Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Alfa liesmās! :angrrry:
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa liesmās! :angrrry: 
Šis rīts sākās ar bagātīgu šoka devu kad uz vanšu tilta aizdegās mana 166.. Shocked

Iemesls manuprāt ir bojājums hidroliskajā sistēmā, auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.

Ugunsdzēsēji izteica divus izplatītākos variantus vai nu tas ir stūres pastiprinātājs ar eļļas noplūdi vai arī īssavienojums elektronikā.

Vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu?
Auto neizskatās tik traģiski bet daļa vadu ir nodegusi un man rodas jautājums vai remonta izmaksas nebūs kosmiskas??

Auto noteikti izglāba, apkārtējo vadītāju palīdzība jo ar vienu ugunsdzēšamo balonu noteikti nepietika, lai apslāpētu liesmas...Paldies viņiem!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Līdzjūtības...
Par remontu piekrītu - būs padārgi.
Liesmas teorētiski var izraisīt jebkas kas nokļūst uz izpūtēja, bet eļļa imho tik mazās temperatūrās neaizdegas (kgan viss var būt, pie nelaimīgas sakritības). drīzāk degviela, vai elektriskais īssavienojums, kas izraisīja vadu aizdegšanos? Gāzes iekārtas elementi?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Alfa liesmās! :angrrry: 
egoman rakstīja:
auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.

manuālā kārba? pēc tam nekas nekrakšķēja? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Alfa liesmās! :angrrry: 
MartinsT rakstīja:
egoman rakstīja:
auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.

manuālā kārba? pēc tam nekas nekrakšķēja? hmm

tas ir automāts viss strādāja kā parasti..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Shocked
Būs, laikam, jāiegādājas ugunsdzēšamais aparāts...

Man reiz Audis aizdegās no gāzes iekārtas, kad tā izšāva... bet tā bija parastā vecā iekārta, kurai patika šaudīties...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
[quote="Gunča"]Shocked
Būs, laikam, jāiegādājas ugunsdzēšamais aparāts...

piip Tieši šī pati doma radās pēc skumjā stāsta. Klau, bet kas īsti bija dedzis? Tak noteikti kāda vieta motortelpā ir padegusi vairāk kā citas?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pamatiga shaize!

Mans pienemums, ka vainiga bus gazes iekartas kads mezgls, kad pedejo reizi apkopi taisiji iekartai?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palicis atmiņā, ka vairākas alfas nodegušas no eļļas, kas tek uz izplūdes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man izskatas ka aizdegusies vadi peckai  Rolling Eyes  kas pardedzinajusi benzina trubu tapec bija gruti apdzest Rolling Eyes  ellas degsanu atmetu uzreiz, jo no izputeja degsanas epicentrs ir loooti talu bet nu neredzot ir gruti ko pateikt Rolling Eyes  ari par remonta izmaksam,  Rolling Eyes  bet nu neizskatas tik tragiski Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pečkas rezustori ir tāda paša stila kā 75ajām???? Tad toč jāliek uz pečkas vadiem...

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Pečkas rezustori ir tāda paša stila kā 75ajām???? Tad toč jāliek uz pečkas vadiem...

es ar lieku uz pečku jo taja rajona ari saka degt, gazes iekarta ta nav jo ir galig jauna un kvalitativa, vienigi nevaru izskaidrot to blikshki pirms degshanas.. bus jacelj gaisa un jaskatas kas lacim vedera   :ralfins_klape_ezeli:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai eļļa vispār var aizdegties no izpūtēja? Man savulaik Alpu pārejā izšāva  visu eļļu no peugeota. Smirdēja pēc ceptas kukurūzas, bet pat dūmi nebija.  ihaaaaa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
strauji uzliesmojot vienmer ir blikskis Wink  ja saktu degt lenam tad tas butu jau sajutams labu laiku ieprieks Rolling Eyes soreiz lieku uz gazi tikai tada varianta ja pienakosas gazes trubas ir izvilktas pa labo pusi un kaut kur pargajusas pusu taja rajona Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
Vai eļļa vispār var aizdegties no izpūtēja? Man savulaik Alpu pārejā izšāva  visu eļļu no peugeota. Smirdēja pēc ceptas kukurūzas, bet pat dūmi nebija.  ihaaaaa
var bet tada gadijuma ir ilgstosi jabut dumiem un izteiktai smakai salona Rolling Eyes
kaut gan ja ara ir zem kadiem +15 gradiem tad principa neiespejami, ja vien ella netek tiesi visu parkarsusam katalizatoram Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pazarnieki ari ko leja/puta? vai tikat gala ar bogatieriem?

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration