Autors |
Ziņojums |
Ieva
Pievienojies: 08 Jan 2008
Komentāri: 11
Atrašanās vieta: Talsi
|
nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??
|
Mon Jan 14, 2008 11:29 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Bildē tas gultnis ir detaļa Nr 3
155 bija pieejami aftermarketā gan ar plastmasas, gan ar bleķa korpusu tie gultņi
Pēdējā reizē, kad man jauca kārbu, tad ielika izspiedējgultni ar metāla ausīm...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jan 14, 2008 11:33 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Ieva rakstīja:nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??
ja pedālis iekrita, tad vari droši neko tur iekšā neliet - viss tāpat iztecēs vai tiks izspiests...
Visādā ziņā tā ir mazāk dārgā sāpe no tām, kas varēja notikt...
|
Mon Jan 14, 2008 11:33 pm |
|
 |
Ieva
Pievienojies: 08 Jan 2008
Komentāri: 11
Atrašanās vieta: Talsi
|
Paldies
|
Mon Jan 14, 2008 11:40 pm |
|
 |
maksys
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 103
Atrašanās vieta: Saldus
1998 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:nu tas i psc, kur tik itaalji gruutajaas dienaas nav sabaazushi plastmasas detaljas 
un es vel nesaprotu 1 kapec sarezgit dzivi es mainiju karbu savai un tas hidrauliskais mehanisms bija ieksha tatad ja man nobirst manzhetes tad man janem karba nost un tas ir gemarojs tai pasha laika tam pasham motoram der karba no 146 kurai nomainot parsleguma sviras kronshteinu vai kka ta  nezinu vai pareizi izteicos iegust labu karbu, ja tai karbai nobirst manzetes tad nonemam akiti un 7 skruves, mainam maanzhetes nost, diezgan elementari izdarams jebkura garazha un nevajag nekadus parakos instrumentus, nesu nekads tur paraikais inzhinieris bet tam kas taisija no next gen Karbu vajadzetu sadot pa bieti jo del tada ka vins mes maksajam tos entos latus ta vieta kur vispar nevajadzetu maksat
un interesanti cik elementari ir atgaisot sistemu 156  nesu to darijis bet varetu but jautri
P.S. vienmer ir kads kas sarezgi dzivi
|
Mon Jan 14, 2008 11:59 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ieva: 99% ka cilindrīc  Tādēļ ar jautāju par miklumu pie kājām.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 15, 2008 12:54 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Oga rakstīja:Ieva: 99% ka cilindrīc Tādēļ ar jautāju par miklumu pie kājām.
tikai kurs no abiem?
parasti jau jūk mazais, nevis galvenais licinders...
P.S.
Mazais licinderīc nevar piešļakāt salonu ar bremzeni pat dikti gribēdams...
|
Tue Jan 15, 2008 12:58 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
sajuugs straadas, tikai to nevarees izspiest tb paveert diskus  liidz servisam var braukt leenaam ar pirmo aatrumu. ielikt pirmajaa un tad starteet, bish piegaazeejot. tas gan starterim var nepatikt, bet vienu reizi izturees. ja ir liela ticiiba savaam autobrauceeja speejaam un nav zheel salauzt kaadu sinhronizatoru, var meegjinat paarsleegt robus arii taalaak. shkjiet, 4 diez gan labi likaas, ja pirmais bija aizgriests liidz galam
|
Tue Jan 15, 2008 1:07 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:sajuugs straadas, tikai to nevarees izspiest tb paveert diskus liidz servisam var braukt leenaam ar pirmo aatrumu. ielikt pirmajaa un tad starteet, bish piegaazeejot. tas gan starterim var nepatikt, bet vienu reizi izturees. ja ir liela ticiiba savaam autobrauceeja speejaam un nav zheel salauzt kaadu sinhronizatoru, var meegjinat paarsleegt robus arii taalaak. shkjiet, 4 diez gan labi likaas, ja pirmais bija aizgriests liidz galam 
Klausi elbe un kārbu lasīsi pusceļu līdz servisam, ja kaut kas meistarībā saies greizi...
|
Tue Jan 15, 2008 1:22 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
esmu taa braucis ar vairaakam mashiinaam. un normaali  skodai vienkaarshi taapat, prieka peec, sleedzu robus bez sajuuga. beigaas gan viens sinhronizators izjuka
|
Tue Jan 15, 2008 1:33 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:sajuugs straadas, tikai to nevarees izspiest tb paveert diskus liidz servisam var braukt leenaam ar pirmo aatrumu. ielikt pirmajaa un tad starteet, bish piegaazeejot. tas gan starterim var nepatikt, bet vienu reizi izturees. ja ir liela ticiiba savaam autobrauceeja speejaam un nav zheel salauzt kaadu sinhronizatoru, var meegjinat paarsleegt robus arii taalaak. shkjiet, 4 diez gan labi likaas, ja pirmais bija aizgriests liidz galam 
Galvenais ir nesamīzties (C)
es reiz ar volgo v70 no baltkrievijas robežas cauri d-pilij līdz mūsmotoram šādi aizbraucu. Un neko nesalauzu.
Pa ceļam vēl mentiem samaksāju sporta nodokli
|
Tue Jan 15, 2008 1:34 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Pievienojos Palaidniekam. Tas, ka kāds ir atgriezies no kara dzīvs, nenozīmē, ka visiem būtu jāmetas karot
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 15, 2008 1:45 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Nuu 156-tai cik esmu sapratis, tad tur viss pats atgaisojas. Bet par ideju iebāzt cilindrīti kārbā gan pievienošos maksys: dzūzepes
Jo tagad, ja nemaldos būs jāņem nost kārba, lai apmainītu manžetītes pa 3LVL
Vienīgi varbūt ir uzreiz vērts palūrēt gan izspiedējgultni (ap15-20LVL) un tā paša cilindrīša korpusa iekšu, vai nav saoksidējisies. Jo ja būs saoksidējusies, tad ietaupīsi pārdesmit latus, bet pēc brīža atkal tā pati gemaroja. 146-tai es piemēram to cilindrīti ar ūdenspapīru izpulēju un saliku jaunas manžetes. Pirmoreiz čalis servī neizpulēja un manžetyes izbeidzās pēc ~ 2gadiem, jeb 30-40tkm. Tagad itkā izpulēju, bet lielas cerības uz ilgmūžību nelieku. Taču man tas nav sāpīgi, jo to cilindrīti varu nomainīt ar plaķenēm pie veikala durvīm
BET TAGAD ATBILDE UZ JAUTĀJUMU: "Vai var aizbraukt līdz servim?"
Salej šķidrumu, sapumpē pedāliun 50/50% ka sajūgs strādās, jo man ~ mēnesi no rītiem pedālis bija grīdā, bet papumpējot varēja vizināties bez problemo. Savukārt pie -20 celsijiem jau arī sapumpēt neizdevās un uz servi devos elbee aprakstītajā manierē
|
Tue Jan 15, 2008 9:07 am |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
|
Tue Jan 15, 2008 10:00 am |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti  [/quote]
Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago)
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Jan 15, 2008 10:54 am |
|
 |
|