Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Sajūgs
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Redlain rakstīja:
jauns maksā 17ls  yo

Tev laikam v6 vai dīzelis? Kautkā liekas ka 156 TS'iem darba cilindrs bija iekša kārbas kurvī un bija bik dārgāks.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Redlain rakstīja:
jauns maksā 17ls  yo

Tev laikam v6 vai dīzelis? Kautkā liekas ka 156 TS'iem darba cilindrs bija iekša kārbas kurvī un bija bik dārgāks.

nu ja es visu pareizi saprotu,ta dte jau nav runa par TS,bet par JTD Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
j.k. rakstīja:
Redlain rakstīja:
jauns maksā 17ls  yo

nu ja es visu pareizi saprotu,ta dte jau nav runa par TS,bet par JTD Rolling Eyes

Nu tad paveicās naac

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
vilsons rakstīja:
j.k. rakstīja:
Redlain rakstīja:
jauns maksā 17ls  yo

Nu tad paveicās naac

dēm , man nepaveicās Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jap, ten runa par 1.9jtd Very Happy  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmm... man kaut kas līdzīgs parādījies. Atceļā no Liepājas, tuvojoties Rīgai, kur sākas luksofori, sāka beigties sajūgs. Dabīgi, ka pirmā pārbaude - bremžu šķidruma bačoks. Mhm. Līmenis zem min. atzīmes. Laikam jau arī būs tas sajūga darba cilindrs. Nekādu acīmredzamu noplūžu nav un līmenis, kad uzpildīts uz max, īpaši nezūd.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Hmm... man kaut kas līdzīgs parādījies. Atceļā no Liepājas, tuvojoties Rīgai, kur sākas luksofori, sāka beigties sajūgs. Dabīgi, ka pirmā pārbaude - bremžu šķidruma bačoks. Mhm. Līmenis zem min. atzīmes. Laikam jau arī būs tas sajūga darba cilindrs. Nekādu acīmredzamu noplūžu nav un līmenis, kad uzpildīts uz max, īpaši nezūd.
man sodien braucot no siguldas pazuda sajugs, izradas beigas prieks manis klasika  aiwa plisusi slaucina  Evil or Very Mad tacu pec pieredzes ar 155to un plisuso slauku bija man jau majas atlikta trubina ar 6mm ieksejo diametru (bremzu trubam ir 5mm )  super  vobsem man skola roka  Wink  izmaksas 2 ls ieskaitot ellu  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man sajūgs strādāja, tikai suloja darba cilindrs. Nomainīju manžetes uz viss ideāli. A manžetes cilindrā bija saliktas katra uz savu pusi whip  
Rokas uz kājas salauzt tādiem "meistariem".

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
Man sajūgs strādāja, tikai suloja darba cilindrs. Nomainīju manžetes uz viss ideāli. A manžetes cilindrā bija saliktas katra uz savu pusi whip  
Rokas uz kājas salauzt tādiem "meistariem".

man arī strādā, kamēr normāls līmenis.. un ja nomainītu manžetes, tad būtu ok, jo viņš nedaudz sulo.. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ieliku jaunas manžetes, remontkomplekts 2.28ls, un viss tagad  strādā!!! yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labdien !
Cik maksā sajūga komplekts?
Pagaidām esmu atradis ,,Valeo,, par 150 ls
Alfa 156 JTD 1,9

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
N&N rakstīja:
Labdien !
Cik maksā sajūga komplekts?
Pagaidām esmu atradis ,,Valeo,, par 150 ls
Alfa 156 JTD 1,9

uzjautaa Dlhawkam.. Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varetu jau, protams, pajautat specukiem pa tieso, bet varbut vel kadam ta ir un intereses atbilde. tatad jautajums par sajugu, abiem maniem dizeliem ir mainigs sajuga pedala spiesanas stiprums, briziem tas ir viegls, briziem klust stingraks, man skiet, ka tas ir kaut ka saistits ar dzineja apgriezieniem, pie zemiem agriezieniem (micisanas korki, parkosanas) pedalis ir stingraks, pie augstiem (parslegsanas uz sosejas) tas klust vieglaks. vel kadam ta ir? un no ka tas ta? kas ir tas, kas mainas? vakuuma pastiprinataja darbiba var but atkariga no dzineja apgriezieniem? jo parejais tacu ir divi cilindrisi un trubina, pa kuru plust ella... hmm sajugam tacu nav nekadu tadu mehanisku detalu, kas var but vai nu mikstas vai nu cietas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūt tev ir vēl kāda detaļa, kas ir mīksta, bet kādreiz mēdz kļūt cieta?
..tiešām vēlies  par to parunāt?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
varetu jau, protams, pajautat specukiem pa tieso, bet varbut vel kadam ta ir un intereses atbilde. tatad jautajums par sajugu, abiem maniem dizeliem ir mainigs sajuga pedala spiesanas stiprums, briziem tas ir viegls, briziem klust stingraks, man skiet, ka tas ir kaut ka saistits ar dzineja apgriezieniem, pie zemiem agriezieniem (micisanas korki, parkosanas) pedalis ir stingraks, pie augstiem (parslegsanas uz sosejas) tas klust vieglaks. vel kadam ta ir? un no ka tas ta? kas ir tas, kas mainas? vakuuma pastiprinataja darbiba var but atkariga no dzineja apgriezieniem? jo parejais tacu ir divi cilindrisi un trubina, pa kuru plust ella... hmm sajugam tacu nav nekadu tadu mehanisku detalu, kas var but vai nu mikstas vai nu cietas

teorētiski vakuumņiks varētu iespaidot, bet vai nav kāds vakuumņika regulators, kurš aiziet ciet? :ko_tu_pipe:

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration