Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Riepu & disku izmērs ziema/vasara
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labs riepu, disku kalkulators:
http://www.rims-n-tires.com/rt_specs.jsp

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
murphy rakstīja:
Jautājums - vai šie diski derētu 156? Arkās neķersies?
http://cgi.ebay.de/

gan jau nekjersies, ja uzliksi atbilstoshas mizinjas, bet man nepatiik shis teksts

mit dem Lochkreis 5x100 ,mittels mitgelieferter Excenterbolzen wird der auf 5x98 reduziert.Die Zentrierringe auf 58,1mm sind ebenfalls dabei.

tiem diskiem ne tik skruuvju attaalumi neatbilst, bet arii centraa ir jaaliek papildus rinkji, lai dereetu. tad jaajautaa, uz kaa tas disks vispaar tureesies? uz ekscentriskaam skruuveem un hvz kaada materiaala centra rinkjiisha... gan jau tureesies, bet es neriskeetu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
murphy rakstīja:
http://cgi.ebay.de/Keskin-8-5x18-Alfa-Romeo-147-156-GT-Spyder-GTV-LK5x98_W0QQitemZ280142210664QQihZ018QQcategoryZ9888QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m118

Pāri par 100 Ls par disku, kas pēc izmēriem neatbilst
Neatbalstu
http://www.maxishop.lv/?p=bprece&par=sn&mid=30&sad=230&id=7019

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
http://www.maxishop.lv/?p=bprece&par=sn&mid=30&sad=230&id=7019

Alfai shietie izskataas  yo
un cena nav nemaz tik  Shocked .
Njemami.  super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
murphy rakstīja:

gan jau nekjersies, ja uzliksi atbilstoshas mizinjas, bet man nepatiik shis teksts

mit dem Lochkreis 5x100 ,mittels mitgelieferter Excenterbolzen wird der auf 5x98 reduziert.Die Zentrierringe auf 58,1mm sind ebenfalls dabei.

tiem diskiem ne tik skruuvju attaalumi neatbilst, bet arii centraa ir jaaliek papildus rinkji, lai dereetu. tad jaajautaa, uz kaa tas disks vispaar tureesies? uz ekscentriskaam skruuveem un hvz kaada materiaala centra rinkjiisha... gan jau tureesies, bet es neriskeetu

Turklaat tie diski ir mozaika un veel maksaa c naudinjas. Nafig tev taadus???

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Runājot par riepām. Vakardien ievēroju, ka viena riepa pamīksta. Šorīt gaismā paskatos... skrūve riepā.
Jau 3 reizi pa ~3 gadiem dabūju skrūvi riepā...
Es nesaprotu, kāds speciāli viņas izmētā pa ceļiem vai kā?

Mazliet off-topic, bet es esmu piedziivojis 2 skruuves riepaas - vienu ljoti sen un otru sen un AR - zemprofils arii labi tur bezgaisu un pamaniit, ka kautkas nav kaartiiba ar riepu var tikai pie kaada asa liikuma pie maza aatruma. Kas attiecas uz ziemas riepaam es vienu gadu nobraucu ar drausmiigaam ziemeneem, kas gan veel zuiemas apstaakljos bija normaalas (kaa to deevee lietotu riepu vechi), bet vasaraa kustiiba pa apli lielos aatrumos bija skalja un apkaarteejo acis iepriecinosha (riepas spiedza, kliedz, ljodziijaas). Tad uzliku leetaa gala zemprofila emeskas un taa lieta gaaja - vasaraa tureeja ljoti labi, ziemaa paaris reizes nesabremzeejos uz ledaina celja un ieshuupoju priekshaa staavoshaas mashiinas. Tagadeejam auto man ir baloni - ljoti labi!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
elbee rakstīja:
murphy rakstīja:

Turklaat tie diski ir mozaika un veel maksaa c naudinjas. Nafig tev taadus???

Man jau šitā tipa baigi patīk, tik nezinu kā uz Alfas varētu izskatīties hmm

Bet par tiem izmēriem paldies ka pateicāt, nemaz nepiefiksēju, vācu valodā baigais guru neesmu.

Tas OZ ir ok, bet atkal katrai otrai Alfai tādi ir, gribās kaut ko savādāku, tik pagaidām nevaru saprast ko

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nesasitamie origjinaalie diski izraadaas ir sasitami pat iipashi nemanot Sad labi, ka bija 5 ritenis rezervee Very Happy un kaadas paaris dienas biju piefikseejis, ka mashiina iisti neiet kaa vajag. intereses peec iebraucu spiedienu pameeriit, viena pakaljeejaa uzraadija 0. nagla iekshaa un disks liiks, bet riepa uz aci izskataas tik pat laba kaa paareejaas. shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto"  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto"  Rolling Eyes

fakc!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
elbee rakstīja:
shitaam krutajaam zemprofila riepaam vizuali nevar noteikt "miiksto"  Rolling Eyes

fakc!

Aga, un aizvakar iebraucot uz celja kaukaadaas risees riktiig sabijos. Stuure skiiba, velk skiibi. Domaaju tukshais. Jo seviski talab ka man Run On Flat. tagad braucot katra skiibaa sanese liek piedomaat - "a moska riepa sadurat"  Rolling Eyes Tomeer gruuti ar taam modernaam hu...aam  grudaks

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Navajag  grudaks
Vajag spiediena monitoringu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Navajag  grudaks

par shito es briizhiem aizdomaajos, ka visu to suudu vietaa, ko baazh muusdienu mashiinu borta datoros, man vajag tikai dazhas lietas:

1) elljas liimenis, temperatuura un spiediens
2) riepu spiediens, veelams preciizi cipari baros

un tahometrs, vairaak neko nevajag! shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Navajag  grudaks

par shito es briizhiem aizdomaajos, ka visu to suudu vietaa, ko baazh muusdienu mashiinu borta datoros, man vajag tikai dazhas lietas:

1) elljas liimenis, temperatuura un spiediens
2) riepu spiediens, veelams preciizi cipari baros

un tahometrs, vairaak neko nevajag! shura

Pats galvenais lai neliek pateerinja raadiitaajus. Shodien braucu ar golpu5D, shis nabags uz 150 teeree 7l. man nervi chupaa  Mad  Nee, nepaarpast, joprojaam priecaajos ka man nekaadu extru nav aiwa
Tiesa par riepu spiedienu buutu labi, jo man ir BAIGAA laime ar riepaam, visaam manaam mashiinaam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu derētu vēl zināt, cik bencīna ir, un vai nav kāda lampele izdegusi
un vai tosols ir līmenī

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aha Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus