Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Motornieks
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tā...koijot!
pazvanīju uz VID...neesi maksājis no pēdējās haltūras nodokļus...
karoč!...ziepē asti!

tik jauka diena  , saulīte spīd...nevajag iespringt!
 Pērkam BMW!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.
14 gadus vecai mašīnai pēc definīcijas jau vajadzētu būt tolmetā, vienīgi ja tas nav rūpīgi saglabāts auto.
pie čaļiem, kuri saprot ir rindas.

Es tikai nesaprotu kāpēc tu to 14.gadus veco mašīnu vēl remontē? Kāpēc vēl neesi nodevis Tolmetā? :ralfins_klape_ezeli:

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tāpēc, ka es paņēmu auto līzingā jo bija nepieciešamība pēc transporta līdzekļa. šobrīd gribu salabot, lai varu pārdot, vai vismaz pats nobraukt atlikušo līzinga periodu. būtībā jau ir noskatīts cits auto, krietni jaunāks, tikai šī šobrīd ir kā ķēde kas ierobežo suni.
gribu atgādināt, ka šis vadības bloka jautājums ir aktuāls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
gribu atgādināt, ka šis vadības bloka jautājums ir aktuāls.

SIA "TAS serviss" jau bloku ir atradis, viss kārtībā! brauc uzlikt, lai var sākt testēt  naac

Janoss rakstīja:
tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Very Happy jā, nu izskatās ka te nav ko meklēt. Mārtiņ, tev ar galviņu viss kārtībā?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Negribu mācīt internetu, gan jau pats māki, bet pazvanies pa ss.lv

Piem. šim http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/156/bxccd.html
Vai kādam no šiem ar atbilstošo motorU: http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/156/spare-parts-from-one-auto/

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
paldies j.k. jau apskatiju ss.lv man derēs no 1.9 , vienu tādu redzēju. domāu rītā tur iegriezties. laikam jau fiata ar der. tos forumus arī jāpaskata.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
Very Happy jā, nu izskatās ka te nav ko meklēt. Mārtiņ, tev ar galviņu viss kārtībā?

iesaku palasīt ko pats esi sarakstījis  Laughing

ps. esi ārsts? māki attālināti diagnosticēt galviņas problēmas? :jopt:

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
No 1.9 vēl lielāka izvele laikam. Bet nav ne jausmas vai der no piem. 147, jo tur ja pareizi atceros nāca cita komunikāciju sistēma vadībniekiem (viss caur CAN). Tā kā iespējams ka jāmeklē tiesi no 156, maybe kādām Lanciām vai Fiatiem. Vislābāk ja vari atrast kādu numuru uz vadībnieka un paprovēt pēc tā pameklēt kam vēl tādi vai ļoti līdzīgi nāca.

P.S. Katrs foruma dalībnieks ir indivīds, viena foruma dalībnieka viedoklis neatspoguļo visu pārējo viedokli.

P.P.S. Cik zinu TS motoriem vadībniekam ir piesiets arī imobilaizers un attiecīgi arī atslēgas - par JTD nezinu, bet pieļauju ka tur tas pats. Tā kā noskaidro vai tev nebūs jāpērk arī imobilaizers un atslēgas no donora.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tikai komplektā ar atslēgu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Interesants frukts tas Janoss... Shocked
 Paskaidro īsi un lakoniski, nah Tev vadības bloks??? Ja auto iet, bet tikai reizēm noslāpst. 99% gadījumu tas NAV vadības bloks. Koijots jau pateica - jāmeklē nekontakts ķēdēs.  Un - ja man kompis būtu uzrādījis apgriezienu sensora problēmu, es arī viņu būtu nešauboties nomainījis, jo to verķi nekas pa lielam nekontrolē un ja uz viņu ir kļūda, tad viņa nav no zila gaisa izzīsta, bet gan auto darba procesā radusies.
 P.S. Kas attiecas uz immo kodu, tad piem. SAAB immo kods nav tieši saistīts ar auto ECU, bet gan glabājas TWICE blokā. Bloks atpazīst atslēgu vai pults signālu un padod atļauju uz ECU. Līdz ar to jebkurš ECU ir elementāri pieprogrammējams jebkuram auto vnk nomainot blokā VIN numuru. Par Alfām nezināšu. Grāmatiņu nav bijis vajadzības lasīt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nomainot vadibnieku var noslept patieso nobraukumu......... :roll:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
nomainot vadibnieku var noslept patieso nobraukumu......... Rolling Eyes

Tikai ne SAABam. Iespējams, ka Alfu vadības bloki uztur daudz vairāk funkciju, nekā tas ir GM produktiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Principā pievienojos viedoklim par nekontaktu. Vadībnieks vai nu iet vai neiet. Ja ir kļūda kas izmetās ik pa laikam, tad problēma visdrīzāk kādā devējā, vados, drošinātājos vai relejos.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration