Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
nu tā...koijot!
pazvanīju uz VID...neesi maksājis no pēdējās haltūras nodokļus...
karoč!...ziepē asti!
tik jauka diena , saulīte spīd...nevajag iespringt!
Pērkam BMW!
_________________ dejojam dizko!
|
Mon Mar 25, 2013 4:17 pm |
|
 |
Riepa
Pievienojies: 14 Jul 2008
Komentāri: 83
|
Janoss rakstīja:tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.
14 gadus vecai mašīnai pēc definīcijas jau vajadzētu būt tolmetā, vienīgi ja tas nav rūpīgi saglabāts auto.
pie čaļiem, kuri saprot ir rindas.
Es tikai nesaprotu kāpēc tu to 14.gadus veco mašīnu vēl remontē? Kāpēc vēl neesi nodevis Tolmetā?
|
Mon Mar 25, 2013 4:39 pm |
|
 |
Janoss
Pievienojies: 08 Nov 2011
Komentāri: 64
|
tāpēc, ka es paņēmu auto līzingā jo bija nepieciešamība pēc transporta līdzekļa. šobrīd gribu salabot, lai varu pārdot, vai vismaz pats nobraukt atlikušo līzinga periodu. būtībā jau ir noskatīts cits auto, krietni jaunāks, tikai šī šobrīd ir kā ķēde kas ierobežo suni.
gribu atgādināt, ka šis vadības bloka jautājums ir aktuāls.
|
Mon Mar 25, 2013 4:52 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Janoss rakstīja:gribu atgādināt, ka šis vadības bloka jautājums ir aktuāls.
SIA "TAS serviss" jau bloku ir atradis, viss kārtībā! brauc uzlikt, lai var sākt testēt
Janoss rakstīja:tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.
|
Mon Mar 25, 2013 5:04 pm |
|
 |
Janoss
|
 jā, nu izskatās ka te nav ko meklēt. Mārtiņ, tev ar galviņu viss kārtībā?
|
Mon Mar 25, 2013 5:09 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Negribu mācīt internetu, gan jau pats māki, bet pazvanies pa ss.lv
Piem. šim http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/156/bxccd.html
Vai kādam no šiem ar atbilstošo motorU: http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/156/spare-parts-from-one-auto/
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Mar 25, 2013 5:11 pm |
|
 |
Janoss
|
paldies j.k. jau apskatiju ss.lv man derēs no 1.9 , vienu tādu redzēju. domāu rītā tur iegriezties. laikam jau fiata ar der. tos forumus arī jāpaskata.
|
Mon Mar 25, 2013 5:18 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Janoss rakstīja: jā, nu izskatās ka te nav ko meklēt. Mārtiņ, tev ar galviņu viss kārtībā?
iesaku palasīt ko pats esi sarakstījis
ps. esi ārsts? māki attālināti diagnosticēt galviņas problēmas?
|
Mon Mar 25, 2013 5:19 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
No 1.9 vēl lielāka izvele laikam. Bet nav ne jausmas vai der no piem. 147, jo tur ja pareizi atceros nāca cita komunikāciju sistēma vadībniekiem (viss caur CAN). Tā kā iespējams ka jāmeklē tiesi no 156, maybe kādām Lanciām vai Fiatiem. Vislābāk ja vari atrast kādu numuru uz vadībnieka un paprovēt pēc tā pameklēt kam vēl tādi vai ļoti līdzīgi nāca.
P.S. Katrs foruma dalībnieks ir indivīds, viena foruma dalībnieka viedoklis neatspoguļo visu pārējo viedokli.
P.P.S. Cik zinu TS motoriem vadībniekam ir piesiets arī imobilaizers un attiecīgi arī atslēgas - par JTD nezinu, bet pieļauju ka tur tas pats. Tā kā noskaidro vai tev nebūs jāpērk arī imobilaizers un atslēgas no donora.
|
Mon Mar 25, 2013 5:22 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
tikai komplektā ar atslēgu...
_________________ dejojam dizko!
|
Mon Mar 25, 2013 5:55 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
Interesants frukts tas Janoss...
Paskaidro īsi un lakoniski, nah Tev vadības bloks??? Ja auto iet, bet tikai reizēm noslāpst. 99% gadījumu tas NAV vadības bloks. Koijots jau pateica - jāmeklē nekontakts ķēdēs. Un - ja man kompis būtu uzrādījis apgriezienu sensora problēmu, es arī viņu būtu nešauboties nomainījis, jo to verķi nekas pa lielam nekontrolē un ja uz viņu ir kļūda, tad viņa nav no zila gaisa izzīsta, bet gan auto darba procesā radusies.
P.S. Kas attiecas uz immo kodu, tad piem. SAAB immo kods nav tieši saistīts ar auto ECU, bet gan glabājas TWICE blokā. Bloks atpazīst atslēgu vai pults signālu un padod atļauju uz ECU. Līdz ar to jebkurš ECU ir elementāri pieprogrammējams jebkuram auto vnk nomainot blokā VIN numuru. Par Alfām nezināšu. Grāmatiņu nav bijis vajadzības lasīt.
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Mon Mar 25, 2013 9:17 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
nomainot vadibnieku var noslept patieso nobraukumu......... :roll:
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Mar 25, 2013 9:27 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
koijotins rakstīja:nomainot vadibnieku var noslept patieso nobraukumu......... 
Tikai ne SAABam. Iespējams, ka Alfu vadības bloki uztur daudz vairāk funkciju, nekā tas ir GM produktiem.
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Mon Mar 25, 2013 9:57 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
|
Mon Mar 25, 2013 10:46 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Principā pievienojos viedoklim par nekontaktu. Vadībnieks vai nu iet vai neiet. Ja ir kļūda kas izmetās ik pa laikam, tad problēma visdrīzāk kādā devējā, vados, drošinātājos vai relejos.
|
Mon Mar 25, 2013 10:50 pm |
|
 |
|