Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
mana Alfa ir mitra
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs mana Alfa ir mitra 
Sveiki visiem. varbūt pirms es ķeros klāt kādam ir kas sakāms no pieredzes, kā tikt galā ar to mitrumu, es jau taka izžāvēju ar fenu, lupatiem, švamēm un ko tik vel ne, bet atkal mana alfa ir mitra Smile šofera grīdā. Es uz pirksta paņēmu un izskatās pēc tīra ūdeņa. mana versija ka kondicionieris vainīgs, tikai ko darīt?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: mana Alfa ir mitra 
vecvec rakstīja:
Sveiki visiem. varbūt pirms es ķeros klāt kādam ir kas sakāms no pieredzes, kā tikt galā ar to mitrumu, es jau taka izžāvēju ar fenu, lupatiem, švamēm un ko tik vel ne, bet atkal mana alfa ir mitra Smile šofera grīdā. Es uz pirksta paņēmu un izskatās pēc tīra ūdeņa. mana versija ka kondicionieris vainīgs, tikai ko darīt?

kondicioniera kondensāta noteces sistēma ir aizaugusi...  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Virsraksts viegli erotisks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: mana Alfa ir mitra 
palaidniex rakstīja:
vecvec rakstīja:

kondicioniera kondensāta noteces sistēma ir aizaugusi...  Rolling Eyes

o paldies tev liels, izskatās ka labāk uz servisu būs jāaizved. cik es saprotu tur tikt klāt var tikai paceļot auto un no apakšas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...

O paldies tev par padomu noteikti tā izdarīšu. + tev Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs filtri ir izņemti 
elbee rakstīja:

Sveiks velreiz! filtrus izņēmu un tev bija taisnība. tur viss aizsprostots ar netīrumiem, tagad iztīrīju un pasūtīju jaunus filtrus jo vecie arī bija nokalpojušies, bet pirms likšanas iekšā jāiztīra viss kārtīgi es ar gaisu izpūtu no salona iekšpuses to pečkas radiātoru, bet vel atlicis zem loga tīrītājiem to daļu iztīrīt. te nu nonācu pie stūlbas problēmas nevaru dabūt nost logatīrītājus, varbūt ir kāds triks? negribas nolauzt. prātīgi mēģinot nesanāk. bildē var redzēt.
un jā es noņēmu plastmasa vāciņus un atskrūvēju šaibas un tas arī viss.

es arī skatījos šeit bet nesanāk man tā:
http://wojtek-n.blogspot.com/2011/08/alfa-romeo-wipers-problem.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bez novilcēja man vismaz nekad nenāk nost. Brauc uz bodi un pērc. Domāju ap 5Ls varētu iekļauties.
tipa šādi:
http://www.ebay.com/bhp/wiper-arm-removal-tool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
bez novilcēja man vismaz nekad nenāk nost. Brauc uz bodi un pērc. Domāju ap 5Ls varētu iekļauties.
tipa šādi:
http://www.ebay.com/bhp/wiper-arm-removal-tool

paldies tev liels. jābrauc būs nopirkt vaidzīga lieta. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: filtri ir izņemti 
vecvec rakstīja:
elbee rakstīja:

Sveiks velreiz! filtrus izņēmu un tev bija taisnība. tur viss aizsprostots ar netīrumiem, tagad iztīrīju un pasūtīju jaunus filtrus jo vecie arī bija nokalpojušies, bet pirms likšanas iekšā jāiztīra viss kārtīgi es ar gaisu izpūtu no salona iekšpuses to pečkas radiātoru, bet vel atlicis zem loga tīrītājiem to daļu iztīrīt. te nu nonācu pie stūlbas problēmas nevaru dabūt nost logatīrītājus, varbūt ir kāds triks? negribas nolauzt. prātīgi mēģinot nesanāk. bildē var redzēt.
un jā es noņēmu plastmasa vāciņus un atskrūvēju šaibas un tas arī viss.

es arī skatījos šeit bet nesanāk man tā:
http://wojtek-n.blogspot.com/2011/08/alfa-romeo-wipers-problem.html

Saloki un pakustini uz sāniem...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs dabuju nost 
ir dabuju nost ar gumijas āmuru padauzīju pa tām slotām, jo bija ieēdušās un uz augšu griezu. To novilcēju ko petjka pieminēja man Liepājā prasīja 20 - 40Ls, laikam kkādi profesionālie tur.
jāsāk būs ņemt nost gumijas un jāiztīr.

bet pagaidām paldies jums liels par palīdzību.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Nobeigumā 
jānobeidz šī tēma ar to ka sanāca vis kā plānots iztīrīju ap 5 - 7 saujām netīrumus kas bija sakrājušies zem slotiņām "to gumiju". izpūtu ar gaisu visu un iekšā radiātoru tā pat. un pasūtījums atnāca otrā dienā no rīta jau, laikam no Rīgas Smile

14.80Ls filtri abi maksāja.

Paldies jums visiem par palīdzību. nevajadzēja uz servisu braukt. + alfisti.lv

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

Kad bēniņi izrūsējuši, pagrabs mitrs Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
smic rakstīja:

Kad bēniņi izrūsējuši, pagrabs mitrs Laughing

tu par rudmatēm?  Rolling Eyes