Autors |
Ziņojums |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Nu man paņēma par gaisa filtra + eļļas maiņu 10 latus, turklāt biju aizbraucis ar saviem filtriem un eļļām. Laikam patstāvīgā klienta atlaide  jo pirms maiņas sarunāju uz nākamo nedēļu vienu trīsciparu pasākumu piekarē
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 17, 2007 12:58 pm |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
Es 2x centos nomainīt aizmugurējos bremžu klučus, līdz aizdzinu uz arfilu. Pēc tam izlasīju, ka cilindru vajadzēja griežot atbīdīt atpakaļ. Logu tīrītājus nost centos dabūt, lai nomainītu vadus, pirms nodega motorītis, bet par tādu tūlu, lai noņemtu tos, uzzināju tikai pēc tam, kad biju arfilā samaksājis 90 ls par jaunu motorīti... VISMAZ FILTRU ES GRIBU PATS NOMAINĪT!!! Ja ir kāds ģēnijs, kas zina kā dabūt nost starteri, lai salabotu bendiksu, lūdzu, dodiet ziņu!
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Fri Aug 17, 2007 12:58 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
no eļļas maiņas paša rokām mani apstādināja 5mm torkša neesamība mājsaimniecībā
A pakaļējos klučus, ja labi spiež VAR iespiest
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 17, 2007 1:00 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
smic rakstīja:Kajsa rakstīja:traka plume rakstīja:Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...
Ne ne...šito es pilnībā nezinu!
Esmu iegādājusies pašus filtrus un pārējo lai dara lietpratēji! Bet jādomā, ka nekas krimināli sarežģīts tas nav.
Jo bija man joks ar ātrumkārbas kulisi - lai tai tiktu klāt bez maz vai puse mašīnas jāsaskrūvē sastāvdaļās... Laikam tie, kas likuši kopā Alfas nedomāja, ka kāds kādai daļai gribēs tikt klāt!
Tas viss ir sūds, vot es gribētu redzēt tipiņu, kas ir 75tai pakaļējo bremžu sistēmu dizainējis! Cilvēki ar fleksi griež grīdā caurumu, lai klučus nomainītu, pretējā gadījumā jādemontē pakaļējais tilts.
Es gan ārzemēs esmu lasījis par fķīriem, kas čerez žē to pavceic bez flekša palīdzības - bet nu nez.
Nu nezinu gan. Es to procesu uz bedres vai pacēlāja izdarīju ~1/2 līdz 1h. Vajag tikai izraut šplintes no kluču stienīšim (vadīklam), parasti ar kaut kādu mazu skrūvgriezni. Un atskrūvēt skrūves, kas cilindrīšus atvirza atpalkaļ (nereti ieēdušies cilindrīši rada nelielus sarežģījumus). Pēc tam izņemam/ieliekam klučus un ar tāmpašām skrūvēm pieregulējam cilindrīšu (kluču) attālumu līdz diskam. I vsjo.
|
Fri Aug 17, 2007 1:04 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
ok, kad tā stunda sitīs, zināšu pie kā konsultēties
paldies!
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 17, 2007 1:16 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
a cik vispaar maksaa diagnostika? Nu ka piesleedz pie kompja un nolasa/nodzeesh kljuudas?
P.S. Var nodzeest lai panelii nedeg "izdegushaas lampinjas" errors? Deelj ledu mazaas pretestiibas met kljuudu.
|
Sat Nov 05, 2011 11:49 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
marciss rakstīja:a cik vispaar maksaa diagnostika? Nu ka piesleedz pie kompja un nolasa/nodzeesh kljuudas?
P.S. Var nodzeest lai panelii nedeg "izdegushaas lampinjas" errors? Deelj ledu mazaas pretestiibas met kljuudu.
Izdegušās lampiņas errors pats pāriet tad, kad ieliek normālu lampiņu!
|
Sat Nov 05, 2011 11:56 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
marciss rakstīja:a cik vispaar maksaa diagnostika? Nu ka piesleedz pie kompja un nolasa/nodzeesh kljuudas?
Ja gribi lietot led lampiņas tad pērc attiecīgi tādas kas ir ar marķējumu CANBUS. Tad nekādu eroru. Ja nopirki pa lēto pats vainīgs, mācies no savām kļūdām.
|
Sun Nov 06, 2011 10:59 am |
|
 |
marciss
|
ok ok, es tak saprotu, ka LEDi nr.apgaismojumaa ir  Bet nu vajag man arii izslimot shito lietu, un jautaajums bija biki savaadaaks, tad var vai nevar nedzeest erroru?
Un vispaar auto kautkas nav riekstaa, pie 5k rpm kautkaads iekritiens, un staavot neitraalajaa liidz redlainam nemaz nevar daspiest, wtf? Diegnostikai tak vajadzeetu pateikt kuraa virzienaa jaaskataas, cik taa diagnostika maksaa?
|
Sun Nov 06, 2011 12:45 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
nevar. ieliec parastās lampiņas vai ledus par "pareizo" pretestību un kļūda no paneļa pati pazudīs
|
Sun Nov 06, 2011 3:59 pm |
|
 |
marciss
|
ok ok, par LEDiem sapratu  Kas ar diagnostikas cenaam?
|
Mon Nov 07, 2011 10:22 am |
|
 |
|