|
261 lapa no 396 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
Atrašanās vieta: Rīga
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
ralfins rakstīja:...a kā tu pats tādā sūdā iegrābies?... 
Vai arī pats tos sataisīji
|
Thu Aug 16, 2012 6:04 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Peka! labs! Paldies par info!
|
Thu Aug 16, 2012 6:04 pm |
|
 |
lazyeye
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 107
1999 Alfa-Romeo 156
|
Peka rakstīja:MartinsT rakstīja:Armands rakstīja:varbut kādam ir kaut kas zināms par šo eksemplāru!
cena tada pievilinošā
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/cbdhd.html
Edc rakstīja:Gan jau rīt atkal varēs nopirkt, tikai kādu trešdaļu dārgāk 
Edc - pareģis
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bhbxc.html
Ta kā sludinājumu topikā bija interese par AR156 GR8461 patieso stāvokli, varu īsumā teikt sekojošo.
Nerunājot par "dzeltenajiem Koni amortizatoriem ar sarkanajām atsperēm" un citiem sīkumiem (beidzies LCD monitors, aizmugurējā logu tīrītaja motoriņš un iztrūkstošs CD mainītājs, ātrumkārbas ne viegli atrodamie robi, turbīnas eļļas pūšana, rūsa virs vējstikla un uz bagāžnieka u.c.), minētā autiņa lielākās problēmas ir sekojošas:
- divas smagas avārijas, kuru seku novēršanai bija jāpaviesojas uz virsbūves ģeometrijas stenda (tā teikt-robota). Pēc pirmās-vilkta un taisnota pakaļa+jauns bamperis. Izņemot rezerves riteni bagāžniekā ir redzams biezs uzlīmēts skaņas izolācijas slānis, kas cenšas piesegt locījumu līnijas un neizbēgamo rūsu;
- pēc otrās avārijas - nomainīti haube, abi spārni (uzmanīgi ieskatoties no iekšpuses redzams, ka tie ir zili nevis melni), bamperis, labā lampa, dekoratīvā reste ir saķepināta un salīmēta, bija plaisa pie labā lanžerona, virsbūves ģeometrija netika pilnībā atjaunota, par ko liecina "vilnītis" uz mašīnas jumta virs kreisajām pakaļējām durvīm un durvju sliktā aizvēršanās;
- ik pa laikam kompis izmet kļūdu, ka nesakrīt apgriezienu devēju pie kloķvārpstas un sadales vārpstas rādījumi, minētā kļūda neļauj piestartēt motoru, tās cēlonis ir izolācijas bojājumi kaut kur vadu kopumā, kas iet tuvu motoram, un kuru diagnostika un remonts ir diezgan sarežģīts un darbietilpīgs.
Tāds ir aptuvens šī auto CV, es to pārdevu par EUR 2900 un uzskatu, ka man ir ļoti paveicies
Bet EDC protams ir īsts pravietis, +100 
vot tas ir PSC kkāds!!
|
Fri Aug 24, 2012 10:07 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
lazyeye rakstīja:Peka rakstīja:MartinsT rakstīja:Armands rakstīja:varbut kādam ir kaut kas zināms par šo eksemplāru!
cena tada pievilinošā
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/cbdhd.html
Edc rakstīja:Gan jau rīt atkal varēs nopirkt, tikai kādu trešdaļu dārgāk 
Edc - pareģis
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bhbxc.html
Ta kā sludinājumu topikā bija interese par AR156 GR8461 patieso stāvokli, varu īsumā teikt sekojošo.
Nerunājot par "dzeltenajiem Koni amortizatoriem ar sarkanajām atsperēm" un citiem sīkumiem (beidzies LCD monitors, aizmugurējā logu tīrītaja motoriņš un iztrūkstošs CD mainītājs, ātrumkārbas ne viegli atrodamie robi, turbīnas eļļas pūšana, rūsa virs vējstikla un uz bagāžnieka u.c.), minētā autiņa lielākās problēmas ir sekojošas:
- divas smagas avārijas, kuru seku novēršanai bija jāpaviesojas uz virsbūves ģeometrijas stenda (tā teikt-robota). Pēc pirmās-vilkta un taisnota pakaļa+jauns bamperis. Izņemot rezerves riteni bagāžniekā ir redzams biezs uzlīmēts skaņas izolācijas slānis, kas cenšas piesegt locījumu līnijas un neizbēgamo rūsu;
- pēc otrās avārijas - nomainīti haube, abi spārni (uzmanīgi ieskatoties no iekšpuses redzams, ka tie ir zili nevis melni), bamperis, labā lampa, dekoratīvā reste ir saķepināta un salīmēta, bija plaisa pie labā lanžerona, virsbūves ģeometrija netika pilnībā atjaunota, par ko liecina "vilnītis" uz mašīnas jumta virs kreisajām pakaļējām durvīm un durvju sliktā aizvēršanās;
- ik pa laikam kompis izmet kļūdu, ka nesakrīt apgriezienu devēju pie kloķvārpstas un sadales vārpstas rādījumi, minētā kļūda neļauj piestartēt motoru, tās cēlonis ir izolācijas bojājumi kaut kur vadu kopumā, kas iet tuvu motoram, un kuru diagnostika un remonts ir diezgan sarežģīts un darbietilpīgs.
Tāds ir aptuvens šī auto CV, es to pārdevu par EUR 2900 un uzskatu, ka man ir ļoti paveicies
Bet EDC protams ir īsts pravietis, +100 
vot tas ir PSC kkāds!! 
