Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Presto rakstīja:Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti 
Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago)  [/quote]
Man viens itāļu kolēģis (pavecāks kungs), kad aizrunājāmies par mašīnām, par šo niansi tā nostaļģiski novilka:
jāaa, reiz jaunībā man bija fiat 500 un tam nebijas nekādas sinhronizācijas (ir modeļi kuriem sinhronizatoru nav tikai pirmajam pārnesumam), pārslēgšanās notika tikai ar starpgāzi, bet es vismaz braukt iemācijos. Tagad jaunatne notrulinās līdz amurikāņu līmenim - bez automātiem pabraukt vispār nav spējīga.  Uz ko es viņam piebalsoju - jā un sveces rūcošam motoram nomainīt, tādiem vanagiem kā mēs, ir tīrākais nieks.
Es no pārnesuma ņemu ārā (ja ir paredzēts ripot, līdz apstājas) neizpiežot sajūgu. Citreiz, kad kreisai kājai uznāk sliknums  , arī slēdzos bez sajūga.
|
Tue Jan 15, 2008 12:49 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
NIKSONS rakstīja:Presto rakstīja:Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti 
Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago) 
Man viens itāļu kolēģis (pavecāks kungs), kad aizrunājāmies par mašīnām, par šo niansi tā nostaļģiski novilka:
jāaa, reiz jaunībā man bija fiat 500 un tam nebijas nekādas sinhronizācijas (ir modeļi kuriem sinhronizatoru nav tikai pirmajam pārnesumam), pārslēgšanās notika tikai ar starpgāzi, bet es vismaz braukt iemācijos. Tagad jaunatne notrulinās līdz amurikāņu līmenim - bez automātiem pabraukt vispār nav spējīga.  Uz ko es viņam piebalsoju - jā un sveces rūcošam motoram nomainīt, tādiem vanagiem kā mēs, ir tīrākais nieks.
Es no pārnesuma ņemu ārā (ja ir paredzēts ripot, līdz apstājas) neizpiežot sajūgu. Citreiz, kad kreisai kājai uznāk sliknums  , arī slēdzos bez sajūga.  [/quote]
Dzīvnieki!
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Jan 15, 2008 12:52 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
es arii njemu aaaraa bez sajuuga
veel sastreegumos tuseejot var padot uz priekshu vienkaarshi pavirzot klokji tuvaak kaadam no robiem bez sajuuga spiezhanas un gaazeeshanas. tas gan taa ar miilestiibu jaadara un savai personiigajai Alfai labaak taa nedariit nemaz
|
Tue Jan 15, 2008 1:02 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
A es, a es... ļauju sinhronizatoriem darīt savu darbu
|
Tue Jan 15, 2008 1:03 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
j.k. rakstīja:A es, a es... ļauju sinhronizatoriem darīt savu darbu 
njemot aaraa no roba sinhronizatoriem imo nav iipashi daudz darba
|
Tue Jan 15, 2008 1:08 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:j.k. rakstīja:A es, a es... ļauju sinhronizatoriem darīt savu darbu 
njemot aaraa no roba sinhronizatoriem imo nav iipashi daudz darba 
es par šito...
elbee rakstīja:..
veel sastreegumos tuseejot var padot uz priekshu vienkaarshi pavirzot klokji tuvaak kaadam no robiem bez sajuuga spiezhanas un gaazeeshanas. tas gan taa ar miilestiibu jaadara un savai personiigajai Alfai labaak taa nedariit nemaz 
|
Tue Jan 15, 2008 1:10 pm |
|
 |
Mausis
Pievienojies: 01 Oct 2006
Komentāri: 383
1985 Alfa-Romeo 90
|
Ieva rakstīja:nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??
Atceros, ka manai sajuugs beidzzas STATJIKAA  un viss bremzu skjidrums izteceej pie vaianas bij sajuuga darba ciulindra manzetiites un izspiedeejgultnja daksinjas aaboliic uz kuras atspiezjas taa daksinja. Tas aaboliic kaarbas korpusaa ieskruuveec un kaarbas viitne aizgaaja uz labaakiem mediibu laukiem. Atrisinaajums - darba cilindra remkom-plektc (kui-vinj-zin cik maksaaja) un izmantojot A/S RIIGAS SATIKSME pakalpojumus aizbraucu pie senciisha koleegja kaukaads druumais nazis  un izvirpojaam taadu pashu aaboliiti no garaakas skruuves un izkaapinaajaaam vienkaarshi to skruuvi cauri kaarbas korpusam un ar uzgrieznjiem  lai buutu drosh ka tas nu nekad neizkaaps.
|
Tue Jan 15, 2008 10:26 pm |
|
 |
Ieva
Pievienojies: 08 Jan 2008
Komentāri: 11
Atrašanās vieta: Talsi
|
Tātad par šo prieku samaksāju 101ls arfilā!!
nomainīts tika viss komplekts,jo mandzetes atsevišķi viņi nemaina!!!
un par benzīna sūkni runājot,beigās izrādījās,ka maita izņemtā gāzes iekārta bija vain;iga,kurai bija palikuši iekšā vissi vadi un dēļ tiem arī sūknis tika atslēgts,bet nu tagad pu,pu,pu viss ir ok
|
Sat Jan 19, 2008 12:42 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nu re  Tagad tik labo pedāl, kņopien, labo!!!
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Sat Jan 19, 2008 1:12 am |
|
 |
Mausis
Pievienojies: 01 Oct 2006
Komentāri: 383
1985 Alfa-Romeo 90
|
NEMAINA MANZETES????? peeee  ta nu gan...nemaina jo negrib mainiit- chakareeties  Ja jau visu svaigu iemainiij tad jau gan..bet 101 LS kaukaa man liktu aizdomaaties par taadu nieku. Bet tas taa
|
Sat Jan 19, 2008 1:22 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
101 liekas ok.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Sat Jan 19, 2008 1:25 am |
|
 |
elbee
Member of

|
kas ir "viss komplekts"?
|
Sat Jan 19, 2008 1:27 am |
|
 |
picaSSo
Komentāri: 244
|
Jautājums  un Jūsu diagnoze
Sajūga pedālis nu ļoti grūts (spiežot) it sevišķi ja no cita autiņa iesēžos un sajūgs pedālim pašā augšā
|
Sun Jan 27, 2008 3:49 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Atbilde - nodilis. Risinājums - nomainīt. Cena - ??? HVZ Kādi 50-60ls pa darbu + pats disks
|
Sun Jan 27, 2008 3:59 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tiek rekomendēts mainīt visu komplektu (disks+kurvis)...
Alfa Romeo 156 GTA
|
Sun Jan 27, 2008 4:01 pm |
|
 |
|