Autors |
Ziņojums |
vecvec
Pievienojies: 19 Jul 2013
Komentāri: 51
Atrašanās vieta: Liepāja
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 mana Alfa ir mitra
Sveiki visiem. varbūt pirms es ķeros klāt kādam ir kas sakāms no pieredzes, kā tikt galā ar to mitrumu, es jau taka izžāvēju ar fenu, lupatiem, švamēm un ko tik vel ne, bet atkal mana alfa ir mitra  šofera grīdā. Es uz pirksta paņēmu un izskatās pēc tīra ūdeņa. mana versija ka kondicionieris vainīgs, tikai ko darīt?
|
Mon Aug 05, 2013 9:34 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: mana Alfa ir mitra
vecvec rakstīja:Sveiki visiem. varbūt pirms es ķeros klāt kādam ir kas sakāms no pieredzes, kā tikt galā ar to mitrumu, es jau taka izžāvēju ar fenu, lupatiem, švamēm un ko tik vel ne, bet atkal mana alfa ir mitra šofera grīdā. Es uz pirksta paņēmu un izskatās pēc tīra ūdeņa. mana versija ka kondicionieris vainīgs, tikai ko darīt?

kondicioniera kondensāta noteces sistēma ir aizaugusi...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Aug 05, 2013 10:34 am |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Virsraksts viegli erotisks.
_________________ @Scmic
|
Mon Aug 05, 2013 11:33 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Mon Aug 05, 2013 12:15 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 Re: mana Alfa ir mitra
|
Mon Aug 05, 2013 12:22 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
elbee rakstīja:Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...
O paldies tev par padomu noteikti tā izdarīšu. + tev
|
Mon Aug 05, 2013 12:25 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 filtri ir izņemti
elbee rakstīja:Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...
Sveiks velreiz! filtrus izņēmu un tev bija taisnība. tur viss aizsprostots ar netīrumiem, tagad iztīrīju un pasūtīju jaunus filtrus jo vecie arī bija nokalpojušies, bet pirms likšanas iekšā jāiztīra viss kārtīgi es ar gaisu izpūtu no salona iekšpuses to pečkas radiātoru, bet vel atlicis zem loga tīrītājiem to daļu iztīrīt. te nu nonācu pie stūlbas problēmas nevaru dabūt nost logatīrītājus, varbūt ir kāds triks? negribas nolauzt. prātīgi mēģinot nesanāk. bildē var redzēt.
un jā es noņēmu plastmasa vāciņus un atskrūvēju šaibas un tas arī viss.
es arī skatījos šeit bet nesanāk man tā:
http://wojtek-n.blogspot.com/2011/08/alfa-romeo-wipers-problem.html
|
Tue Aug 06, 2013 2:31 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
bez novilcēja man vismaz nekad nenāk nost. Brauc uz bodi un pērc. Domāju ap 5Ls varētu iekļauties.
tipa šādi:
http://www.ebay.com/bhp/wiper-arm-removal-tool
|
Tue Aug 06, 2013 2:38 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
petjka rakstīja:bez novilcēja man vismaz nekad nenāk nost. Brauc uz bodi un pērc. Domāju ap 5Ls varētu iekļauties.
tipa šādi:
http://www.ebay.com/bhp/wiper-arm-removal-tool
paldies tev liels. jābrauc būs nopirkt vaidzīga lieta.
|
Tue Aug 06, 2013 2:44 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
 Re: filtri ir izņemti
vecvec rakstīja:elbee rakstīja:Pirmkart apskaties, vai salona filtrs nav mitrs. Ja ir, tad iztiri lapas no udens novada kanaliem motortelpa pie priekseja stikla abas puses. Un paurke tos kanalus ta lai udens notek pa tiem. ja tur viss kartiba, tad ir problema...
Sveiks velreiz! filtrus izņēmu un tev bija taisnība. tur viss aizsprostots ar netīrumiem, tagad iztīrīju un pasūtīju jaunus filtrus jo vecie arī bija nokalpojušies, bet pirms likšanas iekšā jāiztīra viss kārtīgi es ar gaisu izpūtu no salona iekšpuses to pečkas radiātoru, bet vel atlicis zem loga tīrītājiem to daļu iztīrīt. te nu nonācu pie stūlbas problēmas nevaru dabūt nost logatīrītājus, varbūt ir kāds triks? negribas nolauzt. prātīgi mēģinot nesanāk. bildē var redzēt.
un jā es noņēmu plastmasa vāciņus un atskrūvēju šaibas un tas arī viss.
es arī skatījos šeit bet nesanāk man tā:
http://wojtek-n.blogspot.com/2011/08/alfa-romeo-wipers-problem.html
Saloki un pakustini uz sāniem...
|
Tue Aug 06, 2013 4:05 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 dabuju nost
ir dabuju nost ar gumijas āmuru padauzīju pa tām slotām, jo bija ieēdušās un uz augšu griezu. To novilcēju ko petjka pieminēja man Liepājā prasīja 20 - 40Ls, laikam kkādi profesionālie tur.
jāsāk būs ņemt nost gumijas un jāiztīr.
bet pagaidām paldies jums liels par palīdzību.
|
Tue Aug 06, 2013 5:08 pm |
|
 |
vecvec
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 Nobeigumā
jānobeidz šī tēma ar to ka sanāca vis kā plānots iztīrīju ap 5 - 7 saujām netīrumus kas bija sakrājušies zem slotiņām "to gumiju". izpūtu ar gaisu visu un iekšā radiātoru tā pat. un pasūtījums atnāca otrā dienā no rīta jau, laikam no Rīgas
14.80Ls filtri abi maksāja.
Paldies jums visiem par palīdzību. nevajadzēja uz servisu braukt. + alfisti.lv
|
Wed Aug 07, 2013 4:51 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
smic rakstīja:Virsraksts viegli erotisks.
Kad bēniņi izrūsējuši, pagrabs mitrs
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Fri Aug 09, 2013 9:19 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Presto rakstīja:smic rakstīja:Virsraksts viegli erotisks.
Kad bēniņi izrūsējuši, pagrabs mitrs 
tu par rudmatēm?
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Aug 09, 2013 10:02 am |
|
 |
|