|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Janoss
Pievienojies: 08 Nov 2011
Komentāri: 64
|
 Ritošās daļas diagnostika
Sveiki!
Iestājies sausāks un siltāks laiks, gribu savest kārtībā ritošo daļu manai 156 1.9 jtd alfai. pieņemu ka problēmu ir diez gan daudz - pa bedrēm grab, čīkst, asfaltā no risēm izbraucot pakaļa švunkājas, priekšējais rats pie 110 km/h sāk tā mest, ka liekas ka aizies grāvī. Karoče man vajag uzzināt, kur, lai aizdzenu savu mašīnīti diagnosticēt visas ritošās daļas vainas, par saprātīgu cenu.
|
Sun Apr 01, 2012 12:39 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
labāk nevajag....ilgi sāpe būs...
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Apr 01, 2012 12:58 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Vari vest uz jebkuru normālu servisu pēc saviem ieskatiem. Bet ja gribi lai viss notiek ātrāk (detaļas un maiņa) tad ved uz spec Alfu servissiem. Augšā skaties nodaļu servisi
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Sun Apr 01, 2012 1:01 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
 Re: Ritošās daļas diagnostika
Janoss rakstīja:Sveiki!
Iestājies sausāks un siltāks laiks, gribu savest kārtībā ritošo daļu manai 156 1.9 jtd alfai. pieņemu ka problēmu ir diez gan daudz - pa bedrēm grab, čīkst, asfaltā no risēm izbraucot pakaļa švunkājas, priekšējais rats pie 110 km/h sāk tā mest, ka liekas ka aizies grāvī. Karoče man vajag uzzināt, kur, lai aizdzenu savu mašīnīti diagnosticēt visas ritošās daļas vainas, par saprātīgu cenu.
katrā ziņā es noteikti neieteiktu vest uz Modena Motors. Diagnostika maksā 25 Ls un vienīgais, ko tev tajā kantorī pateiks, ka viss Tavam auto ir ļoti slikti, viss ir jāmaina un visdrīzāk ieteiks nomainīt arī pašu auto. Principā šo visu info Tu jau zini pats šobrīd.
Principā es uzskatu, ka diagnostikai ir jābūt bezmaksas, kurā serviss Tevi apkalpo tik cilvēcīgi un saturiski, ka Tu pats gribi tur remontēties. Nomainīt visu uz jaunām detaļām prot jebkurš lohserviss, bet izdomāt kā samazināt remonta izmaksas tikai retais.
|
Tue Apr 03, 2012 6:22 pm |
|
 |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
dīlera serviss noteikti gribēs izdomāt kā samazināt remonta izmaksas, savas.
|
Tue Apr 03, 2012 7:00 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
Kaspars D rakstīja:dīlera serviss noteikti gribēs izdomāt kā samazināt remonta izmaksas, savas.
Tik traki ar dīleriem nemaz nav. Pagājušo gadu pirku eļļas filtru auto bravā, ieminējos par amīšiem un šie bezmaksas uz stenda pārbaudīja nolietojumu. Nezinu vai viņi tik laipni ir pret visiem, bet nu sajūta palika par to kantori laba.
Un jā, atceros, kad prasīju par bukšu/šarnīru maiņu aizmugurējos tiltos, tad šie godīgi arī pateica, ka viņiem nav tādu tiesību tur kaut ko labot/mainīt, viņi var tikai jaunu plauktu likt, bet puisis teica, lai pameklē servisu, kur tās bukses var izpresēt un nomainīt uz citām. Lūk arī reāls piemērs par izmaksu samazinājumu klienta interesēs.
|
Tue Apr 03, 2012 7:33 pm |
|
 |
krisis79
Pievienojies: 03 Jan 2012
Komentāri: 18
Atrašanās vieta: Liepāja
|
tak nav tur nekas savādāks kā citiem auto, vajag tik normālu mehu, kuram rokas neaug no dirsas un aiziet, savai alfai sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls  nezinu vai tas ir lēti vai dārgi, ābolus vedīšu restaurēt, taka domāju, ka abu plauktu rmonts būs ap kādiem 40-45ls, vēl jāpasūta apakšējam tiltam bukses un jāveic tādi pati restaurācija-āboli man liekas ka bija 15ls gabalā apakšai, 10ls augšai,vēl paliek stabilizātora atsaites, viena jau ir, un stūres pirksti...katrā ziņā domāju, ka šie plaukti izturēs vairāk km, par veikalā iepirktajiem, jo cik saprotu šitie kuri man viršu ir nogājuši labi, ja 10 000km DELFI komplekts esot maksājis 190lspar visiem plauktiem....BET vispār ir ķecerīga doma par home made augšējiem plauktiem....kas tur sanāks vēl nezinu, bet nu pajaucot original biju šokā-bukses izkrita pēc 2 sitieniem ar āmuru  man jau liekas ka tas nav normāli...
|
Tue Apr 10, 2012 9:06 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
krisis79 rakstīja:tak nav tur nekas savādāks kā citiem auto, vajag tik normālu mehu, kuram rokas neaug no dirsas un aiziet, savai alfai sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls nezinu vai tas ir lēti vai dārgi, ābolus vedīšu restaurēt, taka domāju, ka abu plauktu rmonts būs ap kādiem 40-45ls, vēl jāpasūta apakšējam tiltam bukses un jāveic tādi pati restaurācija-āboli man liekas ka bija 15ls gabalā apakšai, 10ls augšai,vēl paliek stabilizātora atsaites, viena jau ir, un stūres pirksti...katrā ziņā domāju, ka šie plaukti izturēs vairāk km, par veikalā iepirktajiem, jo cik saprotu šitie kuri man viršu ir nogājuši labi, ja 10 000km DELFI komplekts esot maksājis 190lspar visiem plauktiem....BET vispār ir ķecerīga doma par home made augšējiem plauktiem....kas tur sanāks vēl nezinu, bet nu pajaucot original biju šokā-bukses izkrita pēc 2 sitieniem ar āmuru man jau liekas ka tas nav normāli...
Nu nez vai es gribētu savā auto ievietot Delphi vai Ocap daļas...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Apr 10, 2012 9:32 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
krisis79 rakstīja:tak nav tur nekas savādāks kā citiem auto, vajag tik normālu mehu, kuram rokas neaug no dirsas un aiziet, savai alfai sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls nezinu vai tas ir lēti vai dārgi, ābolus vedīšu restaurēt, taka domāju, ka abu plauktu rmonts būs ap kādiem 40-45ls, vēl jāpasūta apakšējam tiltam bukses un jāveic tādi pati restaurācija-āboli man liekas ka bija 15ls gabalā apakšai, 10ls augšai,vēl paliek stabilizātora atsaites, viena jau ir, un stūres pirksti...katrā ziņā domāju, ka šie plaukti izturēs vairāk km, par veikalā iepirktajiem, jo cik saprotu šitie kuri man viršu ir nogājuši labi, ja 10 000km DELFI komplekts esot maksājis 190lspar visiem plauktiem....BET vispār ir ķecerīga doma par home made augšējiem plauktiem....kas tur sanāks vēl nezinu, bet nu pajaucot original biju šokā-bukses izkrita pēc 2 sitieniem ar āmuru man jau liekas ka tas nav normāli...
par tiem augšējiem plauktiem nebrīnies, tas ir pilnīgi normāli
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Tue Apr 10, 2012 9:57 pm |
|
 |
krisis79
|
par tiem augšējiem plauktiem nebrīnies, tas ir pilnīgi normāli  [/quote]
man ir bijušas dažādas mašīnas,vecas, jaunākas, bet nu alfa pārsit visu---priekšējā piekare laikam ir uztaisīta vienu dienu pirms automašīnas laišanas pārdošanā---tas īstenība čakarē visu mīlestību pret šo auto---protams ir powerflex, bet nu ja samaina visu tad cipars ir ĻOTI iespaidīgs....protams ja man būtu GT tad nedomātu....kaut gan māšelei GT 3,2v6 ar bieži izstrādā nesaprotamus jokus kuri bieži vien liek nervu sistēmai strādāt "avārijas" režīmā  tādēl īsti nesaprotu kā tā piekare var būt tika stabila-stingra-patīkama , ņemot vērā to, ka tur viss (pat jauns) turās uz punķiem....
|
Tue Apr 10, 2012 10:14 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
krisis79 rakstīja:protams ir powerflex, bet nu ja samaina visu tad cipars ir ĻOTI iespaidīgs
krisis79 rakstīja:sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls
polski strongflex jau tikai bik virs piečuka gabalā
|
Tue Apr 10, 2012 10:38 pm |
|
 |
krisis79
|
es visu pērku leišos---taka nezinu cik pie mums maksā ši gumija ko pirku, bet nu tas augšējā plaukta pirksts ir smieklīgs-zīmulis
|
Tue Apr 10, 2012 10:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
augsejie originalie un/vai trw plaukti iet 40+ k km, apaksejie vispar veselu muzibu, ja salidzina pret to laiku, cik tas masinas pavada viena ipasnieka rokas. ja jamaina biezak, tad vai nu detala sudiga, vai nu braucejs sudigs.
pagajusa gada augusta SW tika nomainit abi augsejie plaukti, nu ir nogajusi ~15k km un nav nekadu pazimju, ka ar tiem butu kada problema... ar 166 nobraucu no 100 lidz 150k km un nemainiju nevienu plauktu, domaju, ka tai masinai joprojam bija originala piekare.
|
Tue Apr 10, 2012 10:59 pm |
|
 |
krisis79
|
....diemžēl manā galā(Liepājas) arī šoseja ir stipri līdzīga ļoti sūdīgam grants ceļam....un kāda cena uz doto brīdi ir tam TRW plauktam???
|
Wed Apr 11, 2012 6:37 am |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
krisis79 rakstīja:....diemžēl manā galā(Liepājas) arī šoseja ir stipri līdzīga ļoti sūdīgam grants ceļam....un kāda cena uz doto brīdi ir tam TRW plauktam???
priekš 156ās ~45lvl
|
Wed Apr 11, 2012 11:00 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 12:17 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|