Šis rīts sākās ar bagātīgu šoka devu kad uz vanšu tilta aizdegās mana 166..
Iemesls manuprāt ir bojājums hidroliskajā sistēmā, auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.
Ugunsdzēsēji izteica divus izplatītākos variantus vai nu tas ir stūres pastiprinātājs ar eļļas noplūdi vai arī īssavienojums elektronikā.
Vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu?
Auto neizskatās tik traģiski bet daļa vadu ir nodegusi un man rodas jautājums vai remonta izmaksas nebūs kosmiskas??
Auto noteikti izglāba, apkārtējo vadītāju palīdzība jo ar vienu ugunsdzēšamo balonu noteikti nepietika, lai apslāpētu liesmas...Paldies viņiem!
Līdzjūtības...
Par remontu piekrītu - būs padārgi.
Liesmas teorētiski var izraisīt jebkas kas nokļūst uz izpūtēja, bet eļļa imho tik mazās temperatūrās neaizdegas (kgan viss var būt, pie nelaimīgas sakritības). drīzāk degviela, vai elektriskais īssavienojums, kas izraisīja vadu aizdegšanos? Gāzes iekārtas elementi?
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
Re: Alfa liesmās! :angrrry:
egoman rakstīja:
auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.
auto aiz sevis bija atstājis nelielu eļļas strīpu un pirms sāka degt bija dzirdams metāliska sprādzienam līdzīga skaņa, dzinējs turpināja strādāt bez izmaiņām tikai pēc pāris +/-2km auto sāka kūpēt un parādījās liesmas.
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga 1984 Alfa-Romeo 90
man izskatas ka aizdegusies vadi peckai kas pardedzinajusi benzina trubu tapec bija gruti apdzest ellas degsanu atmetu uzreiz, jo no izputeja degsanas epicentrs ir loooti talu bet nu neredzot ir gruti ko pateikt ari par remonta izmaksam, bet nu neizskatas tik tragiski
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
Pečkas rezustori ir tāda paša stila kā 75ajām???? Tad toč jāliek uz pečkas vadiem...
es ar lieku uz pečku jo taja rajona ari saka degt, gazes iekarta ta nav jo ir galig jauna un kvalitativa, vienigi nevaru izskaidrot to blikshki pirms degshanas.. bus jacelj gaisa un jaskatas kas lacim vedera
strauji uzliesmojot vienmer ir blikskis ja saktu degt lenam tad tas butu jau sajutams labu laiku ieprieks soreiz lieku uz gazi tikai tada varianta ja pienakosas gazes trubas ir izvilktas pa labo pusi un kaut kur pargajusas pusu taja rajona
Prokurors rakstīja:
Vai eļļa vispār var aizdegties no izpūtēja? Man savulaik Alpu pārejā izšāva visu eļļu no peugeota. Smirdēja pēc ceptas kukurūzas, bet pat dūmi nebija.
var bet tada gadijuma ir ilgstosi jabut dumiem un izteiktai smakai salona
kaut gan ja ara ir zem kadiem +15 gradiem tad principa neiespejami, ja vien ella netek tiesi visu parkarsusam katalizatoram
Pašlaik ir Tue Apr 29, 2025 7:40 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 2 lapām pavisam Iet uz lapu 1, 2Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās