 1 cilindru. Tu neierēķini to, ka 2.4 nevibrē. Un ka 2.4 iet trīs reizes labāk un skan 5 reizes labāk kā 1.9
Oga, kur Tu esi, paoponē te kolēģim 
es vienmeer esmu gatavs paoponeet par diizeljiem kur mees te tikko braucaam ar kaut kaadu jaunu superdiizeli... aa, jaunaa freelander 2 pa gandriiz 50 shtukaam. smird, krataas, ruuc un nehuja neiet 
Freelanderis nesmirdeeja un nekratiijaas Vibreeja, negaaja, nevaacaas un shuupojaas gan Vispaar tam friilanderim nebuut nav uzdevums baigi iet un taa. Kaa arii neviens nekad nav apgalvojis, ka vinjam ir superdiizelis
Par diizeljiem. Presto mineeto epitetu savulaik veltiiju 2.4JTDm nevis 1.9JTDm. Tomeer no jaunajiem diizeljiem laikam driizaka izveeleetos 1.9JTDm (bez taa "m" tas gan ir pamatiigs meesls)... Vismaz tikmeer, kameer nav pietiekami daudz naudas, lai dabuutu 2.4 ar automaatu. Taa kombinaacija man patiik pat labaak kaa 3.2v6 ar automaatu
Par vecajiem diizeljiem viedoklis ~ kaa elbee. Arii ex-smica izslaveetais 156 ar 2.4 5-cyl traktordzineeju nebija izturams. Ruuca, kratiijaas pa visu rajonu, puuta melnus duumus, smirdeeja un nekuja negaaja Plus veel smirdiigaas rokas, pie -29C aizsalis statoildiizelja filtrs uttuc. Bet tas - subjektiivi.
Ja kaads tomeer uzskata, ka 2.4 vai 1.9 diizelji iet, nekrataas, nesmird un labi ruuc, lai izbrauc vienreiz ar V6 
Nu Tu jau atkal salīdzini p... ar pirkstu!  V6 benzīnnieku nedrīkst salīdzināt ar dīzeli! Vienkārši nedrīkst!  Bet tas 2.4 Jtd iet pat ļoti sakarīgi priekš dieselpowā un nemaz ar tā nekratās!  Vienvārdsakot, es tādu iģeaļņiku ņemtu (tādu atrast, protams, ir jāmāk).  Tomēr sakarā ar salīdzinoši nelielajiem nobraukumiem - konkrēti es uz to dīzeli neko neieekonomētu, tāpēc labāk ņemtu 2.5 V6!
|
Tue Jan 29, 2008 3:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
ja jau cilveeks grib diizeli, tad grib. tad atliek samekleet, cik vien labu var atrast un atljauties un labi buus!
es visdriizaak aizlidotu uz vaaciju pakalj kaut kam shaadam. vecaa bundzha, jaunais salons, aada, bose un sapraatiigs noskreejiens  ja tieshi 156 gribas, citaadi neredzu iemeslu, kaapeec nepirkt 166 2.4jtd, taa pasha 2001~2002 gada par apmeeram tik pat, cik prasa par 156
|
Tue Jan 29, 2008 3:48 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
a bet apkopes?? dīzelis manuprāt ekonomē uz apkopēm- siksnas + visādi daččiki!!! var jau būt ka man vienīgajam tāds priekštats, ka benzīnniekiem tā ir lielākā problēma- biežāk siksnas jāmaina, 3reiz vairāk visādu elektronisku daččīku kas visu ko kontrolē utt un galvenais, kadīzelim noskrējiena rezerve ir stipri lielāka!!! priekš 2,4 300'000km ir tikai pusmūžs, bet benzīnniekam tas ir mūža beigu stadija, ja viņš ir labi kopts un nemocīts  un vēl tas patēriņš
kgan pēdējās baumas, ka tehniskajā apskatē dīzeļus tagad griež līedz 5000 apgriezieniem un tur kādu brīdi nu tur izplūdes utt, bet galvenais, ka ne katra dīzelis to spēj izturēt  dilema
|
Tue Jan 29, 2008 3:50 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Pēdējoreiz rediģējis Presto Tue Jan 29, 2008 3:59 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Jan 29, 2008 3:57 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Presto mineeto epitetu savulaik veltiiju 2.4JTDm nevis 1.9JTDm.
Es tomēr atvainojos autoram un lūkojamies šeit, ja
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=74&highlight=crosswagon
Iet runa par crossu
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Jan 29, 2008 3:58 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Presto rakstīja:Presto mineeto epitetu savulaik veltiiju 2.4JTDm nevis 1.9JTDm.
Es tomēr atvainojos autoram un lūkojamies šeit, ja
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=74&highlight=crosswagon
Iet runa par crossu 
tiem, kas daudz dirsh, ir viena probleema- vinji njefiga neatceras, kur, ko un kam ir sadirsushi
|
Tue Jan 29, 2008 4:12 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
...teica chalis, kas nekad nevienam neko nedirsh
Ok, atvainojos Presto. Laikam tajaa briidii nebiju veel braucis ar 2.4
Mazais arii ir dizelische, ja saliidzina piem. ar analogjiska tilpuma VW diizeljiem utml. Iet labi, elastiibas ir pat vairaak kaa 2.4, nepateeree nenieka
Tiem, kam liekas, ka V6 ir daargaaks apkopees par diizeli - think again  Siksna jaamaina pie ciktur... 100k km? 120? Kaut kaa taa. Sveces tikai 6. Un nevis kveelsveces par n-desmit Ls gabalaa, bet normaalas sveces. Ok, ir slavenais gaisa meeriitaajs  Nu un? Saliidzinot ar diizelja turbiinaam, augstspiediena suuknjiem, sprauslaam, filtriem uttuc. shtruntc vien ir.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jan 29, 2008 4:24 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
nu man liekas, ka pirms iegādājs jebkuru auto galvenais jautājums: Cik daudz tu taisies braukt???? benzīns ikdienai līdz 30-40km dienā+ diviem atvaļinājumu braucieniem pusgadā  dīzelis ikdienas Latvijas šķērsošanai no Liepājaslīdz Davgavpilij  nu man tāds viedoklis  man viens tirgotājs teica, ka dīzeļiem kas nāk no Vācijas vidējais noskrējiens ir virs 200'000 štukām pat gadu veciem! nogriež! tomēr viņi Latvijā vēl tik pat nojiet
|
Tue Jan 29, 2008 4:33 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Oga rakstīja:elbee rakstīja:
Freelanderis nesmirdeeja un nekratiijaas Vibreeja, negaaja, nevaacaas un shuupojaas gan Vispaar tam friilanderim nebuut nav uzdevums baigi iet un taa. Kaa arii neviens nekad nav apgalvojis, ka vinjam ir superdiizelis
Par vecajiem diizeljiem viedoklis ~ kaa elbee. Arii ex-smica izslaveetais 156 ar 2.4 5-cyl traktordzineeju nebija izturams. Ruuca, kratiijaas pa visu rajonu, puuta melnus duumus, smirdeeja un nekuja negaaja Plus veel smirdiigaas rokas, pie -29C aizsalis statoildiizelja filtrs uttuc. Bet tas - subjektiivi.
Kur jūs ņēmat frīlanderu ?
Es šo tēmu taisos finalizēt: http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=1173&start=0
|
Tue Jan 29, 2008 5:37 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
|
Tue Jan 29, 2008 5:39 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
NIKSON, man tieshi prieksh tevis ir viens bobiks- Volvo XC90 T6 2.9 Biturbo BENZINS !. 2003. gads, pilns farshs, 55k km, pirkts latvijaa, tikko uz 50k nomainiiti bremzhu diski un viss paareejais, ko MM uzskatiija par vajadziigu. 21k euro, t. sk. PVN. piedaavaajums ir speekaa dazhas dienas saviem chaljiem. jo par shaadu ciparu to mashiinu savaac BM Auto.
|
Tue Jan 29, 2008 5:45 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
PAr Freelanderi te aatrumaa piemetu:
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?p=44866#44866
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jan 29, 2008 5:58 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
smic rakstīja:Presto rakstīja:Tad jau Cross neiet, ko Savulaik Oga Crosu sauca par dizeļišče Konkrētajā gadījumā starpība starp 150 un 175 HP un cik tur starpības starp NM lielu lomu laikam nespēlē 
Bļin šitie tirsēji
Kuram tas dīzels neiet ?
Nesen braukājos pa Lietuvu ar vienu slovāku, kas ikdienā brauc ar škodu 1,9 tdi. čals līda zem haubes skaitīt cylindrus.  Viņš domāja ka es tiršu, ka braucam arī ar 1,9. Tas ir, saprata, ka ir dīzels, bet domāja, ka ir lielais, 2,4.  Un man ir automāts
|
Tue Jan 29, 2008 5:59 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
NIKSONS rakstīja:Kur jūs ņēmat frīlanderu ?
ogotaajam iespeejams ir kas vairaak sakaams, bet mans rezumee par to dampi- nav savas cenas veerts! taas akcijas mashiinas varbuut veel var njemt, bet tam truuka automaatiskas kaarbas un kaukas tur veel...
pusbobiku klasee vieniigaa iegaades veertaa mashiina ir X3. pagaidaam pie taa arii palieku. starp freelanderi un honda crv, mitsu kaa vinju tur es nesajutu atshkjiriibu, bet maksaa vinjsh vairaak. veertiibaa kriit straujaak. bojaajas gan jau taa, ka maz neliksies. suuds vobshem!
|
Tue Jan 29, 2008 6:00 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 1:03 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|