Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
HELP!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
InCubA rakstīja:
KaramBax rakstīja:
vilsons rakstīja:
Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais.
Jā, no bremzēm man maza sajēga. Vienkārši 155tajai man regulāri ķērās/ķīlējās supporti aizmugurē, un iekšējie kluči vienmēr bija vairāk nodiluši. Vai tam tā jābūt, un vai tas ir kautkā saistīts, man nav ne jausmas, bet galvenais, ko gribēju piebilst, ka, ja vienā pusē kluči ir līdz pusei nodiluši, tas nenozīmē, ka otrā pusē tie arī ir tikai līdz pusei nodiluši. Un parasti to otru pusi ir grūtāk apskatīt...

Tiesa iekshejos kluchus es neredzu...bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??

Visdrizak, ka jaunus vajag tikai klucus un varbut diskus, suportiem vienkarsi jaiztira vadiklas, varbut pietiek tikai ar iztirisanu, to jau draugs mehanikis var izdarit, ne?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
InCubA rakstīja:
bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??

LV vai NL - ja LV, tad kautvai eparts.lv apskaties, ja NL - tad dodies uz turienes veikaliem  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
InCubA rakstīja:
bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??

LV vai NL - ja LV, tad kautvai eparts.lv apskaties, ja NL - tad dodies uz turienes veikaliem  naac

es domaju ka Lv,jo te es jau uzzinaaju....diski ar kluchiem man apietas ap 700eiraam....domaju ka Lv buus daudz leetaak...paldies...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs piepiipeetaajs... 
Ir radusies probleema...iesleedzu no riita piepiipeetaaju,kad vinjsh uzkarsa man izrubiija raadzhinju...iesleedzot vinju atpakalj vinjah straadaa,bet nestraadaa pats piepiipeetaajs...paarbaudiiju droshinaataajus(tos kas ir zem stuures),vinju tur ir maz....kas vareetu buut par vainu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pārdega spirāle piepīpētājam? kautkas cits pārdega? es sāktu ar cita pipsika iebāzšanu....

un vispār - beidz pīpēt, it sevišķi jau mašīnā  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
piepipetajs iet uz iso, 166 drosinataji ir apslepti ari zem bagaznieka apsuvumiem, motortelpa utt. mekle elektriki Wink  un turi ugundzesamo aparatu pa rokai lidz saremontesi, del piepipetaja defektim biezi masinas deg, pasam ar kadus gadus atpakal viens audi saka degt tiesi del piepipetaja, ka ari zinu vel petiekami daudz identisku gadijumu  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
pārdega spirāle piepīpētājam? kautkas cits pārdega? es sāktu ar cita pipsika iebāzšanu....

un vispār - beidz pīpēt, it sevišķi jau mašīnā  naac

es pats nepiipeeju...koleegjis pieepiipeeja un izkaapa no mashiinas...bet runa neiet par piepiipeetaaju...piealeedzot jobko citi...navi vai tel. laadeejamo..nekas nenotiek...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
piepipetajs iet uz iso, 166 drosinataji ir apslepti ari zem bagaznieka apsuvumiem, motortelpa utt. mekle elektriki Wink  un turi ugundzesamo aparatu pa rokai lidz saremontesi, del piepipetaja defektim biezi masinas deg, pasam ar kadus gadus atpakal viens audi saka degt tiesi del piepipetaja, ka ari zinu vel petiekami daudz identisku gadijumu  Rolling Eyes

ok..paldies par info...

Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration