Autors |
Ziņojums |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
poweredbygirts rakstīja:
Tu spried pēc Top Gear? tīnis esi? tas, ka tev nav tik laba fotokamera nenozīmē, ka tādas nav! izklausas vnk. pēc skaudības..
Ū ja, kur tik daudz naida?  Tagad uz galda stāv tiešām tikai švakais Sony a7s ar pārīti zeiss stikliņu - bet varbūt būs gana laba?
Bet jā, spidometra rādījuma izvēle tiešām dīvaina. Varbūt vienkārši nosprūdis?!  Top gear bija kā piemērs, šitas kaut kad iekrita acīs - slinkums tagad iet un meklēt, kurā no visiem video tajās 2 sekundēs, kur rāda kāpjošu spidometru, tahometrs stāv uz 1k apgriezienu... Bet arī loģiski - kameras kļuva pieņemami mazas tikai relatīvi nesen un iefilmēt spidometru pie 250 km/h, netraucējot braucējam nav tas vieglākais uzdevums - es te nerunāju par youtube Purčika varoņu behu video, bet par Tp Gear kvaliātē iefilmētiem  Un ja pie testiem blakus ir ražotāja pārstāvji, nav tak grūti palūgt spidometram uzdejot...
http://theksmith.com/technology/hack-vehicle-bus-cheap-easy-part-1/
http://theksmith.com/technology/hack-vehicle-bus-cheap-easy-part-2/
drusku par iejaukšanos auto kompjos
|
Mon Jan 26, 2015 3:12 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
katrā gadijumā ja cilvēks vēlas GT ar 3.2 dzinēju šis gan jau nav sliktākais auto ko apskatīt...
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Jan 26, 2015 10:02 am |
|
 |
Joe Black
Pievienojies: 26 Jan 2015
Komentāri: 3
|
 Alfa GT
Kādam ir zināma šī Alfa GT vai viņas vēsture? https://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjoeo.html
Esmu skatījis viņu, it kā patīka, bet šaubos. Ir mazi defekti - logu pogus no vadītāja puses ir jāmaina (tas ir &#@ cik jaunas maksā!), vienu parking sensoru arī, bet raizējos, kā sajūga pedālis ir par smagu un ne visa gājiena garumā, bet pašā beigās  Sajūgs nebuksē.
Kādas domas?
|
Mon Jan 26, 2015 11:28 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
10 gadigs auto, tas ir normali, ka pa perimetru stripains, lielas durvis ar buktem, kada podzina nestrada un sajugs jamaina
Ja tā nebutu, tad visi pirktu tikai lietotus un neviens nepirktu jaunu
Pat ideali remontejot un kopjot auto pa 10 gadiem sakrajas visadi nieki un dilstošas daļas ( sajugs ) nodilst
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Jan 26, 2015 11:47 am |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
vai tad logu pogas neder no 156/147?
sajūgs, teiktu, ka alfām ir smagāks nekā, piemēram, VW... 155-ajai ir vēl kudiš smagāks par 156
kaut ko es tāds optimistiski noskaņots šodien... gan jau ka tai GT sajūgs iet uz beigām
|
Mon Jan 26, 2015 3:53 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Nokaulēt vajag kādus 10% un sanāks sajūgam.
|
Mon Jan 26, 2015 3:56 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
sajūgs vai spararats?
|
Mon Jan 26, 2015 3:56 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
gan jau gan sajūgs gan spararats
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Jan 26, 2015 4:35 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
un vēl televizors, kuram, ja kaut kas noiet greizi, tad tā maiņa bija padārga...
|
Mon Jan 26, 2015 4:54 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp).
|
Mon Jan 26, 2015 6:25 pm |
|
 |
Joe Black
|
ega rakstīja:vai tad logu pogas neder no 156/147?
sajūgs, teiktu, ka alfām ir smagāks nekā, piemēram, VW... 155-ajai ir vēl kudiš smagāks par 156
kaut ko es tāds optimistiski noskaņots šodien... gan jau ka tai GT sajūgs iet uz beigām 
Oficiāli nē. Varbūt var mēģināt no 147, bet šaubos kā būs jēga.
|
Mon Jan 26, 2015 11:56 pm |
|
 |
Joe Black
|
xls99 rakstīja:Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp). 
Paldies, bet budžets ir tieši ap 4 k€
|
Mon Jan 26, 2015 11:58 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
xls99 rakstīja:Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp). 
Es no pasa sakuma domaju, ka tu nebusi apmierinats ar so pirkumu. Kada pecgarsa palikusi? Ta ari neesi atradis kopigo valodu ar mazdizelja Alfu?
|
Tue Jan 27, 2015 11:12 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Quattordici rakstīja:xls99 rakstīja:Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp). 
Es no pasa sakuma domaju, ka tu nebusi apmierinats ar so pirkumu. Kada pecgarsa palikusi? Ta ari neesi atradis kopigo valodu ar mazdizelja Alfu?
Hmm... es nezinu nevienu, kas nebutu apmierinats ar GT dizeli. Tiesi preteji, GT dizelis ir tik labs, ka cilveki ar tiem brauc un priecajas, un ilgi nepardod un pret citam nemaina. Tiesam izdevies, salagots modelis, kas loti labi izskatas, labi iet un netere gandriz nemaz degvielas. Salidzinot ar 156 vina ir pamatigak nopakota, stingraka, vina gandriz nejut dizela kratisanos. Ne jau velti vinam arzemes cenas joprojam ir augstas, pedejo gadu masinas ir dargakas ka Breras...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Tue Jan 27, 2015 11:37 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
elbee rakstīja:Hmm... es nezinu nevienu, kas nebutu apmierinats ar GT dizeli. Tiesi preteji, GT dizelis ir tik labs, ka cilveki ar tiem brauc un priecajas, un ilgi nepardod un pret citam nemaina. Tiesam izdevies, salagots modelis, kas loti labi izskatas, labi iet un netere gandriz nemaz degvielas. Salidzinot ar 156 vina ir pamatigak nopakota, stingraka, vina gandriz nejut dizela kratisanos. Ne jau velti vinam arzemes cenas joprojam ir augstas, pedejo gadu masinas ir dargakas ka Breras...
Pielauju, ka es nepareizi atsifreju xls99 noskanu, jeb saskatiju taja to, ko velejos saskatit! Gaidam komentarus)
|
Tue Jan 27, 2015 11:44 am |
|
 |
|