Atbildēt pie šī temata 274 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 342, 343, 344  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.
PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi violent

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un  braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves  ments  pretī braucot paņēma par ātrumu.pēc pulksteņa bij bik zem 70km/h.policists tāds skarbs izklausijās tapē pat nemēģināju neko runāt.jams tik nopētija mani,bērnus aizm.beņķī un pavaicāja vai esot kādi pārkāpumi.he,man protams tādu nav.savāca doķus un aizsoļoja uz volgo.pēc kādām 5 minūtēm atgriezās ar tekstu-parcik nekādu pārkāpumu nav bijis,tad šoreiz palaidīsim ar mutisku brīdinājumu,lūdzu dāvaniņas no CP bērniem(Policijas atstarotājiņi) un dāvaniņa (gaisa atsvaidzinātājs ar CP logo utt)pašam. Wink

Man gan par 70 jelgavnieks 20 minūtes rakstīja brīdinājumu. Rakstisku. Čupačups un dāvaniņas nedeva.

A jūs taka prom no ficiņas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sen nebiju izbraucis lielāku gabalu no Rīgas
Iespaidi
- visi mierīgi brauc 90- 110
- tādā ritmā braucot Rīga - Pļaviņas- Rīga mani neviens neapdzina
- degvielas patēriņš zem 7 l
Mierīgi, ekonomiski, bet ļoti garlaicīgi SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot  Rolling Eyes  un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca Rolling Eyes  bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants  Rolling Eyes

p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz  Rolling Eyes  bet nu metinasana ari savu dara

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Ok, skaidrs. Iedomājos, ka varbūt šis plūsmā (visas joslas pilnas) tomēr nespēs izķert īsto.
PS: man hodiņš bija ~125 pēc pulksteņa (tieši tajā mirklī paātrinājos, nodzinis nost no 3. joslas ar 75km/h braucošu spaini ar /M\ zīmi violent

Ja visas joslas bija pilnas, tad bildē iespējams būs vairāki autiņi vienlaicīgi. Un tad jau droši vien, ka var kasīties. Bet patāv arī variants, ka viņi paši to bildi novērtē kā "zaudējamu lietu" un nemaz nesūta.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
es pec valmieras skapja braucot majas pie sevis iedomajos ka varbut nevajag lidot  Rolling Eyes  un ka tad pec +/- 5km ekipaza preti brauca Rolling Eyes  bet nu sestais prats nostradaja un pie 110 km/h es viniem nebiju interesants  Rolling Eyes

p.s ledusskapim ta sarkana zibspuldze ta iespiez acis ka puskilometru vel ta isti labi neko neredz  Rolling Eyes  bet nu metinasana ari savu dara

Hmm. Es neko baigi pa acīm nedabūju. Varbūt vispār NE MANI bildēja? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
pagājšpiektdien bij labais atgadījums Kauguros.Bijām aizbraukuši ar ģimeni uz Kaņieri plezīrā un  braucot uz Rīgu un pirms Kauguru dzelzceļa pārbrauktuves  

Es negribu piesieties, bet kā vietējo mani moca ziņkāre - kuru tieši pārbrauktuvi Tu domāji ar "Kauguru pārbrauktuve"?
Jo lieta tāda, ka Kauguros dzelzceļa nav nemaz Mr. Green

Droši vien tā ir kāda no Slokas pārbrauktuvēm, tur ir divas uz "lielā" dzelzceļa un vēl dažas pāri visādiem pievadceļiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Interesanti tipāži uz tiem ceļiem stāv  c
http://www.youtube.com/watch?v=muFWfhyiP5c&feature=related

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:

Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies.

Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Hindo rakstīja:

Nu tik nevaig, sitais video ir vecs ka pasaule, pats "filmoperators" tads tipazs ka maz neliekas. Personigi nepazistu, un labi vien ir. Spitigs ka auns un reali provoce policus. Citviet butu atri vien nolikt uz zemes ar rokudzelzos saslegtam rokam uz muguras. Baigais gudritis atradies.

Pie kam no isfilmas nevar izsecinat ne kadi ir bijusi lietas apstaklji, ne ka tas viss sacies un beidzies.

Ne tik daudz tas onka interesē, cik to divu policistu spēja argumentēt.
Un ir reizes kad nepieciešams būt spītīgam. Nesaskatu tur nevienu iemeslu, lai slēgtu rokudzelžos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Hindo rakstīja:

tas tipāžs ir zināms, viņam gandrīz vienmēr un visur attieksme ir tieši tāda kā video. viņs ir advokāts kkads... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte Wink.sodiņš:10LVL

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ibankā pie maniem paraugiem būs jāizveido paraugs "Valsts kase"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
mļēēēēēēēeee.vakar saņēmu ierakstītu vēstulīti no CP.beidzot arī man ir fočenīte Wink.sodiņš:10LVL
applausi  bet cik esu ieverojis tad tas vestulites atnak ne atrak ka pec menesa  Wink  man kaimins sanema 80ls vertu bildi nedelu ieprieks par 4 maija parkapumu  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nāk toch lēni. Tagad tikko atnāca viena par vairāk kā mēnesi senu notikumu, ta nu vēl pāris ir jāsagaida tagad. :0

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 274 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 342, 343, 344  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration