Autors |
Ziņojums |
Armands
Pievienojies: 05 Jul 2009
Komentāri: 212
Atrašanās vieta: Riga
|
Vaitad nevienam nav ko piedāvāt?
|
Sat Jun 11, 2011 10:09 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Sat Jun 11, 2011 11:00 am |
|
 |
Armands
Pievienojies: 05 Jul 2009
Komentāri: 212
Atrašanās vieta: Riga
|
|
Sat Jun 11, 2011 3:23 pm |
|
 |
RA
Pievienojies: 27 Apr 2010
Komentāri: 311
Atrašanās vieta: Ogre
1996 Alfa-Romeo 146
|
Armands rakstīja:elbee rakstīja:Armands rakstīja:Vaitad nevienam nav ko piedāvāt? 
http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-DAYLINE-ALFA-ROMEO-156-CHROM-LED-LEISTE-/190532796456
ludzu! 
Es Latvijā pameklējos atradu pa 130ls naudiņam bet neesmu parliecināts vai viņas man patiks
laikam jāpērk tonētās un miers ietaupīsies nauda nebūs jālauza galva! 
Tonētās atšķirās tikai ar to ka stikli tumšāki? Un ar tonētajām CSDD laiž cauri vispār?
Ja tonētās atšķirās tikai ar tumšāku stiklu un CSDD tāpat nelaiž cauri, tad es tavā vietā laikam vienkārši aizvestu tās lampas uz kādu kantori, lai ar to plēvi notonē, un pirms CSDD vienkārši viņu noplēs nost...
Piemēram te http://www.dcar.lv/lv/node/34 kā raksta, tikai 10 - 15 Ls par pāri...
|
Sat Jun 11, 2011 6:15 pm |
|
 |
mareksb
Pievienojies: 13 Apr 2011
Komentāri: 166
Atrašanās vieta: Rīga
1998 Alfa-Romeo 156
|
RA rakstīja:Armands rakstīja:elbee rakstīja:Armands rakstīja:Vaitad nevienam nav ko piedāvāt? 
http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-DAYLINE-ALFA-ROMEO-156-CHROM-LED-LEISTE-/190532796456
ludzu! 
Es Latvijā pameklējos atradu pa 130ls naudiņam bet neesmu parliecināts vai viņas man patiks
laikam jāpērk tonētās un miers ietaupīsies nauda nebūs jālauza galva! 
Tonētās atšķirās tikai ar to ka stikli tumšāki? Un ar tonētajām CSDD laiž cauri vispār?
Ja tonētās atšķirās tikai ar tumšāku stiklu un CSDD tāpat nelaiž cauri, tad es tavā vietā laikam vienkārši aizvestu tās lampas uz kādu kantori, lai ar to plēvi notonē, un pirms CSDD vienkārši viņu noplēs nost...
Piemēram te http://www.dcar.lv/lv/node/34 kā raksta, tikai 10 - 15 Ls par pāri...
isteniba ar to plevi ka notone izskatas pec baiga suda  :kolhoz_stils:
_________________ Ventilācija,Apkure,Kondicionēšana ,Elektro montāža, vispareja buvniecība, Serviss un Montaža
|
Sat Jun 11, 2011 10:54 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
vot arii taga par prieksheejo lampu jautaajumu domaaju. Uz kaadau variantu autors nosliecaas? Man lieta taada, ka ir aizmeteejushies/apsvilusi viena lampa no iekshpuses. No iekshas arii pulee tos stiklus? To led virteni toch negribu (leetucis), dereetu taas GTA style tumshaas lampas. Itkaa interesee arii xenons, bet ne kreisais, kas zhilbina paareejos. Karoch jautaajums taads - njems shiis pashas vecaas, puleet no iekshas+aaras un liimeet pljonku un kraasot iekshu vai vienkaarshi njemt jaunus? Kaa tad iisti ir TA ar to liimeeto pljonku? Un shiem http://www.sportech.lv/?pg=2&id=5706 tas E markjeejums noziimee, ka ar TA viss chiki?
Pie reizes veel jautaajums par salona LED apgaismojumu, esat dariijushi? domaaju vai nebuus par spilgtu ja visu nomainiis, lai gan pa lielam arii default variants ir pietiekoshi gaish. Kaa ar tiem rezistorslediem (bezkljuudas) un parastajiem, 156tajiem vai tad ir dachiks kas saka, ka lampinja izdegusi?
Uiiii.....dikti gari sanaaca, bet nu es jaunais alfists, un daudz kas neskaidrs, gribaas tomeer auto uztureet labaa kaartiibaa.
P.S. jaa jaa, siksna ir mainiita pirms 30K un viss pareejais arii ir ok
|
Fri Jun 17, 2011 11:16 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Ir, ir datčiks uz pārdegušu spuldzi!
Bija doma ielikt ledus priekšējos pagriezienos un gabarītos un uz numuru, bet pat ieliekot numura apgaismojumā, rādija, ka tie nedeg...
|
Fri Jun 17, 2011 11:22 pm |
|
 |
marciss
|
ok, skaidra lieta, taatad ja liek, jaaliek ar rezistoru, lai neraada kljuudu.
Kas veel sakaams par prieksheejaam lampaam?
|
Fri Jun 17, 2011 11:26 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Tutolli rakstīja:Ir, ir datčiks uz pārdegušu spuldzi!
Bija doma ielikt ledus priekšējos pagriezienos un gabarītos un uz numuru, bet pat ieliekot numura apgaismojumā, rādija, ka tie nedeg... 
viņi laikam mēra pretestību, kas jūtami mainās led gadijumā
neesmu elektriķis, tikai minu
|
Fri Jun 17, 2011 11:31 pm |
|
 |
marciss
|
jaa jaa, un rezistors LEDam to pretestiibu nodroshina parstaas kveelspudzes liimenii, jautaajums bija vai 156'ajam vispaar taads dachiks ir kas "uzmana" spuldzes, kaa izraadaas ir!
|
Fri Jun 17, 2011 11:36 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

2004 Alfa-Romeo 156SW
|
MartinsT rakstīja:Tutolli rakstīja:Ir, ir datčiks uz pārdegušu spuldzi!
viņi laikam mēra pretestību, kas jūtami mainās led gadijumā
neesmu elektriķis, tikai minu 
Tie LED ir divu veidu: plikie, kur tikai LED spuldzītes iekšā, un ir ar kaut kādām papildus pretestībām, lai automobīlim liktos, ka tur iekšā ir parastā kvēlspuldze...  Protams cena arī atšķiras...
Manā gadijumā bija plika LED gabarītlampiņa!
|
Fri Jun 17, 2011 11:38 pm |
|
 |
cuchins
Pievienojies: 13 Aug 2009
Komentāri: 425
|
kā regulē tuvās vis skaidrs ir pilķis horizontālajam un pulķis vertikālajam, bet tālos ?, viens spīd debesīs viens urbjas zemē..
|
Thu Oct 20, 2011 11:27 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

2004 Alfa-Romeo 156SW
|
cuchins rakstīja:kā regulē tuvās vis skaidrs ir pilķis horizontālajam un pulķis vertikālajam, bet tālos ?, viens spīd debesīs viens urbjas zemē..
Šķiet, ka tuvie un tālie atsevišķi neregulējas!
Pamēģini tālajiem spuldzi ielikt precīzi vietā! Man vismaz bija tā!
|
Thu Oct 20, 2011 11:39 pm |
|
 |
cuchins
Pievienojies: 13 Aug 2009
Komentāri: 425
|
Tutolli rakstīja:cuchins rakstīja:kā regulē tuvās vis skaidrs ir pilķis horizontālajam un pulķis vertikālajam, bet tālos ?, viens spīd debesīs viens urbjas zemē..
Šķiet, ka tuvie un tālie atsevišķi neregulējas!
Pamēģini tālajiem spuldzi ielikt precīzi vietā! Man vismaz bija tā! 
156 priekšlampas stars bez starneša tikai ar pliku spuldžiti rādā ļoti atšķirīgi un nepareizi ?
|
Thu Nov 24, 2011 12:27 am |
|
 |
Tutolli
Member of

2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Stars rodas tikai, tad ja spuldze ir pareizā vietā, ja kaut kas nav kārtībā, tad pareizs stars nemaz nevar veidoties!
|
Thu Nov 24, 2011 12:40 am |
|
 |
|