Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Diagnostika!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu man paņēma par gaisa filtra + eļļas maiņu 10 latus, turklāt biju aizbraucis ar saviem filtriem un eļļām. Laikam patstāvīgā klienta atlaide Razz jo pirms maiņas sarunāju uz nākamo nedēļu vienu trīsciparu pasākumu piekarē Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es 2x centos nomainīt aizmugurējos bremžu klučus, līdz aizdzinu uz arfilu. Pēc tam izlasīju, ka cilindru vajadzēja griežot atbīdīt atpakaļ. Logu tīrītājus nost centos dabūt, lai nomainītu vadus, pirms nodega motorītis, bet par tādu tūlu, lai noņemtu tos, uzzināju tikai pēc tam, kad biju arfilā samaksājis 90 ls par jaunu motorīti... VISMAZ FILTRU ES GRIBU PATS NOMAINĪT!!! Ja ir kāds ģēnijs, kas zina kā dabūt nost starteri, lai salabotu bendiksu, lūdzu, dodiet ziņu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
no eļļas maiņas paša rokām mani apstādināja 5mm torkša neesamība mājsaimniecībā Razz

A pakaļējos klučus, ja labi spiež VAR iespiest Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Kajsa rakstīja:
traka plume rakstīja:
Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...

Ne ne...šito es pilnībā nezinu!
Esmu iegādājusies pašus filtrus un pārējo lai dara lietpratēji! Smile  Bet jādomā, ka nekas krimināli sarežģīts tas nav.
Jo bija man joks ar ātrumkārbas kulisi - lai tai tiktu klāt bez maz vai puse mašīnas jāsaskrūvē sastāvdaļās... Sad Laikam tie, kas likuši kopā Alfas nedomāja, ka kāds kādai daļai gribēs tikt klāt!

Tas viss ir sūds, vot es gribētu redzēt tipiņu, kas ir 75tai pakaļējo bremžu sistēmu dizainējis! Cilvēki ar fleksi griež grīdā caurumu, lai klučus nomainītu, pretējā gadījumā jādemontē pakaļējais tilts.

Es gan ārzemēs esmu lasījis par fķīriem, kas čerez žē to pavceic bez flekša palīdzības - bet nu nez.

Nu nezinu gan. Es to procesu uz bedres vai pacēlāja izdarīju ~1/2 līdz 1h. Vajag tikai izraut šplintes no kluču stienīšim (vadīklam), parasti ar kaut kādu mazu skrūvgriezni. Un atskrūvēt skrūves, kas cilindrīšus atvirza atpalkaļ (nereti ieēdušies cilindrīši rada nelielus sarežģījumus). Pēc tam izņemam/ieliekam klučus un ar tāmpašām skrūvēm pieregulējam cilindrīšu (kluču) attālumu līdz diskam. I vsjo. Laughing  Cool  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ok, kad tā stunda sitīs, zināšu pie kā konsultēties Cool

paldies!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a cik vispaar maksaa diagnostika? Nu ka piesleedz pie kompja un nolasa/nodzeesh kljuudas?
P.S. Var nodzeest lai panelii nedeg "izdegushaas lampinjas" errors? Deelj ledu mazaas pretestiibas met kljuudu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
marciss rakstīja:
a cik vispaar maksaa diagnostika? Nu ka piesleedz pie kompja un nolasa/nodzeesh kljuudas?
P.S. Var nodzeest lai panelii nedeg "izdegushaas lampinjas" errors? Deelj ledu mazaas pretestiibas met kljuudu.

Izdegušās lampiņas errors pats pāriet tad, kad ieliek normālu lampiņu! Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
marciss rakstīja:

Ja gribi lietot led lampiņas tad pērc attiecīgi tādas kas ir ar marķējumu CANBUS. Tad nekādu eroru. Ja nopirki pa lēto pats vainīgs, mācies no savām kļūdām.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ok ok, es tak saprotu, ka LEDi nr.apgaismojumaa ir  c Bet nu vajag man arii izslimot shito lietu, un jautaajums bija biki savaadaaks, tad var vai nevar nedzeest erroru?
Un vispaar auto kautkas nav riekstaa, pie 5k rpm kautkaads iekritiens, un staavot neitraalajaa liidz redlainam nemaz nevar daspiest, wtf? Diegnostikai tak vajadzeetu pateikt kuraa virzienaa jaaskataas, cik taa diagnostika maksaa?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nevar. ieliec parastās lampiņas vai ledus par "pareizo" pretestību un kļūda no paneļa pati pazudīs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ok ok, par LEDiem sapratu  Embarassed Kas ar diagnostikas cenaam?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration