Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Lampas 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vaitad nevienam nav ko piedāvāt? ihaaaaa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Armands rakstīja:

http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-DAYLINE-ALFA-ROMEO-156-CHROM-LED-LEISTE-/190532796456

ludzu! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Armands rakstīja:

http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-DAYLINE-ALFA-ROMEO-156-CHROM-LED-LEISTE-/190532796456

ludzu! naac

Es Latvijā pameklējos atradu pa 130ls naudiņam bet neesmu parliecināts vai viņas man patiks Confused
laikam jāpērk tonētās un miers ietaupīsies nauda nebūs jālauza galva! Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Armands rakstīja:
elbee rakstīja:
Armands rakstīja:

ludzu! naac

Es Latvijā pameklējos atradu pa 130ls naudiņam bet neesmu parliecināts vai viņas man patiks Confused

Tonētās atšķirās tikai ar to ka stikli tumšāki? Un ar tonētajām CSDD laiž cauri vispār?

Ja tonētās atšķirās tikai ar tumšāku stiklu un CSDD tāpat nelaiž cauri, tad es tavā vietā laikam vienkārši aizvestu tās lampas uz kādu kantori, lai ar to plēvi notonē, un pirms CSDD vienkārši viņu noplēs nost...

Piemēram te http://www.dcar.lv/lv/node/34 kā raksta, tikai 10 - 15 Ls par pāri...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
RA rakstīja:
Armands rakstīja:
elbee rakstīja:
Armands rakstīja:

ludzu! naac

Tonētās atšķirās tikai ar to ka stikli tumšāki? Un ar tonētajām CSDD laiž cauri vispār?

Ja tonētās atšķirās tikai ar tumšāku stiklu un CSDD tāpat nelaiž cauri, tad es tavā vietā laikam vienkārši aizvestu tās lampas uz kādu kantori, lai ar to plēvi notonē, un pirms CSDD vienkārši viņu noplēs nost...

Piemēram te http://www.dcar.lv/lv/node/34 kā raksta, tikai 10 - 15 Ls par pāri...
isteniba ar to plevi ka notone izskatas pec baiga suda aiwa :kolhoz_stils:emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vot arii taga par prieksheejo lampu jautaajumu domaaju. Uz kaadau variantu autors nosliecaas? Man lieta taada, ka ir aizmeteejushies/apsvilusi viena lampa no iekshpuses. No iekshas arii pulee tos stiklus? To led virteni toch negribu (leetucis), dereetu taas GTA style tumshaas lampas. Itkaa interesee arii xenons, bet ne kreisais, kas zhilbina paareejos. Karoch jautaajums taads - njems shiis pashas vecaas, puleet no iekshas+aaras un liimeet pljonku un kraasot iekshu vai vienkaarshi njemt jaunus? Kaa tad iisti ir TA ar to liimeeto pljonku? Un shiem http://www.sportech.lv/?pg=2&id=5706 tas E markjeejums noziimee, ka ar TA viss chiki?
Pie reizes veel jautaajums par salona LED apgaismojumu, esat dariijushi? domaaju vai nebuus par spilgtu ja visu nomainiis, lai gan pa lielam arii default variants ir pietiekoshi gaish. Kaa ar tiem rezistorslediem (bezkljuudas) un parastajiem, 156tajiem vai tad ir dachiks kas saka, ka lampinja izdegusi?

Uiiii.....dikti gari sanaaca, bet nu es jaunais alfists, un daudz kas neskaidrs, gribaas tomeer auto uztureet labaa kaartiibaa.
P.S. jaa jaa, siksna ir mainiita pirms 30K un viss pareejais arii ir ok Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir, ir datčiks uz pārdegušu spuldzi!
Bija doma ielikt ledus priekšējos pagriezienos un gabarītos un uz numuru, bet pat ieliekot numura apgaismojumā, rādija, ka tie nedeg... Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ok, skaidra lieta, taatad ja liek, jaaliek ar rezistoru, lai neraada kljuudu.
Kas veel sakaams par prieksheejaam lampaam?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
Bija doma ielikt ledus priekšējos pagriezienos un gabarītos un uz numuru, bet pat ieliekot numura apgaismojumā, rādija, ka tie nedeg... Rolling Eyes

viņi laikam mēra pretestību, kas jūtami mainās led gadijumā  hmm

neesmu elektriķis, tikai minu  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaa jaa, un rezistors LEDam to pretestiibu nodroshina parstaas kveelspudzes liimenii, jautaajums bija vai 156'ajam vispaar taads dachiks ir kas "uzmana" spuldzes, kaa izraadaas ir!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Tutolli rakstīja:

viņi laikam mēra pretestību, kas jūtami mainās led gadijumā  hmm

neesmu elektriķis, tikai minu  Rolling Eyes

Tie LED ir divu veidu: plikie, kur tikai LED spuldzītes iekšā, un ir ar kaut kādām papildus pretestībām, lai automobīlim liktos, ka tur iekšā ir parastā kvēlspuldze... Smile  Protams cena arī atšķiras... Cool
Manā gadijumā bija plika LED gabarītlampiņa!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kā regulē tuvās vis skaidrs ir pilķis horizontālajam un pulķis vertikālajam, bet tālos ?, viens spīd debesīs viens urbjas zemē..

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cuchins rakstīja:
kā regulē tuvās vis skaidrs ir pilķis horizontālajam un pulķis vertikālajam, bet tālos ?, viens spīd debesīs viens urbjas zemē..

Šķiet, ka tuvie un tālie atsevišķi neregulējas! Rolling Eyes
Pamēģini tālajiem spuldzi ielikt precīzi vietā! Man vismaz bija tā! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
cuchins rakstīja:

Šķiet, ka tuvie un tālie atsevišķi neregulējas! Rolling Eyes
Pamēģini tālajiem spuldzi ielikt precīzi vietā! Man vismaz bija tā! Wink

156 priekšlampas stars bez starneša tikai ar pliku spuldžiti rādā ļoti atšķirīgi un nepareizi ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Stars rodas tikai, tad ja spuldze ir pareizā vietā, ja kaut kas nav kārtībā, tad pareizs stars nemaz nevar veidoties! Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration