Atbildēt pie šī temata 325 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 324, 325, 326 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
poweredbygirts rakstīja:

Tu spried pēc Top Gear? tīnis esi? tas, ka tev nav tik laba fotokamera nenozīmē, ka tādas nav! izklausas vnk. pēc skaudības..

Ū ja, kur tik daudz naida? Very Happy Tagad uz galda stāv tiešām tikai švakais Sony a7s ar pārīti zeiss stikliņu - bet varbūt būs gana laba? Very Happy
Bet jā, spidometra rādījuma izvēle tiešām dīvaina. Varbūt vienkārši nosprūdis?! Very Happy Top gear bija kā piemērs, šitas kaut kad iekrita acīs - slinkums tagad iet un meklēt, kurā no visiem video tajās 2 sekundēs, kur rāda kāpjošu spidometru, tahometrs stāv uz 1k apgriezienu... Bet arī loģiski - kameras kļuva pieņemami mazas tikai relatīvi nesen un iefilmēt spidometru pie 250 km/h, netraucējot braucējam nav tas vieglākais uzdevums - es te nerunāju par youtube Purčika varoņu behu video, bet par Tp Gear kvaliātē iefilmētiem Smile Un ja pie testiem blakus ir ražotāja pārstāvji, nav tak grūti palūgt spidometram uzdejot...

http://theksmith.com/technology/hack-vehicle-bus-cheap-easy-part-1/
http://theksmith.com/technology/hack-vehicle-bus-cheap-easy-part-2/
drusku par iejaukšanos auto kompjos

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
katrā gadijumā ja cilvēks vēlas GT ar 3.2 dzinēju šis gan jau nav sliktākais auto ko apskatīt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa GT 
Kādam ir zināma šī Alfa GT vai viņas vēsture? https://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjoeo.html
Esmu skatījis viņu, it kā patīka, bet šaubos. Ir mazi defekti - logu pogus no vadītāja puses ir jāmaina (tas ir &#@ cik jaunas maksā!), vienu parking sensoru arī, bet raizējos, kā sajūga pedālis ir par smagu un ne visa gājiena garumā, bet pašā beigās  Rolling Eyes  Sajūgs nebuksē.
Kādas domas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
10 gadigs auto, tas ir normali, ka pa perimetru stripains, lielas durvis ar buktem, kada podzina nestrada un sajugs jamaina Smile
Ja tā nebutu, tad visi pirktu tikai lietotus un neviens nepirktu jaunu Smile
Pat ideali remontejot un kopjot auto pa 10 gadiem sakrajas visadi nieki un dilstošas daļas ( sajugs ) nodilst Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai tad logu pogas neder no 156/147?
sajūgs, teiktu, ka alfām ir smagāks nekā, piemēram, VW... 155-ajai ir vēl kudiš smagāks par 156 shura
kaut ko es tāds optimistiski noskaņots šodien... gan jau ka tai GT sajūgs iet uz beigām  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nokaulēt vajag kādus 10% un sanāks sajūgam.  :lisijs:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sajūgs vai spararats? naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gan jau gan sajūgs gan spararats  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un vēl televizors, kuram, ja kaut kas noiet greizi, tad tā maiņa bija padārga...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp). Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
vai tad logu pogas neder no 156/147?
sajūgs, teiktu, ka alfām ir smagāks nekā, piemēram, VW... 155-ajai ir vēl kudiš smagāks par 156 shura
kaut ko es tāds optimistiski noskaņots šodien... gan jau ka tai GT sajūgs iet uz beigām  Laughing

Oficiāli nē. Varbūt var mēģināt no 147, bet šaubos kā būs jēga.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Ja inerese GT ar tikko (nessen, ~mazpadsmit tukstosi atpakalj) mainitu sajugu un spararatu. 4 gadu jaunaku ar jauno salonu, mazaku noskrejienu un ari ar Bose, ar 2 gumiju kompektiem, parod zinju, par godigu un taisnigu samaksu esmu gatavs skirties no savejas. Un kas nav mazsvarigi, ar pilnigi citu jaudu (~180 hp). Wink

Paldies, bet budžets ir tieši ap 4 k€  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:

Es no pasa sakuma domaju, ka tu nebusi apmierinats ar so pirkumu. Kada pecgarsa palikusi? Ta ari neesi atradis kopigo valodu ar mazdizelja Alfu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Quattordici rakstīja:
xls99 rakstīja:

Es no pasa sakuma domaju, ka tu nebusi apmierinats ar so pirkumu. Kada pecgarsa palikusi? Ta ari neesi atradis kopigo valodu ar mazdizelja Alfu?

Hmm... es nezinu nevienu, kas nebutu apmierinats ar GT dizeli. Tiesi preteji, GT dizelis ir tik labs, ka cilveki ar tiem brauc un priecajas, un ilgi nepardod un pret citam nemaina. Tiesam izdevies, salagots modelis, kas loti labi izskatas, labi iet un netere gandriz nemaz degvielas. Salidzinot ar 156 vina ir pamatigak nopakota, stingraka, vina gandriz nejut dizela kratisanos. Ne jau velti vinam arzemes cenas joprojam ir augstas, pedejo gadu masinas ir dargakas ka Breras...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Hmm... es nezinu nevienu, kas nebutu apmierinats ar GT dizeli. Tiesi preteji, GT dizelis ir tik labs, ka cilveki ar tiem brauc un priecajas, un ilgi nepardod un pret citam nemaina. Tiesam izdevies, salagots modelis, kas loti labi izskatas, labi iet un netere gandriz nemaz degvielas. Salidzinot ar 156 vina ir pamatigak nopakota, stingraka, vina gandriz nejut dizela kratisanos. Ne jau velti vinam arzemes cenas joprojam ir augstas, pedejo gadu masinas ir dargakas ka Breras...

Pielauju, ka es nepareizi atsifreju xls99 noskanu, jeb saskatiju taja to, ko velejos saskatit! Gaidam komentarus)

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 325 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 324, 325, 326 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration