Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
2.4 jtd motora problema
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 2.4 jtd motora problema 
sweiki man tada kibele dzineejs palicis pavisam gauss aizdomas ka kada no sprauslam ir izbeigusies simptomi tadi ka dodu grida autins newelk un splauj araa melnu mutuli un briziem nevar dabuut vairaak par 3000 aborotiem, turbina atrestaureta nesen ta ka ta nav ta vaina, gaisa meritaju atvienojot nekas nemainas, kas vel varetu buut pa vainu?? sprauslas ir common rail tipa un 5 gab. vai nenemot ara var noteikt kura ir pie vainas un vai viegli vinas dabuut araa ?? Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 2.4 jtd motora problema 
mazais rakstīja:
gaisa meritaju atvienojot nekas nemainas

atbilde imho ir iekļauta jautājumā  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurs gads??? man maja stav 2 ejosas sprauslas  Rolling Eyes  ar to ara dabusanu medz but visadi, medz iedegt un tad ir bisku problemas  Rolling Eyes ir bijis kad ari noverpjas stiprinajuma skruve  Rolling Eyes ja nu kas tad brauc ciemos   naac  varu palidzet  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja nu vajag man ar vēl četras atrestaurētas un divas nerestaurētas ir palikušas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 2.4 jtd motora problema 
MartinsT rakstīja:
mazais rakstīja:
gaisa meritaju atvienojot nekas nemainas

atbilde imho ir iekļauta jautājumā  Wink

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.4 lidz 2001 gadam gaisa meritajs dod principa neko  Wink  principa nedaudz piekorige degvielas paterinu  Wink  katra zina iesanu tas jutami nekadi neietekme  Wink  es pats pusgadu nobraukaju ar atvienotu, kad uzliku jaunu vieniga atskirba bija degvielas paterina Rolling Eyes  palika bisku mazaks  Wink  es vairak liktu uz to ka egr ir palicis atverta stavokli  Rolling Eyes vai tiesam kada sprausla lej nevis smidzina  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
kurs gads??? man maja stav 2 ejosas sprauslas  Rolling Eyes  ar to ara dabusanu medz but visadi, medz iedegt un tad ir bisku problemas  Rolling Eyes ir bijis kad ari noverpjas stiprinajuma skruve  Rolling Eyes ja nu kas tad brauc ciemos   naac  varu palidzet  Wink

hmm man jau liekas ka buus tur to sprauslu vaina jo pa vienai paravu nost vadus pie visaam nem un noslapst bet ja videejo izrauj tad bisku izmaiiniiga skana bet ruuc tapec man doma ir ka vainiga buus taa sprausla.. par cik notirgosi to sprauslu?? Rolling Eyes gads 2001. un 103kw

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mazais rakstīja:
koijotins rakstīja:

hmm man jau liekas ka buus tur to sprauslu vaina jo pa vienai paravu nost vadus pie visaam nem un noslapst bet ja videejo izrauj tad bisku izmaiiniiga skana bet ruuc tapec man doma ir ka vainiga buus taa sprausla.. par cik notirgosi to sprauslu?? Rolling Eyes gads 2001. un 103kw
brauc ciemos un paskatisos kas pa vainu  Wink  sprauslam kodi ir jasalidzina utt. sikak pa tel. jebkura diennakts laika Wink 28397250

p.s atrodos 65km no rigas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu buus jau jaamegina kaadu dienu tikt lidz teviim savadaak jau ilgi nebraukshu taa pat  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man taa bija. Problema bija degvielas spiediena devejaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:

Par degvielas spiediena devēju...
Diez vai, jo.. ir bijusi pieredze gandrīz 2k km garumā ar Vivaro busu, kad izbraucot no LV noslāpa pirmo reiz, īpaši nepievērsām uzmanību, jo iznomātājs teica, ka tas buss tā mēdz darīt reizi pa reizei... Kamēr brauc plūsmā, vienalga ar kādu ātrumu, un nespied grīdā, viss OK, bet kā sāc straujāk paātrināties(apdzīt) tā tas noslāpst un atdzīvināt var tikai izslēdzot-ieslēdzot aizdedzi, vēlāk atklāju, ka sajūgu nemaz nevajag izspiest, tikai izslēdz-ieslēdz un prātīgi turpini apdzīšanu... Laughing Polijā bijām autorizētajā servisā(piektdienā), tie pateica, ka detaļa būs pieejama tikai pēc divām darba dienām, un tā turpinājām braukt pēc plāna, un veiksmīgi atgriezāmies mājās.
P.S.
Nekādu melnu mutuli ārā nespļāva, un jauda līdz brīdim, kamēr noslāpast, arī bija adekvāta!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
yuran rakstīja:

Par degvielas spiediena devēju...
Diez vai, jo.. ir bijusi pieredze gandrīz 2k km garumā ar Vivaro busu, kad izbraucot no LV noslāpa pirmo reiz, īpaši nepievērsām uzmanību, jo iznomātājs teica, ka tas buss tā mēdz darīt reizi pa reizei... Kamēr brauc plūsmā, vienalga ar kādu ātrumu, un nespied grīdā, viss OK, bet kā sāc straujāk paātrināties(apdzīt) tā tas noslāpst un atdzīvināt var tikai izslēdzot-ieslēdzot aizdedzi, vēlāk atklāju, ka sajūgu nemaz nevajag izspiest, tikai izslēdz-ieslēdz un prātīgi turpini apdzīšanu... Laughing Polijā bijām autorizētajā servisā(piektdienā), tie pateica, ka detaļa būs pieejama tikai pēc divām darba dienām, un tā turpinājām braukt pēc plāna, un veiksmīgi atgriezāmies mājās.
P.S.
Nekādu melnu mutuli ārā nespļāva, un jauda līdz brīdim, kamēr noslāpast, arī bija adekvāta!

Un kas? Kapec to stastit?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas tak piederas pie internetdiagnostikas... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu vechi izlemjiet kas rad iisti par vainu  Laughing kaads ir mainijis taas sprauslas? vai es buushu pirmais  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kamer nav atrasta vaina tikmer es ieteiktu neko nemainit, bet gan saprast kas tiesi vainigs  Wink  tikpat labi kada vakuma trubina suc garam vai kas cits Wink  

p.s sprauslas esmu mainijis  Wink

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration