Autors |
Ziņojums |
Janoss
Pievienojies: 08 Nov 2011
Komentāri: 64
|
100 km nobraucu aptuveni. tad arii zvaniju. atbilde augstaak noraadita.
|
Sun Mar 24, 2013 11:06 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
petjka rakstīja:Janoss rakstīja:aizvedu un atstaaju lai meklee vainu. peec kaada laika piezvanija un pateica ka vainiigs klokenes daciks. smainija. kad peec paaris dienaam piezvaniju un teicu ka neiet tad teica, ka no aukstuma, lai nekeru kreņķi.
nu tad ved lai taisa līdz galam.
+1
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Mar 24, 2013 11:11 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Janoss rakstīja:aizvedu un atstaaju lai meklee vainu. peec kaada laika piezvanija un pateica ka vainiigs klokenes daciks. smainija. kad peec paaris dienaam piezvaniju un teicu ka neiet tad teica, ka no aukstuma, lai nekeru kreņķi.
Es teikšu tā. Man pašam arī ir interesanta pieredze ar auto, kas nelec, tad lec, tad atkal nelec. Vakarā lec, kad gribi tikt uz darbu - nelec. Atnāc no darba - lec.
Servisā tas auto nostāvēja 5 dienas, 5darba dienas, lai katru rītu varētu startēt un skatīties kas notiek. Kad aizgāju pēc auto, viss šamiem iet, nekur kompis kļūdu nerāda, viss čikiniekā. Apkope tikai uztaisīta, eļļas, sveces, filtri, arī beigta lambda tikai nomainīta - viss super. Nu ko, laimīgs braucu mājās, jo pieļāvu domu, ka ar šo apkopi auto arī ir priecīgāks un vairs nestreikos. Nākamajā dienā domāju - nu ko, būs joki?! Nē, pielec, viss kruta. Vēl pēc dienas,  atkal nelec. Tajā pašā dienā pat pēc 30 min. atkal lec. Tā arī tas auto saimnieku nomainīja, bet kas tur bija par vainu tā arī nekad neuzzināju. Visticamāk, ka vaina arī bija vados, bet meklēt vainīgos man bija slinkums. Bet, cik zinu, tad tas auto vēl braukā un bez bēdu.
Ja tā problēma nav visu laiku, tad jātur servī līdz tā izlec viņiem acu priekšā. Jo ir visādas kaites - beigts šarnīrs neizveseļosies un nespēs noslēpt defektu, bet kas attiecas uz kontaktiem, elektrību utt., tur var būt visādi brīnumi.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Mar 24, 2013 11:14 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
cik saprotu, tad bija 2 dažādas problēmas - nekontakts vados UN beigts devējs. kompis pateica par beigto devēju, kuru nomainot auto gāja, jo tajā brīdī kontakts bija.....par nekontaktu tajā brīdī laikam neviens pat nenojauta
|
Sun Mar 24, 2013 11:17 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
MartinsT rakstīja:cik saprotu, tad bija 2 dažādas problēmas - nekontakts vados UN beigts devējs. kompis pateica par beigto devēju, kuru nomainot auto gāja, jo tajā brīdī kontakts bija.....par nekontaktu tajā brīdī laikam neviens pat nenojauta
Un ja tā, tad servisu nevajag steigties vainot. Gadās jau, ka nenovēršot vienu vainu otru nemaz nemana un uzreiz arī nepiesakās. Viss būs labi.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Mar 24, 2013 11:21 pm |
|
 |
Janoss
|
probleema jau bija taa, ka zvaniju un teicu ka neiet, bet man veikli muti aizbaaza.
|
Sun Mar 24, 2013 11:25 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Janoss rakstīja:probleema jau bija taa, ka zvaniju un teicu ka neiet, bet man veikli muti aizbaaza.
Protams, klāt nebiju, sarunu nedzirdēju, bet ja tā, tad cepums jāatņem. Bet, tomēr, aizdzen turpat to auto un tad redzēs kas tur īsti vēl par vainu ir palikusi.
|
Sun Mar 24, 2013 11:31 pm |
|
 |
Janoss
|
man par ficinu nebija as labaakais iespaids jau tad, un vairs tur nedziisu. tagad ar manu mašīnu ņemas cilvēks kurš saprot ko dara un kad sataisiis, tad iepostošu te rezultu, bet vadības bloka meklējumi joprojām ir aktuāli.
|
Sun Mar 24, 2013 11:40 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man šķiet, ka tā gan nav prātīga rīcība  Ja kāds ir sācis ņemties ap tavu auto un mēģināt saprast problēmu, tad viņam arī derētu pabeigt šo procesu. Tagad kāds cits čalis "kurš saprot" (kādēļ tad uzreiz nedevi tādam, bet vedi uz servisu, kurš jau sākumā tev nav radījis labu iespaidu?) ar to ņemsies no nulles... Kāda tam jēga?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Sun Mar 24, 2013 11:49 pm |
|
 |
Janoss
|
alfas nekur negrib ņemt, un ja paņem reizina ar koeficientu. kad ficina mani appisa, tad mekleeju kaadu citu kurs var palidzet. šajā servī cilvēki cenšas salabot auto nevis mainīt detaļas. ja vadiibas bloka maiņa nedos veelamo rezultātu tad auto taa pat tiks norakstiits, jo nav jeegas pa vadiem liist cauri 99. gada auto....
|
Mon Mar 25, 2013 12:08 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Janoss rakstīja:alfas nekur negrib ņemt, un ja paņem reizina ar koeficientu. kad ficina mani appisa, tad mekleeju kaadu citu kurs var palidzet. šajā servī cilvēki cenšas salabot auto nevis mainīt detaļas. ja vadiibas bloka maiņa nedos veelamo rezultātu tad auto taa pat tiks norakstiits, jo nav jeegas pa vadiem liist cauri 99. gada auto....
Tas serviss nevis maina detaļas, bet maina detaļas?
Un kas vainas 99. Gada auto? Tu ar gadu brauc vai 14 gadi ir tolmets?
Un jā, kāpēc uzreiz nedevi čaļiem, kuri saprot?
Un kas tieši bija pārāk dārgi?
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Mar 25, 2013 8:04 am |
|
 |
Janoss
|
tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.
14 gadus vecai mašīnai pēc definīcijas jau vajadzētu būt tolmetā, vienīgi ja tas nav rūpīgi saglabāts auto.
pie čaļiem, kuri saprot ir rindas.
|
Mon Mar 25, 2013 3:19 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Janoss rakstīja:probleema jau bija taa, ka zvaniju un teicu ka neiet, bet man veikli muti aizbaaza.
visas sarunas tev ir bijusas ar mani, un kura bridi es tev esmu centies aizbazt muti  es tacu tev izstastiju kas ir jadara, bet tu vienkarsi ieciklejies uz savu  viss parasti ir izrunajams un atrisinams, bet tu ta vieta vienkarsi stasti ka esi uzmests
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Mar 25, 2013 3:21 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
p.s konkreti gadijuma ar tavu auto fficinai nav nekada sakara, jo tavu auto es skruveju no darba brivaja laika  ta ka visa pretenzija ir jaizvirza man nevis sevisam kopuma
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Mar 25, 2013 3:35 pm |
|
 |
Janoss
|
nu tad skaidrs. atvainojos par ficinai nodarīto kaitējumu. tikai tā kļūmīgi sanāca, jo auto tika aizdzīts uz ficinu, samaksāts tika Dmitrijam un papīrs arī manuprāt tika vēl iedots ar ficinas logotipu.
|
Mon Mar 25, 2013 3:46 pm |
|
 |
|