Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
sajūgs???
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bildē tas gultnis ir detaļa Nr 3

155 bija pieejami aftermarketā gan ar plastmasas, gan ar bleķa korpusu tie gultņi
Pēdējā reizē, kad man jauca kārbu, tad ielika izspiedējgultni ar metāla ausīm...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ieva rakstīja:
nupat biju palūkoties un tā ir kā Muuris teica!!!
man ir pazudis bremžu šķidrums!!
ja tagad to uzpildīšu tas jau tāpat iztecēs ārā,vai ne??
tā ,ka būs vien jāmaina mandžetītes.
vienīgi,gribu zināt,nu ja tomēr tur tā vaina vai tad tas sajūgs vismaz strādās kamēr tikšu līdz servisam??

ja pedālis iekrita, tad vari droši neko tur iekšā neliet - viss tāpat iztecēs vai tiks izspiests...
Visādā ziņā tā ir mazāk dārgā sāpe no tām, kas varēja notikt... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
nu tas i psc, kur tik itaalji gruutajaas dienaas nav sabaazushi plastmasas detaljas c

un es vel nesaprotu 1 kapec sarezgit dzivi es mainiju karbu savai un tas hidrauliskais mehanisms bija ieksha tatad ja man nobirst manzhetes tad man janem karba nost un tas ir gemarojs tai pasha laika tam pasham motoram der karba no 146 kurai nomainot parsleguma sviras kronshteinu vai kka ta Very Happy nezinu vai pareizi izteicos iegust labu karbu, ja tai karbai nobirst manzetes tad nonemam akiti un 7 skruves,  mainam maanzhetes nost, diezgan elementari izdarams jebkura garazha un nevajag nekadus parakos instrumentus, nesu nekads tur paraikais inzhinieris bet tam kas taisija no next gen Karbu vajadzetu sadot pa bieti jo del tada ka vins  mes maksajam tos entos latus ta vieta kur vispar nevajadzetu maksat  c

un interesanti cik elementari ir atgaisot sistemu 156 Very Happy nesu to darijis bet varetu but jautri

P.S.  vienmer ir kads kas sarezgi dzivi Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ieva: 99% ka cilindrīc Smile Tādēļ ar jautāju par miklumu pie kājām.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Ieva: 99% ka cilindrīc Smile Tādēļ ar jautāju par miklumu pie kājām.

tikai kurs no abiem?
parasti jau jūk mazais, nevis galvenais licinders... Wink

P.S.
Mazais licinderīc nevar piešļakāt salonu ar bremzeni pat dikti gribēdams... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sajuugs straadas, tikai to nevarees izspiest tb paveert diskus  shura liidz servisam var braukt leenaam ar pirmo aatrumu. ielikt pirmajaa un tad starteet, bish piegaazeejot. tas gan starterim var nepatikt, bet vienu reizi izturees. ja ir liela ticiiba savaam autobrauceeja speejaam un nav zheel salauzt kaadu sinhronizatoru, var meegjinat paarsleegt robus arii taalaak. shkjiet, 4 diez gan labi likaas, ja pirmais bija aizgriests liidz galam Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
sajuugs straadas, tikai to nevarees izspiest tb paveert diskus  shura liidz servisam var braukt leenaam ar pirmo aatrumu. ielikt pirmajaa un tad starteet, bish piegaazeejot. tas gan starterim var nepatikt, bet vienu reizi izturees. ja ir liela ticiiba savaam autobrauceeja speejaam un nav zheel salauzt kaadu sinhronizatoru, var meegjinat paarsleegt robus arii taalaak. shkjiet, 4 diez gan labi likaas, ja pirmais bija aizgriests liidz galam Wink

Klausi elbe un kārbu lasīsi pusceļu līdz servisam, ja kaut kas meistarībā saies greizi... Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
esmu taa braucis ar vairaakam mashiinaam. un normaali Wink skodai vienkaarshi taapat, prieka peec, sleedzu robus bez sajuuga. beigaas gan viens sinhronizators izjuka shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

Galvenais ir nesamīzties (C)
es reiz ar volgo v70 no baltkrievijas robežas cauri d-pilij līdz mūsmotoram šādi aizbraucu. Un neko nesalauzu. Cool
Pa ceļam vēl mentiem samaksāju sporta nodokli  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pievienojos Palaidniekam. Tas, ka kāds ir atgriezies no kara dzīvs, nenozīmē, ka visiem būtu jāmetas karot Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nuu 156-tai cik esmu sapratis, tad tur viss pats atgaisojas. Bet par ideju iebāzt cilindrīti kārbā gan pievienošos maksys: dzūzepes violent  violent  violent
Jo tagad, ja nemaldos būs jāņem nost kārba, lai apmainītu manžetītes pa 3LVL 45
Vienīgi varbūt ir uzreiz vērts palūrēt gan izspiedējgultni (ap15-20LVL) un tā paša cilindrīša korpusa iekšu, vai nav saoksidējisies. Jo ja būs saoksidējusies, tad ietaupīsi pārdesmit latus, bet pēc brīža atkal tā pati gemaroja. 146-tai es piemēram to cilindrīti ar ūdenspapīru izpulēju un saliku jaunas manžetes. Pirmoreiz čalis servī neizpulēja un manžetyes izbeidzās pēc ~ 2gadiem, jeb 30-40tkm. Tagad itkā izpulēju, bet lielas cerības uz ilgmūžību nelieku. Taču man tas nav sāpīgi, jo to cilindrīti varu nomainīt ar plaķenēm pie veikala durvīm Razz
BET TAGAD ATBILDE UZ JAUTĀJUMU: "Vai var aizbraukt līdz servim?"
Salej šķidrumu, sapumpē pedāliun 50/50% ka sajūgs strādās, jo man ~ mēnesi no rītiem pedālis bija grīdā, bet papumpējot varēja vizināties bez problemo. Savukārt pie -20 celsijiem jau arī sapumpēt neizdevās un uz servi devos elbee aprakstītajā manierē  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
elbee rakstīja:

Galvenais ir nesamīzties (C)
es reiz ar volgo v70 no baltkrievijas robežas cauri d-pilij līdz mūsmotoram šādi aizbraucu. Un neko nesalauzu. Cool
Pa ceļam vēl mentiem samaksāju sporta nodokli  shura

Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Problēma nav no ātruma izņemt, problēma ir tajā ielikt. Tur vajag mazu starpgāzīti Cool[/quote]

Starpgāze, kā no autoskolas laikiem, kad ar gaziku vizinājos (smago) Laughing

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration