Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Ritošās daļas diagnostika
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Ritošās daļas diagnostika 
Sveiki!
Iestājies sausāks un siltāks laiks, gribu savest kārtībā ritošo daļu manai 156 1.9 jtd alfai. pieņemu ka problēmu ir diez gan daudz - pa bedrēm grab, čīkst, asfaltā no risēm izbraucot pakaļa švunkājas, priekšējais rats pie 110 km/h sāk tā mest, ka liekas ka aizies grāvī. Karoče man vajag uzzināt, kur, lai aizdzenu savu mašīnīti diagnosticēt visas ritošās daļas vainas, par saprātīgu cenu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labāk nevajag....ilgi sāpe būs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vari vest uz jebkuru normālu servisu pēc saviem ieskatiem. Bet ja gribi lai viss notiek ātrāk (detaļas un maiņa) tad ved uz spec Alfu servissiem. Augšā skaties nodaļu servisi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Ritošās daļas diagnostika 
Janoss rakstīja:
Sveiki!
Iestājies sausāks un siltāks laiks, gribu savest kārtībā ritošo daļu manai 156 1.9 jtd alfai. pieņemu ka problēmu ir diez gan daudz - pa bedrēm grab, čīkst, asfaltā no risēm izbraucot pakaļa švunkājas, priekšējais rats pie 110 km/h sāk tā mest, ka liekas ka aizies grāvī. Karoče man vajag uzzināt, kur, lai aizdzenu savu mašīnīti diagnosticēt visas ritošās daļas vainas, par saprātīgu cenu.

katrā ziņā es noteikti neieteiktu vest uz Modena Motors. Diagnostika maksā 25 Ls un vienīgais, ko tev tajā kantorī pateiks, ka viss Tavam auto ir ļoti slikti, viss ir jāmaina  un visdrīzāk ieteiks nomainīt arī pašu auto. Principā šo visu info Tu jau zini pats šobrīd.

Principā es uzskatu, ka diagnostikai ir jābūt bezmaksas, kurā serviss Tevi apkalpo tik cilvēcīgi un saturiski, ka Tu pats gribi tur remontēties. Nomainīt visu uz jaunām detaļām prot jebkurš lohserviss, bet izdomāt kā samazināt remonta izmaksas tikai retais.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dīlera serviss noteikti gribēs izdomāt kā samazināt remonta izmaksas, savas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaspars D rakstīja:
dīlera serviss noteikti gribēs izdomāt kā samazināt remonta izmaksas, savas.

Tik traki ar dīleriem nemaz nav. Pagājušo gadu pirku eļļas filtru auto bravā, ieminējos par amīšiem un šie bezmaksas uz stenda pārbaudīja nolietojumu. Nezinu vai viņi tik laipni ir pret visiem, bet nu sajūta palika par to kantori laba.

Un jā, atceros, kad prasīju par bukšu/šarnīru maiņu aizmugurējos tiltos, tad šie godīgi arī pateica, ka viņiem nav tādu tiesību tur kaut ko labot/mainīt, viņi var tikai jaunu plauktu likt, bet puisis teica, lai pameklē servisu, kur tās bukses var izpresēt un nomainīt uz citām. Lūk arī reāls piemērs par izmaksu samazinājumu klienta interesēs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tak nav tur nekas savādāks kā citiem auto, vajag tik normālu mehu, kuram rokas neaug no dirsas un aiziet, savai alfai sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls  Laughing nezinu vai tas ir lēti vai dārgi, ābolus vedīšu restaurēt, taka domāju, ka abu plauktu rmonts būs ap kādiem 40-45ls, vēl jāpasūta apakšējam tiltam bukses un jāveic tādi pati restaurācija-āboli man liekas ka bija 15ls gabalā apakšai, 10ls augšai,vēl paliek stabilizātora atsaites, viena jau ir, un stūres pirksti...katrā ziņā domāju, ka šie plaukti izturēs vairāk km, par veikalā iepirktajiem, jo cik saprotu šitie kuri man viršu ir nogājuši labi, ja 10 000km DELFI komplekts esot maksājis 190lspar visiem plauktiem....BET vispār ir ķecerīga doma par home made augšējiem plauktiem....kas tur sanāks vēl nezinu, bet nu pajaucot original biju šokā-bukses izkrita pēc 2 sitieniem ar āmuru  aiwa man jau liekas ka tas nav normāli...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krisis79 rakstīja:
tak nav tur nekas savādāks kā citiem auto, vajag tik normālu mehu, kuram rokas neaug no dirsas un aiziet, savai alfai sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls  Laughing nezinu vai tas ir lēti vai dārgi, ābolus vedīšu restaurēt, taka domāju, ka abu plauktu rmonts būs ap kādiem 40-45ls, vēl jāpasūta apakšējam tiltam bukses un jāveic tādi pati restaurācija-āboli man liekas ka bija 15ls gabalā apakšai, 10ls augšai,vēl paliek stabilizātora atsaites, viena jau ir, un stūres pirksti...katrā ziņā domāju, ka šie plaukti izturēs vairāk km, par veikalā iepirktajiem, jo cik saprotu šitie kuri man viršu ir nogājuši labi, ja 10 000km DELFI komplekts esot maksājis 190lspar visiem plauktiem....BET vispār ir ķecerīga doma par home made augšējiem plauktiem....kas tur sanāks vēl nezinu, bet nu pajaucot original biju šokā-bukses izkrita pēc 2 sitieniem ar āmuru  aiwa man jau liekas ka tas nav normāli...

Nu nez vai es gribētu savā auto ievietot Delphi vai Ocap daļas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krisis79 rakstīja:

par tiem augšējiem plauktiem nebrīnies, tas ir pilnīgi normāli  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par tiem augšējiem plauktiem nebrīnies, tas ir pilnīgi normāli  Wink[/quote]

man ir bijušas dažādas mašīnas,vecas, jaunākas, bet nu alfa pārsit visu---priekšējā piekare laikam ir uztaisīta vienu dienu pirms automašīnas laišanas pārdošanā---tas īstenība čakarē visu mīlestību pret šo auto---protams ir powerflex, bet nu ja samaina visu tad cipars ir ĻOTI iespaidīgs....protams ja man būtu GT tad nedomātu....kaut gan māšelei GT 3,2v6 ar bieži izstrādā nesaprotamus jokus kuri bieži vien liek nervu sistēmai strādāt "avārijas" režīmā  piip  tādēl īsti nesaprotu kā tā piekare var būt tika stabila-stingra-patīkama , ņemot vērā to, ka tur viss (pat jauns) turās uz punķiem....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krisis79 rakstīja:
protams ir powerflex, bet nu ja samaina visu tad cipars ir ĻOTI iespaidīgs

krisis79 rakstīja:
sapirku jaunas bukses augšējiem plauktiem-viena bukse maksāja 5ls

polski strongflex jau tikai bik virs piečuka gabalā  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es visu pērku leišos---taka nezinu cik pie mums maksā ši gumija ko pirku, bet nu tas augšējā plaukta pirksts ir smieklīgs-zīmulis

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
augsejie originalie un/vai trw plaukti iet 40+ k km, apaksejie vispar veselu muzibu, ja salidzina pret to laiku, cik tas masinas pavada viena ipasnieka rokas. ja jamaina biezak, tad vai nu detala sudiga, vai nu braucejs sudigs.

pagajusa gada augusta SW tika nomainit abi augsejie plaukti, nu ir nogajusi ~15k km un nav nekadu pazimju, ka ar tiem butu kada problema... ar 166 nobraucu no 100 lidz 150k km un nemainiju nevienu plauktu, domaju, ka tai masinai joprojam bija originala piekare.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
....diemžēl manā galā(Liepājas) arī šoseja ir stipri līdzīga ļoti sūdīgam grants ceļam....un kāda cena uz doto brīdi ir tam TRW plauktam???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krisis79 rakstīja:
....diemžēl manā galā(Liepājas) arī šoseja ir stipri līdzīga ļoti sūdīgam grants ceļam....un kāda cena uz doto brīdi ir tam TRW plauktam???

priekš 156ās ~45lvl

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration