Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
ABS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
To es šovasar novērtēju, kad man viens no sānu ielas izbrauca priekšā pāri 1/2 ielai Smile
Pedālis grīdā un stūrējam , bez ABS es nebūtu savācies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
9 no 10 vadiitaajiem mashiinu bez ABS sablokjeetiem ratiem un aizmiegtaam aciim iestuureetu graavi. ar ABS iespeejams vairaak kaa 1 no 10 kaut kaadaa briidii saaktu stuureet un palaidnieka mineeta iemesla deelj izdotos no graavja izvairiities Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
9 no 10 vadiitaajiem mashiinu bez ABS sablokjeetiem ratiem un aizmiegtaam aciim iestuureetu graavi. ar ABS iespeejams vairaak kaa 1 no 10 kaut kaadaa briidii saaktu stuureet un palaidnieka mineeta iemesla deelj izdotos no graavja izvairiities Wink

...tieši tā - savā laikā vēl ar Mazdu braukājot, ziemā no sānceļa izslīdēja MB busiņs - man ātrums ap 80 - maucu bremzi grīdā un kaut kā pedālim krakšķot sanāca apbraukt busam apkārt, un izvairīties no reālām problēmām - ABS ziemā rullē... super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

atliek vien tikai piebilst, ka ne vienmēr ABS saīsina bremzēšanas ceļu...

Manā praksē (ne teorijā) šādi apstākļi ir bijuši tikai... uz slapjas grants. Pārējos gadījumos ABS ir drošāk un labāk. Ne nu gluži tā, ka es nemācētu bremzēt Wink Tagad gan esmu izlaidies kā sūds uz šķipeles un iespējams, ka liela daļa iemaņu zudušas. Un lai. Neredzu nekādu jēgu mūsdienās turpināt trenēt māku krāmēt un bremzēt bez elektronikas. hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
palaidniex rakstīja:

atliek vien tikai piebilst, ka ne vienmēr ABS saīsina bremzēšanas ceļu...

Manā praksē (ne teorijā) šādi apstākļi ir bijuši tikai... uz slapjas grants. Pārējos gadījumos ABS ir drošāk un labāk. Ne nu gluži tā, ka es nemācētu bremzēt Wink Tagad gan esmu izlaidies kā sūds uz šķipeles un iespējams, ka liela daļa iemaņu zudušas. Un lai. Neredzu nekādu jēgu mūsdienās turpināt trenēt māku krāmēt un bremzēt bez elektronikas. hmm

Jo modernāks ABS, jo īsāks šādu specifisko gadījumu saraksts. Vēl ir pieblietēc sniegs, dazāds ceļa saķeres koeficients katram sānam... utt.
Tiesa vēl jautrāk uzvedās frikcijas riepas ar lamelēm, kas projektētas ar ABS/VDC/ASR aprīkotiem vāģiem uz vienkāršiem dranduļētiem, kam tā visa nav...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
uz ganiibu dambja saakuma, kur tramvaja sliedes. ja pirms taam sanaak sabremzeties (ar skodu testeets, nemaaku savciit par paareejiem), tad paari visaam sliedeem abs tarksj kaa negudrs, neskatoties, ka bremzes pedaalim knapi esi pieskaaries. drausmiigi stromaina sajuuta. bet es teikshu taa - ar alfu pat ar jaunaam riepaam ziemaa es nevareeju stuureet un bremzeet - iznaakumaa vienmer biju taisni aizsljuucis, skodai - drusku labaak (varbuut tas, ka jauns agregaats), bet zviedram - super - bremze kaa gribi, stuureejas kur liec. protmas tas viss sameeriigos pilseetas satiksmes aatrumos!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
uz ganiibu dambja saakuma, kur tramvaja sliedes. ja pirms taam sanaak sabremzeties (ar skodu testeets, nemaaku savciit par paareejiem), tad paari visaam sliedeem abs tarksj kaa negudrs, neskatoties, ka bremzes pedaalim knapi esi pieskaaries. drausmiigi stromaina sajuuta. bet es teikshu taa - ar alfu pat ar jaunaam riepaam ziemaa es nevareeju stuureet un bremzeet - iznaakumaa vienmer biju taisni aizsljuucis, skodai - drusku labaak (varbuut tas, ka jauns agregaats), bet zviedram - super - bremze kaa gribi, stuureejas kur liec. protmas tas viss sameeriigos pilseetas satiksmes aatrumos!

GTA tai vietā ganību dambī sliedes ņem tikai un vienīgi 2 veidos: 2kmh, 2. robs, viegli slidinot sajūgu. 80kmh, 6. robs, nedaudz saraucot labo uzaci. Jāpiezīmē, ka 2. variantu atklāju samērā nesen un nejauši. Izrādījās daudz foršāks kā 1. Tai vietā esmu sastapis arī piem. Nissan Patrol, kurš rāpjas pār sliedēm izteikti lēni un uzmanīgi. gan arī redzējis pamatīgi nosēdinātu e36 bmw, kurš ar kādu sotaku neatmetot šķiļ dzirksteles no apakšas shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dikti smiidina tie gurkji, kas savus auto liiganaa gulbja gaitaa sliidina paari sliedeem. tas nekas, ka max r16, tas nekas, ka standarta augstums. vienmeer iipashi shim pasaakumam veltiitaam sejas izteiksmeem. nevareetu teikt, ka esmu dikti nezjeeliigs pret saviem spekratiem, tachu tik leenaam kaa dazji eksemplaari nevelkos.
BET (c), Oga - ar taadu aatrumu paari taam sliedeem - sakjere ar asfaltu pazuud apmeerma uz 3 metriem briivaa lidojuma Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:

BET (c), Oga - ar taadu aatrumu paari taam sliedeem - sakjere ar asfaltu pazuud apmeerma uz 3 metriem briivaa lidojuma Very Happy

Redz ka nekā. GTA tur īpaši nelido. Ā, piezīme!!! Tas - centra virzienā. Sarkandaugavas virzienā tur strādā tikai variants 1 emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja, es par sarkjenes virzienu. atpakalj jau gaa velies, galvenais, lai trollis priekshaa neizlien Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sarkandaugavas virzienaa tur veel ir viens triks =) tikai jaaizbrauc gandriiz preetejaa joslaa  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tur jauns segums. shodien braucu pa bullju ielu, ieraavu preteejaa joslaa, jo nebija redzami markjejumi deelj sniega, paraavu malaa, kad autobuss pretii izliida. dikti sakautreejos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs starpiņa... 
Kurš man pateiks, cik jābūt tai atstarpei starp ABS datčiku un zobiem???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu kādā rem manuāli to var atrast, vai arī aplūrēt, cik tā starpiņa ir uz kāda cita riteņa...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration