| Autors | 
	Ziņojums | 

Oga 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA

| 

Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.

PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi   

_________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		  
	 | 
	| Mon Jun 18, 2012 4:28 pm | 
	           | 

| 

smic 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 5497 
			Atrašanās vieta: Ķ.
			  2010  Alfa-Romeo  Brera

| 

vilsons rakstīja:pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un  braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves     pretī braucot paņēma par ātrumu.pēc pulksteņa bij bik zem 70km/h.policists tāds skarbs izklausijās tapē pat nemēģināju neko runāt.jams tik nopētija mani,bērnus aizm.beņķī un pavaicāja vai esot kādi pārkāpumi.he,man protams tādu nav.savāca doķus un aizsoļoja uz volgo.pēc kādām 5 minūtēm atgriezās ar tekstu-parcik nekādu pārkāpumu nav bijis,tad šoreiz palaidīsim ar mutisku brīdinājumu,lūdzu dāvaniņas no CP bērniem(Policijas atstarotājiņi) un dāvaniņa (gaisa atsvaidzinātājs ar CP logo utt)pašam.   
Man gan par 70 jelgavnieks 20 minūtes rakstīja brīdinājumu. Rakstisku. Čupačups un dāvaniņas nedeva.

A jūs taka prom no ficiņas?

_________________ @Scmic		 
	 | 
	| Mon Jun 18, 2012 6:50 pm | 
	            | 

| 

arba 
		Member of 

Pievienojies: 16 Jul 2006 
			Komentāri: 5514 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  1975  Alfa-Romeo  GTV 2000 Bertone

| 

Sen nebiju izbraucis lielāku gabalu no Rīgas

Iespaidi 

- visi mierīgi brauc 90- 110

- tādā ritmā braucot Rīga - Pļaviņas- Rīga mani neviens neapdzina

- degvielas patēriņš zem 7 l

Mierīgi, ekonomiski, bet ļoti garlaicīgi    

_________________ es atgriezos 3 x		  
	 | 
	| Mon Jun 18, 2012 8:32 pm | 
	          | 

| 

koijotins 
		Member of 

Pievienojies: 02 May 2008 
			Komentāri: 5936 
			Atrašanās vieta: Lēdurga
			  1984  Alfa-Romeo  90

| 

es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot      un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca     bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants     
p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz      bet nu metinasana ari savu dara

_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250		  
	 | 
	| Mon Jun 18, 2012 9:35 pm | 
	           | 

| 

Piiters 

Pievienojies: 09 Jul 2009 
			Komentāri: 202 

| 

Oga rakstīja:Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.

PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi   
Ja visas joslas bija pilnas, tad bildē iespējams būs vairāki autiņi vienlaicīgi. Un tad jau droši vien, ka var kasīties. Bet patāv arī variants, ka viņi paši to bildi novērtē kā "zaudējamu lietu" un nemaz nesūta.

| 
	| Tue Jun 19, 2012 1:48 pm | 
	           | 

| 

Oga 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA

| 

koijotins rakstīja:es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot     un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca    bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants    

p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz     bet nu metinasana ari savu dara 
Hmm. Es neko baigi pa acīm nedabūju. Varbūt vispār NE MANI bildēja?   

_________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		  
	 | 
	| Tue Jun 19, 2012 2:06 pm | 
	           | 

| 

PZ 

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 844 
			Atrašanās vieta: Jūrmala

| 

vilsons rakstīja:pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un  braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves   
Es negribu piesieties, bet kā vietējo mani moca ziņkāre - kuru tieši pārbrauktuvi Tu domāji ar "Kauguru pārbrauktuve"?

Jo lieta tāda, ka Kauguros dzelzceļa nav nemaz   
Droši vien tā ir kāda no Slokas pārbrauktuvēm, tur ir divas uz "lielā" dzelzceļa un vēl dažas pāri visādiem pievadceļiem.

| 
	| Tue Jun 19, 2012 2:24 pm | 
	          | 

| 

Hindo 
		Member of 

Komentāri: 2000 
			Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava

| 

Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv     
http://www.youtube.com/watch?v=muFWfhyiP5c&feature=related

_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		  
	 | 
	| Tue Jun 19, 2012 11:56 pm | 
	          | 

| 

xls99 
		Member of 

Komentāri: 4132

2003  Alfa-Romeo  147GTA

| 

Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv    

Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies. 

Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies.

| 
	| Wed Jun 20, 2012 12:24 am | 
	          | 

| 

Hindo 
		Member of 

Komentāri: 2000 
			Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava

| 

xls99 rakstīja:Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv    

Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies. 

Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies. 
Ne tik daudz tas onka interesē, cik to divu policistu spēja argumentēt.

Un ir reizes kad nepieciešams būt spītīgam. Nesaskatu tur nevienu iemeslu, lai slēgtu rokudzelžos.

_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		  
	 | 
	| Wed Jun 20, 2012 12:50 am | 
	          | 

| 

kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 

xls99 rakstīja:Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv    

tas tipāžs ir zināms, viņam gandrīz vienmēr un visur attieksme ir tieši tāda kā video. viņs ir advokāts kkads...   

_________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		  
	 | 
	| Wed Jun 20, 2012 8:34 am | 
	          | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte   .sodiņš:10LVL

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Wed Jun 20, 2012 9:31 pm | 
	          | 

| 

esinukaraams 

Pievienojies: 03 Oct 2008 
			Komentāri: 57 
			Atrašanās vieta: Rīga, Bruņinieku iela

| 

ibankā pie maniem paraugiem būs jāizveido paraugs "Valsts kase"

| 
	| Wed Jun 20, 2012 10:00 pm | 
	          | 

| 

koijotins 
		Member of 

Pievienojies: 02 May 2008 
			Komentāri: 5936 
			Atrašanās vieta: Lēdurga
			  1984  Alfa-Romeo  90

| 

vilsons rakstīja:mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte  .sodiņš:10LVL     bet cik esu ieverojis tad tas vestulites atnak ne atrak ka pec menesa      man kaimins sanema 80ls vertu bildi nedelu ieprieks par 4 maija parkapumu    

_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250		  
	 | 
	| Wed Jun 20, 2012 10:08 pm | 
	           | 

| 

Noname 

Pievienojies: 24 Aug 2010 
			Komentāri: 84

| 

Nāk toch lēni. Tagad tikko atnāca viena par vairāk kā mēnesi senu notikumu, ta nu vēl pāris ir jāsagaida tagad. :0

| 
	| Thu Jun 21, 2012 9:47 pm | 
	          | 

| 

| 

|