Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
InCubA rakstīja:KaramBax rakstīja:vilsons rakstīja:Šeitu nu Tu maldies.parstajiem(peldošajiem),suportiem tas tā ir, ka iekšējais bremžu klucis nodilst diezgan ātrāk nekā ārējais. Jā, no bremzēm man maza sajēga. Vienkārši 155tajai man regulāri ķērās/ķīlējās supporti aizmugurē, un iekšējie kluči vienmēr bija vairāk nodiluši. Vai tam tā jābūt, un vai tas ir kautkā saistīts, man nav ne jausmas, bet galvenais, ko gribēju piebilst, ka, ja vienā pusē kluči ir līdz pusei nodiluši, tas nenozīmē, ka otrā pusē tie arī ir tikai līdz pusei nodiluši. Un parasti to otru pusi ir grūtāk apskatīt...
Tiesa iekshejos kluchus es neredzu...bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??
Visdrizak, ka jaunus vajag tikai klucus un varbut diskus, suportiem vienkarsi jaiztira vadiklas, varbut pietiek tikai ar iztirisanu, to jau draugs mehanikis var izdarit, ne?
|
Wed Oct 17, 2012 3:01 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
InCubA rakstīja:bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??
LV vai NL - ja LV, tad kautvai eparts.lv apskaties, ja NL - tad dodies uz turienes veikaliem
|
Wed Oct 17, 2012 3:04 pm |
|
 |
InCubA
Pievienojies: 09 Feb 2012
Komentāri: 39
Atrašanās vieta: Niderlande
|
MartinsT rakstīja:InCubA rakstīja:bet man jautajums bija cik tas viss maxa jauns ??
LV vai NL - ja LV, tad kautvai eparts.lv apskaties, ja NL - tad dodies uz turienes veikaliem 
es domaju ka Lv,jo te es jau uzzinaaju....diski ar kluchiem man apietas ap 700eiraam....domaju ka Lv buus daudz leetaak...paldies...
_________________ Fuck Fuel Economy!!!
|
Wed Oct 17, 2012 6:04 pm |
|
 |
InCubA
|
 piepiipeetaajs...
Ir radusies probleema...iesleedzu no riita piepiipeetaaju,kad vinjsh uzkarsa man izrubiija raadzhinju...iesleedzot vinju atpakalj vinjah straadaa,bet nestraadaa pats piepiipeetaajs...paarbaudiiju droshinaataajus(tos kas ir zem stuures),vinju tur ir maz....kas vareetu buut par vainu?
|
Tue Nov 13, 2012 11:58 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
pārdega spirāle piepīpētājam? kautkas cits pārdega? es sāktu ar cita pipsika iebāzšanu....
un vispār - beidz pīpēt, it sevišķi jau mašīnā
|
Wed Nov 14, 2012 12:01 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
piepipetajs iet uz iso, 166 drosinataji ir apslepti ari zem bagaznieka apsuvumiem, motortelpa utt. mekle elektriki  un turi ugundzesamo aparatu pa rokai lidz saremontesi, del piepipetaja defektim biezi masinas deg, pasam ar kadus gadus atpakal viens audi saka degt tiesi del piepipetaja, ka ari zinu vel petiekami daudz identisku gadijumu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Wed Nov 14, 2012 12:05 am |
|
 |
InCubA
|
MartinsT rakstīja:pārdega spirāle piepīpētājam? kautkas cits pārdega? es sāktu ar cita pipsika iebāzšanu....
un vispār - beidz pīpēt, it sevišķi jau mašīnā 
es pats nepiipeeju...koleegjis pieepiipeeja un izkaapa no mashiinas...bet runa neiet par piepiipeetaaju...piealeedzot jobko citi...navi vai tel. laadeejamo..nekas nenotiek...
|
Wed Nov 14, 2012 12:20 am |
|
 |
InCubA
|
koijotins rakstīja:piepipetajs iet uz iso, 166 drosinataji ir apslepti ari zem bagaznieka apsuvumiem, motortelpa utt. mekle elektriki un turi ugundzesamo aparatu pa rokai lidz saremontesi, del piepipetaja defektim biezi masinas deg, pasam ar kadus gadus atpakal viens audi saka degt tiesi del piepipetaja, ka ari zinu vel petiekami daudz identisku gadijumu 
ok..paldies par info...
|
Wed Nov 14, 2012 12:20 am |
|
 |
|