Viss jau jauki, BET nafig tagad bija šitas viss jāstāsta, JA 110% ka pie pārdošanas šo visu noklusēji?
Skauž ka kāds būtu spējigs par to auto dabūt vairāk kā pats spēji?
Nav man nekāda sakara ar šī auto tālāko likteni, bet uzskatu ka tas nav korekti, kā tagd rīkojies
Tas tā kā izklausās pēc tādas pamatskolas neveiksmīgas mīlestības aizmugurisku nolikšanu, lai pašam krāns garāks pastieptos.
JA TAGADĒJAIS īpašnieks tika par visiem šiem "triperiem"informēts, tad ņemu vārduas atpakaļ.
|
Fri Aug 24, 2012 10:35 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Viens no iemesliem, kādēļ ir vērts auto pirkt LT. Tur vismaz nav ilūziju.
Man arī patīk palielīties, esmu pārdevis neticamus šrotus, bet šis 156 tomēr ir mazliet perebors
Starp citu, pēc skata lieiisks auto
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 24, 2012 10:56 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
muuris rakstīja:
Viss jau jauki, BET nafig tagad bija šitas viss jāstāsta, JA 110% ka pie pārdošanas šo visu noklusēji?
Nav man nekāda sakara ar šī auto tālāko likteni, bet uzskatu ka tas nav korekti, kā tagd rīkojies
Tas tā kā izklausās pēc tādas pamatskolas neveiksmīgas mīlestības aizmugurisku nolikšanu, lai pašam krāns garāks pastieptos.
JA TAGADĒJAIS īpašnieks tika par visiem šiem "triperiem"informēts, tad ņemu vārduas atpakaļ.
+1
Te gan īsti nav saprotams, kur gan peka pats jūtas tik veiksmīgs? Cik noprotu, tad visas iepriekš uzskaitītās xuiņas notikušas, kamēr peka pats bijis īpšnieks vai ne? Tātad peka publiski paziņo, cik ļoti ir ļāvis sevi noslaukt.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Aug 24, 2012 11:08 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Fri Aug 24, 2012 11:55 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
elbee rakstīja:smic rakstīja:Viens no iemesliem, kādēļ ir vērts auto pirkt LT. Tur vismaz nav ilūziju.
Man arī patīk palielīties, esmu pārdevis neticamus šrotus, bet šis 156 tomēr ir mazliet perebors
Starp citu, pēc skata lieiisks auto 
es tavu 156 srotu nesen redzeju, vel brauc, visa pakalpuse bija nokupejusi melna ka ikarusam 
145 jau ari ir atkal ielas,  tik sajugs uz galu ejot
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Aug 24, 2012 11:59 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Nr.7 rakstīja:muuris rakstīja:
+1
Te gan īsti nav saprotams, kur gan peka pats jūtas tik veiksmīgs? Cik noprotu, tad visas iepriekš uzskaitītās xuiņas notikušas, kamēr peka pats bijis īpšnieks vai ne? Tātad peka publiski paziņo, cik ļoti ir ļāvis sevi noslaukt.
Da labi, nekas tads jau tur nav, sists uz remontets ka lielaka dala masinu  Perekums uzpules, pardos kadam pa 3500, nopelnis 300 eur, jaunais ipasnieks bus nopircis letu, ekonomisku tacku. Un visi laimigi.
|
Fri Aug 24, 2012 12:09 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
elbee rakstīja:Nr.7 rakstīja:muuris rakstīja:
+1
Da labi, nekas tads jau tur nav, sists uz remontets ka lielaka dala masinu Perekums uzpules, pardos kadam pa 3500, nopelnis 300 eur, jaunais ipasnieks bus nopircis letu, ekonomisku tacku. Un visi laimigi. 
Nu bet protams, ka nekas TĀDS te nav, puse LV tāda braukā.
Ko nezin, tas nekaitē.
Te mans uzsvars ir uz to, ka grib pats izlikties balts un pūkains, bet perekupu uztaisīt par lielo neģēli
Un, ja ar AR negrib braukt 2+gadi, tad jāsāk tirgot jau nopērkot. Gan jau tad gadā iekļausies
|
Fri Aug 24, 2012 12:13 pm |
|
 |
e28addicted
Pievienojies: 27 Apr 2012
Komentāri: 3
Atrašanās vieta: Smiltene
|
|
Sat Sep 01, 2012 1:30 pm |
|
 |
HeHz
Pievienojies: 01 Dec 2009
Komentāri: 144
|
|
Sun Sep 02, 2012 8:53 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
HeHz rakstīja:sasiekalojos,un doma ir nemt bet varbut kads zin par so?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/spider/iddgg.html
Domā, ka pa 500Ls atdos?!
|
Sun Sep 02, 2012 9:22 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Tutolli rakstīja:HeHz rakstīja:sasiekalojos,un doma ir nemt bet varbut kads zin par so?
Citāts no sludinājuma...
Citāts:Videji patere 7 litri.
a cik benzīnu?
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Sep 02, 2012 9:27 pm |
|
 |
HeHz
Pievienojies: 01 Dec 2009
Komentāri: 144
|
Tutolli rakstīja:HeHz rakstīja:sasiekalojos,un doma ir nemt bet varbut kads zin par so?
par 500ls bija akstisanas
un lidz 500ls mekleju masinu ko ziema nojaat!
|
Sun Sep 02, 2012 10:00 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon May 05, 2025 12:27 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
261 lapa no 396 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|