Autors |
Ziņojums |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.
PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Jun 18, 2012 4:28 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
vilsons rakstīja:pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves pretī braucot paņēma par ātrumu.pēc pulksteņa bij bik zem 70km/h.policists tāds skarbs izklausijās tapē pat nemēģināju neko runāt.jams tik nopētija mani,bērnus aizm.beņķī un pavaicāja vai esot kādi pārkāpumi.he,man protams tādu nav.savāca doķus un aizsoļoja uz volgo.pēc kādām 5 minūtēm atgriezās ar tekstu-parcik nekādu pārkāpumu nav bijis,tad šoreiz palaidīsim ar mutisku brīdinājumu,lūdzu dāvaniņas no CP bērniem(Policijas atstarotājiņi) un dāvaniņa (gaisa atsvaidzinātājs ar CP logo utt)pašam. 
Man gan par 70 jelgavnieks 20 minūtes rakstīja brīdinājumu. Rakstisku. Čupačups un dāvaniņas nedeva.
A jūs taka prom no ficiņas?
_________________ @Scmic
|
Mon Jun 18, 2012 6:50 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Sen nebiju izbraucis lielāku gabalu no Rīgas
Iespaidi
- visi mierīgi brauc 90- 110
- tādā ritmā braucot Rīga - Pļaviņas- Rīga mani neviens neapdzina
- degvielas patēriņš zem 7 l
Mierīgi, ekonomiski, bet ļoti garlaicīgi 
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Jun 18, 2012 8:32 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot  un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca  bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants
p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz bet nu metinasana ari savu dara
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Jun 18, 2012 9:35 pm |
|
 |
Piiters
Pievienojies: 09 Jul 2009
Komentāri: 202
|
Oga rakstīja:Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.
PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi 
Ja visas joslas bija pilnas, tad bildē iespējams būs vairāki autiņi vienlaicīgi. Un tad jau droši vien, ka var kasīties. Bet patāv arī variants, ka viņi paši to bildi novērtē kā "zaudējamu lietu" un nemaz nesūta.
|
Tue Jun 19, 2012 1:48 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
koijotins rakstīja:es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants
p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz bet nu metinasana ari savu dara
Hmm. Es neko baigi pa acīm nedabūju. Varbūt vispār NE MANI bildēja?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jun 19, 2012 2:06 pm |
|
 |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
vilsons rakstīja:pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves
Es negribu piesieties, bet kā vietējo mani moca ziņkāre - kuru tieši pārbrauktuvi Tu domāji ar "Kauguru pārbrauktuve"?
Jo lieta tāda, ka Kauguros dzelzceļa nav nemaz
Droši vien tā ir kāda no Slokas pārbrauktuvēm, tur ir divas uz "lielā" dzelzceļa un vēl dažas pāri visādiem pievadceļiem.
|
Tue Jun 19, 2012 2:24 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv
http://www.youtube.com/watch?v=muFWfhyiP5c&feature=related
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Jun 19, 2012 11:56 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv
Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies.
Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies.
|
Wed Jun 20, 2012 12:24 am |
|
 |
Hindo
Member of

Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
xls99 rakstīja:Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv
Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies.
Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies.
Ne tik daudz tas onka interesē, cik to divu policistu spēja argumentēt.
Un ir reizes kad nepieciešams būt spītīgam. Nesaskatu tur nevienu iemeslu, lai slēgtu rokudzelžos.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Wed Jun 20, 2012 12:50 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
xls99 rakstīja:Hindo rakstīja:Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv
tas tipāžs ir zināms, viņam gandrīz vienmēr un visur attieksme ir tieši tāda kā video. viņs ir advokāts kkads...
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Jun 20, 2012 8:34 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte  .sodiņš:10LVL
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Jun 20, 2012 9:31 pm |
|
 |
esinukaraams
Pievienojies: 03 Oct 2008
Komentāri: 57
Atrašanās vieta: Rīga, Bruņinieku iela
|
ibankā pie maniem paraugiem būs jāizveido paraugs "Valsts kase"
|
Wed Jun 20, 2012 10:00 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
vilsons rakstīja:mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte .sodiņš:10LVL  bet cik esu ieverojis tad tas vestulites atnak ne atrak ka pec menesa  man kaimins sanema 80ls vertu bildi nedelu ieprieks par 4 maija parkapumu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Wed Jun 20, 2012 10:08 pm |
|
 |
Noname
Pievienojies: 24 Aug 2010
Komentāri: 84
|
Nāk toch lēni. Tagad tikko atnāca viena par vairāk kā mēnesi senu notikumu, ta nu vēl pāris ir jāsagaida tagad. :0
|
Thu Jun 21, 2012 9:47 pm |
|
 |
|