Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
sajūgs???
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti Cool

Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago) Laughing[/quote]

Man viens itāļu kolēģis (pavecāks kungs), kad aizrunājāmies par mašīnām, par šo niansi tā nostaļģiski novilka:
jāaa, reiz jaunībā man bija fiat 500 un tam nebijas nekādas sinhronizācijas (ir modeļi kuriem sinhronizatoru nav tikai pirmajam pārnesumam), pārslēgšanās notika tikai ar starpgāzi, bet es vismaz braukt iemācijos. Tagad jaunatne notrulinās līdz amurikāņu līmenim - bez automātiem pabraukt vispār nav spējīga.  Razz  Uz ko es viņam piebalsoju - jā un sveces rūcošam motoram nomainīt, tādiem vanagiem kā mēs, ir tīrākais nieks.  smokin

Es no pārnesuma ņemu ārā (ja ir paredzēts ripot, līdz apstājas) neizpiežot sajūgu. Citreiz, kad kreisai kājai uznāk sliknums aiwa , arī slēdzos bez sajūga. Embarassed

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Presto rakstīja:
Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti Cool

Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago) Laughing

Man viens itāļu kolēģis (pavecāks kungs), kad aizrunājāmies par mašīnām, par šo niansi tā nostaļģiski novilka:
jāaa, reiz jaunībā man bija fiat 500 un tam nebijas nekādas sinhronizācijas (ir modeļi kuriem sinhronizatoru nav tikai pirmajam pārnesumam), pārslēgšanās notika tikai ar starpgāzi, bet es vismaz braukt iemācijos. Tagad jaunatne notrulinās līdz amurikāņu līmenim - bez automātiem pabraukt vispār nav spējīga.  Razz  Uz ko es viņam piebalsoju - jā un sveces rūcošam motoram nomainīt, tādiem vanagiem kā mēs, ir tīrākais nieks.  smokin

Es no pārnesuma ņemu ārā (ja ir paredzēts ripot, līdz apstājas) neizpiežot sajūgu. Citreiz, kad kreisai kājai uznāk sliknums aiwa , arī slēdzos bez sajūga. Embarassed[/quote]
Dzīvnieki!  hammer

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es arii njemu aaaraa bez sajuuga  Embarassed

veel sastreegumos tuseejot var padot uz priekshu vienkaarshi pavirzot klokji tuvaak kaadam no robiem bez sajuuga spiezhanas un gaazeeshanas. tas gan taa ar miilestiibu jaadara un savai personiigajai Alfai labaak taa nedariit nemaz Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A es, a es... ļauju sinhronizatoriem darīt savu darbu shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

njemot aaraa no roba sinhronizatoriem imo nav iipashi daudz darba hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
j.k. rakstīja:

njemot aaraa no roba sinhronizatoriem imo nav iipashi daudz darba hmm

es par šito...

elbee rakstīja:
..
veel sastreegumos tuseejot var padot uz priekshu vienkaarshi pavirzot klokji tuvaak kaadam no robiem bez sajuuga spiezhanas un gaazeeshanas. tas gan taa ar miilestiibu jaadara un savai personiigajai Alfai labaak taa nedariit nemaz Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ieva rakstīja:
nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??

Atceros, ka manai sajuugs beidzzas STATJIKAA Smile un viss bremzu skjidrums izteceej pie vaianas bij sajuuga darba ciulindra manzetiites  un izspiedeejgultnja daksinjas aaboliic uz kuras atspiezjas taa daksinja. Tas aaboliic kaarbas korpusaa ieskruuveec un kaarbas  viitne aizgaaja uz labaakiem mediibu laukiem. Atrisinaajums - darba cilindra remkom-plektc (kui-vinj-zin cik maksaaja) un izmantojot A/S RIIGAS SATIKSME pakalpojumus aizbraucu pie senciisha koleegja kaukaads druumais nazis Wink un izvirpojaam taadu pashu aaboliiti no garaakas skruuves un izkaapinaajaaam vienkaarshi to skruuvi cauri kaarbas korpusam un ar uzgrieznjiem Smile lai buutu drosh ka tas nu nekad neizkaaps.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tātad par šo prieku samaksāju 101ls arfilā!!
nomainīts tika viss komplekts,jo mandzetes atsevišķi viņi nemaina!!!
un par benzīna sūkni runājot,beigās izrādījās,ka maita izņemtā gāzes iekārta bija vain;iga,kurai bija palikuši iekšā vissi vadi un dēļ tiem arī sūknis tika atslēgts,bet nu tagad pu,pu,pu viss ir ok Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu re Smile Tagad tik labo pedāl, kņopien, labo!!! naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NEMAINA MANZETES????? peeee  Confused  ta nu gan...nemaina jo negrib mainiit- chakareeties Smile Ja jau visu svaigu iemainiij tad jau gan..bet 101 LS kaukaa man liktu aizdomaaties par taadu nieku. Bet tas taa Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
101 liekas ok.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kas ir "viss komplekts"?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jautājums  Rolling Eyes  un Jūsu diagnoze Question

Sajūga pedālis nu ļoti grūts (spiežot) it sevišķi ja no cita autiņa iesēžos un sajūgs pedālim pašā augšā Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atbilde - nodilis. Risinājums - nomainīt. Cena - ??? HVZ Kādi 50-60ls pa darbu + pats disks

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tiek rekomendēts mainīt visu komplektu (disks+kurvis)... Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration