Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Motornieks
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
100 km nobraucu aptuveni. tad arii zvaniju. atbilde augstaak noraadita.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
Janoss rakstīja:
aizvedu un atstaaju lai meklee vainu. peec kaada laika piezvanija un pateica ka vainiigs klokenes daciks. smainija. kad peec paaris dienaam piezvaniju un teicu ka neiet tad teica, ka no aukstuma, lai nekeru kreņķi.

nu tad ved lai taisa līdz galam.

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
aizvedu un atstaaju lai meklee vainu. peec kaada laika piezvanija un pateica ka vainiigs klokenes daciks. smainija. kad peec paaris dienaam piezvaniju un teicu ka neiet tad teica, ka no aukstuma, lai nekeru kreņķi.

Es teikšu tā. Man pašam arī ir interesanta pieredze ar auto, kas nelec, tad lec, tad atkal nelec. Vakarā lec, kad gribi tikt uz darbu - nelec. Atnāc no darba - lec. Very Happy
Servisā tas auto nostāvēja 5 dienas, 5darba dienas, lai katru rītu varētu startēt un skatīties kas notiek. Kad aizgāju pēc auto, viss šamiem iet, nekur kompis kļūdu nerāda, viss čikiniekā. Apkope tikai uztaisīta, eļļas, sveces, filtri, arī beigta lambda tikai nomainīta - viss super. Nu ko, laimīgs braucu mājās, jo pieļāvu domu, ka ar šo apkopi auto arī ir priecīgāks un vairs nestreikos. Nākamajā dienā domāju - nu ko, būs joki?! Nē, pielec, viss kruta. Vēl pēc dienas, Mad atkal nelec. Tajā pašā dienā pat pēc 30 min. atkal lec. Tā arī tas auto saimnieku nomainīja, bet kas tur bija par vainu tā arī nekad neuzzināju. Visticamāk, ka vaina arī bija vados, bet meklēt vainīgos man bija slinkums. Bet, cik zinu, tad tas auto vēl braukā un bez bēdu.

Ja tā problēma nav visu laiku, tad jātur servī līdz tā izlec viņiem acu priekšā. Jo ir visādas kaites - beigts šarnīrs neizveseļosies un nespēs noslēpt defektu, bet kas attiecas uz kontaktiem, elektrību utt., tur var būt visādi brīnumi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik saprotu, tad bija 2 dažādas problēmas - nekontakts vados UN beigts devējs. kompis pateica par beigto devēju, kuru nomainot auto gāja, jo tajā brīdī kontakts bija.....par nekontaktu tajā brīdī laikam neviens pat nenojauta

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
cik saprotu, tad bija 2 dažādas problēmas - nekontakts vados UN beigts devējs. kompis pateica par beigto devēju, kuru nomainot auto gāja, jo tajā brīdī kontakts bija.....par nekontaktu tajā brīdī laikam neviens pat nenojauta

Un ja tā, tad servisu nevajag steigties vainot. Gadās jau, ka nenovēršot vienu vainu otru nemaz nemana un uzreiz arī nepiesakās. Viss būs labi. 056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
probleema jau bija taa, ka zvaniju un teicu ka neiet, bet man veikli muti aizbaaza.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
probleema jau bija taa, ka zvaniju un teicu ka neiet, bet man veikli muti aizbaaza.

Protams, klāt nebiju, sarunu nedzirdēju, bet ja tā, tad cepums jāatņem. Bet, tomēr, aizdzen turpat to auto un tad redzēs kas tur īsti vēl par vainu ir palikusi. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man par ficinu nebija as labaakais iespaids jau tad, un vairs tur nedziisu. tagad ar manu mašīnu ņemas cilvēks kurš saprot ko dara un kad sataisiis, tad iepostošu te rezultu, bet vadības bloka meklējumi joprojām ir aktuāli.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man šķiet, ka tā gan nav prātīga rīcība Rolling Eyes Ja kāds ir sācis ņemties ap tavu auto un mēģināt saprast problēmu, tad viņam arī derētu pabeigt šo procesu. Tagad kāds cits čalis "kurš saprot" (kādēļ tad uzreiz nedevi tādam, bet vedi uz servisu, kurš jau sākumā tev nav radījis labu iespaidu?) ar to ņemsies no nulles... Kāda tam jēga? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfas nekur negrib ņemt, un ja paņem reizina ar koeficientu. kad ficina mani appisa, tad mekleeju kaadu citu kurs var palidzet. šajā servī cilvēki cenšas salabot auto nevis mainīt detaļas. ja vadiibas bloka maiņa nedos veelamo rezultātu tad auto taa pat tiks norakstiits, jo nav jeegas pa vadiem liist cauri 99. gada auto....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
alfas nekur negrib ņemt, un ja paņem reizina ar koeficientu. kad ficina mani appisa, tad mekleeju kaadu citu kurs var palidzet. šajā servī cilvēki cenšas salabot auto nevis mainīt detaļas. ja vadiibas bloka maiņa nedos veelamo rezultātu tad auto taa pat tiks norakstiits, jo nav jeegas pa vadiem liist cauri 99. gada auto....

Tas serviss nevis maina detaļas, bet maina detaļas? naac

Un kas vainas 99. Gada auto? Tu ar gadu brauc vai 14 gadi ir tolmets?

Un jā, kāpēc uzreiz nedevi čaļiem, kuri saprot?

Un kas tieši bija pārāk dārgi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas servis atrod testa detaļu, uzliek un ļauj man pabraukt. ja mašīna iet, nopērk detaļu uzliek un es norēķinos. ficinā izvirza hipotēzi, šīs hipotēzes ietvaros nopērk detaļu, uzliek, paprasa naudu un ļauj testēt pašam saimniekam. kad rodas pretenzinjas noveļ vainu no sevis.
14 gadus vecai mašīnai pēc definīcijas jau vajadzētu būt tolmetā, vienīgi ja tas nav rūpīgi saglabāts auto.
pie čaļiem, kuri saprot ir rindas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Janoss rakstīja:
visas sarunas tev ir bijusas ar mani, un kura bridi es tev esmu centies aizbazt muti  Confused  es tacu tev izstastiju kas ir jadara, bet tu vienkarsi ieciklejies uz savu Rolling Eyes viss parasti ir izrunajams un atrisinams, bet tu ta vieta vienkarsi stasti ka esi uzmests Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s konkreti gadijuma ar tavu auto fficinai nav nekada sakara, jo tavu auto es skruveju no darba brivaja laika Wink ta ka visa pretenzija ir jaizvirza man nevis sevisam kopuma Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tad skaidrs. atvainojos par ficinai nodarīto kaitējumu. tikai tā kļūmīgi sanāca, jo auto tika aizdzīts uz ficinu, samaksāts tika Dmitrijam un papīrs arī manuprāt tika vēl iedots ar ficinas logotipu.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration