Atbildēt pie šī temata 261 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...a kā tu pats tādā sūdā iegrābies?... Rolling Eyes

Vai arī pats tos sataisīji Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Peka! labs! Paldies par info!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Peka rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Armands rakstīja:
varbut kādam ir kaut kas zināms par šo eksemplāru!
cena tada pievilinošā
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/cbdhd.html

Edc rakstīja:
Gan jau rīt atkal varēs nopirkt, tikai kādu trešdaļu dārgāk aiwa

Edc - pareģis  shura

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bhbxc.html

Ta kā sludinājumu topikā bija interese par AR156 GR8461 patieso stāvokli, varu īsumā teikt sekojošo.

Nerunājot par "dzeltenajiem Koni amortizatoriem ar sarkanajām atsperēm" un citiem sīkumiem (beidzies LCD monitors, aizmugurējā logu tīrītaja motoriņš un iztrūkstošs CD mainītājs, ātrumkārbas ne viegli atrodamie robi, turbīnas eļļas pūšana, rūsa virs vējstikla un uz bagāžnieka u.c.), minētā autiņa lielākās problēmas ir sekojošas:
       - divas smagas avārijas, kuru seku novēršanai bija jāpaviesojas uz virsbūves ģeometrijas stenda (tā teikt-robota). Pēc pirmās-vilkta un taisnota pakaļa+jauns bamperis. Izņemot rezerves riteni bagāžniekā ir redzams biezs uzlīmēts skaņas izolācijas slānis, kas cenšas piesegt locījumu līnijas un neizbēgamo rūsu;
        - pēc otrās avārijas - nomainīti haube, abi spārni (uzmanīgi ieskatoties no iekšpuses redzams, ka tie ir zili nevis melni), bamperis, labā lampa, dekoratīvā reste ir saķepināta un salīmēta, bija plaisa pie labā lanžerona, virsbūves ģeometrija netika pilnībā atjaunota, par ko liecina "vilnītis" uz mašīnas jumta virs kreisajām pakaļējām durvīm un durvju sliktā aizvēršanās;
         - ik pa laikam kompis izmet kļūdu, ka nesakrīt apgriezienu devēju pie kloķvārpstas un sadales vārpstas rādījumi, minētā kļūda neļauj piestartēt motoru, tās cēlonis ir izolācijas bojājumi kaut kur vadu kopumā, kas iet tuvu motoram, un kuru diagnostika un remonts ir diezgan sarežģīts un darbietilpīgs.

Tāds ir aptuvens šī auto CV, es to pārdevu par EUR 2900 un uzskatu, ka man ir ļoti paveicies  Very Happy

Bet EDC protams ir īsts pravietis, +100 super

vot tas ir PSC kkāds!! Very Happy Very Happy  fuck

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lazyeye rakstīja:
Peka rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Armands rakstīja:
varbut kādam ir kaut kas zināms par šo eksemplāru!
cena tada pievilinošā
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/cbdhd.html

Edc rakstīja:
Gan jau rīt atkal varēs nopirkt, tikai kādu trešdaļu dārgāk aiwa

Edc - pareģis  shura

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bhbxc.html

Ta kā sludinājumu topikā bija interese par AR156 GR8461 patieso stāvokli, varu īsumā teikt sekojošo.

Nerunājot par "dzeltenajiem Koni amortizatoriem ar sarkanajām atsperēm" un citiem sīkumiem (beidzies LCD monitors, aizmugurējā logu tīrītaja motoriņš un iztrūkstošs CD mainītājs, ātrumkārbas ne viegli atrodamie robi, turbīnas eļļas pūšana, rūsa virs vējstikla un uz bagāžnieka u.c.), minētā autiņa lielākās problēmas ir sekojošas:
       - divas smagas avārijas, kuru seku novēršanai bija jāpaviesojas uz virsbūves ģeometrijas stenda (tā teikt-robota). Pēc pirmās-vilkta un taisnota pakaļa+jauns bamperis. Izņemot rezerves riteni bagāžniekā ir redzams biezs uzlīmēts skaņas izolācijas slānis, kas cenšas piesegt locījumu līnijas un neizbēgamo rūsu;
        - pēc otrās avārijas - nomainīti haube, abi spārni (uzmanīgi ieskatoties no iekšpuses redzams, ka tie ir zili nevis melni), bamperis, labā lampa, dekoratīvā reste ir saķepināta un salīmēta, bija plaisa pie labā lanžerona, virsbūves ģeometrija netika pilnībā atjaunota, par ko liecina "vilnītis" uz mašīnas jumta virs kreisajām pakaļējām durvīm un durvju sliktā aizvēršanās;
         - ik pa laikam kompis izmet kļūdu, ka nesakrīt apgriezienu devēju pie kloķvārpstas un sadales vārpstas rādījumi, minētā kļūda neļauj piestartēt motoru, tās cēlonis ir izolācijas bojājumi kaut kur vadu kopumā, kas iet tuvu motoram, un kuru diagnostika un remonts ir diezgan sarežģīts un darbietilpīgs.

Tāds ir aptuvens šī auto CV, es to pārdevu par EUR 2900 un uzskatu, ka man ir ļoti paveicies  Very Happy

Bet EDC protams ir īsts pravietis, +100 super

vot tas ir PSC kkāds!! Very Happy Very Happy  fuck

Viss jau jauki, BET nafig tagad bija šitas viss jāstāsta, JA 110% ka pie pārdošanas šo visu noklusēji?
Skauž ka kāds būtu spējigs par to auto dabūt vairāk kā pats spēji?
Nav man nekāda sakara ar šī auto tālāko likteni, bet uzskatu ka tas nav korekti, kā tagd rīkojies  Wink
Tas tā kā izklausās pēc tādas pamatskolas neveiksmīgas mīlestības aizmugurisku nolikšanu, lai pašam krāns garāks pastieptos.
JA TAGADĒJAIS īpašnieks tika par visiem šiem "triperiem"informēts, tad ņemu vārduas atpakaļ.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viens no iemesliem, kādēļ ir vērts auto pirkt LT. Tur vismaz nav ilūziju.

Man arī patīk palielīties, esmu pārdevis neticamus šrotus, bet šis 156 tomēr ir mazliet perebors shura

Starp citu, pēc skata lieiisks auto Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:

Viss jau jauki, BET nafig tagad bija šitas viss jāstāsta, JA 110% ka pie pārdošanas šo visu noklusēji?
Nav man nekāda sakara ar šī auto tālāko likteni, bet uzskatu ka tas nav korekti, kā tagd rīkojies  Wink
Tas tā kā izklausās pēc tādas pamatskolas neveiksmīgas mīlestības aizmugurisku nolikšanu, lai pašam krāns garāks pastieptos.
JA TAGADĒJAIS īpašnieks tika par visiem šiem "triperiem"informēts, tad ņemu vārduas atpakaļ.

+1
Te gan īsti nav saprotams, kur gan peka pats jūtas tik veiksmīgs? Cik noprotu, tad visas iepriekš uzskaitītās xuiņas notikušas, kamēr peka pats bijis īpšnieks vai ne? Tātad peka publiski paziņo, cik ļoti ir ļāvis sevi noslaukt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

Man arī patīk palielīties, esmu pārdevis neticamus šrotus, bet šis 156 tomēr ir mazliet perebors shura

es tavu 156 srotu nesen redzeju, vel brauc, visa pakalpuse bija nokupejusi melna ka ikarusam emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
smic rakstīja:

es tavu 156 srotu nesen redzeju, vel brauc, visa pakalpuse bija nokupejusi melna ka ikarusam emo
145 jau ari ir atkal ielas,  Wink tik sajugs uz galu ejot  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
muuris rakstīja:

+1
Te gan īsti nav saprotams, kur gan peka pats jūtas tik veiksmīgs? Cik noprotu, tad visas iepriekš uzskaitītās xuiņas notikušas, kamēr peka pats bijis īpšnieks vai ne? Tātad peka publiski paziņo, cik ļoti ir ļāvis sevi noslaukt.

Da labi, nekas tads jau tur nav, sists uz remontets ka lielaka dala masinu hmm Perekums uzpules, pardos kadam pa 3500, nopelnis 300 eur, jaunais ipasnieks bus nopircis letu, ekonomisku tacku. Un visi laimigi. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Nr.7 rakstīja:
muuris rakstīja:

+1

Da labi, nekas tads jau tur nav, sists uz remontets ka lielaka dala masinu hmm Perekums uzpules, pardos kadam pa 3500, nopelnis 300 eur, jaunais ipasnieks bus nopircis letu, ekonomisku tacku. Un visi laimigi. Smile

Nu bet protams, ka nekas TĀDS te nav, puse LV tāda braukā.
Ko nezin, tas nekaitē.
Te mans uzsvars ir uz to, ka grib pats izlikties balts un pūkains, bet perekupu uztaisīt par lielo neģēli  Razz
Un, ja ar AR negrib braukt 2+gadi, tad jāsāk tirgot jau nopērkot. Gan jau tad gadā iekļausies shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kas ar šo? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/164/bpboe.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sasiekalojos,un doma ir nemt bet varbut kads zin par so?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/spider/iddgg.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
HeHz rakstīja:

Domā, ka pa 500Ls atdos?! Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
HeHz rakstīja:

ahahahahahaaa

Citāts no sludinājuma...

Citāts:
Videji patere 7 litri.

a cik benzīnu? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
HeHz rakstīja:

par 500ls bija akstisanas Very Happy
un lidz 500ls mekleju masinu ko ziema nojaat!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 261 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration