Autors |
Ziņojums |
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
|
Fri Jan 04, 2008 3:41 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
murphy rakstīja:Jautājums - vai šie diski derētu 156? Arkās neķersies?
http://cgi.ebay.de/
gan jau nekjersies, ja uzliksi atbilstoshas mizinjas, bet man nepatiik shis teksts
mit dem Lochkreis 5x100 ,mittels mitgelieferter Excenterbolzen wird der auf 5x98 reduziert.Die Zentrierringe auf 58,1mm sind ebenfalls dabei.
tiem diskiem ne tik skruuvju attaalumi neatbilst, bet arii centraa ir jaaliek papildus rinkji, lai dereetu. tad jaajautaa, uz kaa tas disks vispaar tureesies? uz ekscentriskaam skruuveem un hvz kaada materiaala centra rinkjiisha... gan jau tureesies, bet es neriskeetu
|
Fri Jan 04, 2008 4:32 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
|
Fri Jan 04, 2008 5:50 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
arba rakstīja:http://www.maxishop.lv/?p=bprece&par=sn&mid=30&sad=230&id=7019
Alfai shietie izskataas
un cena nav nemaz tik  .
Njemami.
|
Fri Jan 04, 2008 5:54 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:murphy rakstīja:Jautājums - vai šie diski derētu 156? Arkās neķersies?
gan jau nekjersies, ja uzliksi atbilstoshas mizinjas, bet man nepatiik shis teksts
mit dem Lochkreis 5x100 ,mittels mitgelieferter Excenterbolzen wird der auf 5x98 reduziert.Die Zentrierringe auf 58,1mm sind ebenfalls dabei.
tiem diskiem ne tik skruuvju attaalumi neatbilst, bet arii centraa ir jaaliek papildus rinkji, lai dereetu. tad jaajautaa, uz kaa tas disks vispaar tureesies? uz ekscentriskaam skruuveem un hvz kaada materiaala centra rinkjiisha... gan jau tureesies, bet es neriskeetu
Turklaat tie diski ir  un veel maksaa  naudinjas. Nafig tev taadus???
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Jan 04, 2008 5:55 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
j.k. rakstīja:Runājot par riepām. Vakardien ievēroju, ka viena riepa pamīksta. Šorīt gaismā paskatos... skrūve riepā.
Jau 3 reizi pa ~3 gadiem dabūju skrūvi riepā...
Es nesaprotu, kāds speciāli viņas izmētā pa ceļiem vai kā?
Mazliet off-topic, bet es esmu piedziivojis 2 skruuves riepaas - vienu ljoti sen un otru sen un AR - zemprofils arii labi tur bezgaisu un pamaniit, ka kautkas nav kaartiiba ar riepu var tikai pie kaada asa liikuma pie maza aatruma. Kas attiecas uz ziemas riepaam es vienu gadu nobraucu ar drausmiigaam ziemeneem, kas gan veel zuiemas apstaakljos bija normaalas (kaa to deevee lietotu riepu vechi), bet vasaraa kustiiba pa apli lielos aatrumos bija skalja un apkaarteejo acis iepriecinosha (riepas spiedza, kliedz, ljodziijaas). Tad uzliku leetaa gala zemprofila emeskas un taa lieta gaaja - vasaraa tureeja ljoti labi, ziemaa paaris reizes nesabremzeejos uz ledaina celja un ieshuupoju priekshaa staavoshaas mashiinas. Tagadeejam auto man ir baloni - ljoti labi!
|
Fri Jan 04, 2008 11:45 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Oga rakstīja:elbee rakstīja:murphy rakstīja:Jautājums - vai šie diski derētu 156? Arkās neķersies?
Turklaat tie diski ir un veel maksaa naudinjas. Nafig tev taadus???
Man jau šitā tipa baigi patīk, tik nezinu kā uz Alfas varētu izskatīties
Bet par tiem izmēriem paldies ka pateicāt, nemaz nepiefiksēju, vācu valodā baigais guru neesmu.
Tas OZ ir ok, bet atkal katrai otrai Alfai tādi ir, gribās kaut ko savādāku, tik pagaidām nevaru saprast ko
|
Mon Jan 07, 2008 10:24 am |
|
 |
elbee
Member of

|
nesasitamie origjinaalie diski izraadaas ir sasitami pat iipashi nemanot  labi, ka bija 5 ritenis rezervee  un kaadas paaris dienas biju piefikseejis, ka mashiina iisti neiet kaa vajag. intereses peec iebraucu spiedienu pameeriit, viena pakaljeejaa uzraadija 0. nagla iekshaa un disks liiks, bet riepa uz aci izskataas tik pat laba kaa paareejaas. shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto"
|
Fri Jan 25, 2008 11:30 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto" 
fakc!
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jan 25, 2008 11:39 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto" 
fakc!
Aga, un aizvakar iebraucot uz celja kaukaadaas risees riktiig sabijos. Stuure skiiba, velk skiibi. Domaaju tukshais. Jo seviski talab ka man Run On Flat. tagad braucot katra skiibaa sanese liek piedomaat - "a moska riepa sadurat"  Tomeer gruuti ar taam modernaam hu...aam
|
Fri Jan 25, 2008 11:49 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Navajag
Vajag spiediena monitoringu
|
Sat Jan 26, 2008 12:15 am |
|
 |
elbee
Member of

|
NIKSONS rakstīja:Navajag
par shito es briizhiem aizdomaajos, ka visu to suudu vietaa, ko baazh muusdienu mashiinu borta datoros, man vajag tikai dazhas lietas:
1) elljas liimenis, temperatuura un spiediens
2) riepu spiediens, veelams preciizi cipari baros
un tahometrs, vairaak neko nevajag!
|
Sat Jan 26, 2008 12:23 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:NIKSONS rakstīja:Navajag
par shito es briizhiem aizdomaajos, ka visu to suudu vietaa, ko baazh muusdienu mashiinu borta datoros, man vajag tikai dazhas lietas:
1) elljas liimenis, temperatuura un spiediens
2) riepu spiediens, veelams preciizi cipari baros
un tahometrs, vairaak neko nevajag! 
Pats galvenais lai neliek pateerinja raadiitaajus. Shodien braucu ar golpu5D, shis nabags uz 150 teeree 7l. man nervi chupaa  Nee, nepaarpast, joprojaam priecaajos ka man nekaadu extru nav
Tiesa par riepu spiedienu buutu labi, jo man ir BAIGAA laime ar riepaam, visaam manaam mashiinaam.
|
Sat Jan 26, 2008 12:32 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
nu derētu vēl zināt, cik bencīna ir, un vai nav kāda lampele izdegusi
un vai tosols ir līmenī
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Jan 26, 2008 12:33 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
aha
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Jan 26, 2008 12:38 am |
|
 |
|