Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Mašīnas uzkaršana!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Mašīnas uzkaršana! 
nezinu ko lai dara!

menesi atpakalnopirku alfu 156 1998 gada ar 2. benzina motoru...

pirma nedela bija loti skaisti un jauki gaja un iet vienkarsi fantastiski! bet tad sakas problemas Sad
vina saka uzkarst!
bija aizdomas par termostatu, nomainiju!
tad vel variants bija ka temeraturas daciks melo... nomainiju ari to.. uzpildiju ari feronu jo tas ar bija cauri... galu gala nekas nav mainijies!
 viena no foruma temeam lasiju ka radiatoru var izmazgat  vai izpust... nu jebkura gadijuma... varbut ka man tas palidz.... nezinu ko lai dara jo pec butibas rit vinai ir jasak liels celojums...

masina ir parbaudita no a lidz  z viss iespejamais ir nomainits un sataisits... vienigais tas ka vinja uzkarst!

KO MAN DARIT?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko īsti nozīmē "uzkarst"?  Uzvārās? Antifrīzs (vai tosols) vismaz ir pilns līmenis? Eļļa ir pilns līmenis? Cik tad īsti rāda termometrs?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jā, ja jau esi nomainījis tās lietas, tad lkm paliek paskalot radiatoru, nomainīt škidrumu.. Radiators nav baigi caurs vai aizdirsies ar kukaiņiem Very Happy ? Ventilators strādā?

Un kad viņa uzkarst, tieši, kad vairāk stāvēšana vai braucot? Jā, un līdz cik grādiem tad aiziet, ja tev liekas, ka uzkarst?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
uzkarst braucot, un ta pa nopietno gandriz lidz galam. bet lampina neiedegas!
ventilatori abi strada!

antifrizs ir limeni ella ir vakar mainita. vajadzetu but limeni!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
graaca rakstīja:
uzkarst braucot, un ta pa nopietno gandriz lidz galam. bet lampina neiedegas!
ventilatori abi strada!

antifrizs ir limeni ella ir vakar mainita. vajadzetu but limeni!

radiatoram nav piemeties kariess?
esi pārliecinātgs, ka tas patiešām labi dzesē?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man bija šāda problēma Darīju uz sitienā šadi Kad uzkarsa  atvēru dzesēšanas šķidruma korķiti LĒNĀM !!!! faktiski tur bija labs spiediens un bundulītis bija tukš bet verot vaļā vaciņu tosols pildijās iekšā Skats tāds ka itkā atgaisotu bija sarāvis gaisu Tosols aizgaja pa sistēmu un pagāzejot pedzenāju tosolu Temperatūra nokrītas
Beigās secinājām ka radiatorām apakšā sulo tosols Mikro plaisa rauj gaisu iekšā Sataisīju un tagat viss ir o.k.!
Nu kautkā tā cerams sapratāt!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gaiss varetu but pie vainas... protams, extremalos gadijumos var izlidzeties neaiztaisot lidz galam dzes.skjidruma bachoka vacinju... nu ta lai spiediens nerodas. tad kaut ka ta zupa vel cirkule un kaut ko dzese...

BET... pie tevis aprakstitajiem simptomiem un pie ta saraksta, ko tu jau esi nomainijis... pirma lieta, ko es tagad skatitos ir radiatora kvalitate... no pieredzes zinu, ka tiem medz piemesties a la "kariess", t.i. izkrit lielaka dalja "ribu" pildijuma un tad dzesesana tur vairs nav nekada. - jamaina radiators.
Attieciba uz skalosanu skatos diezgan skeptiski - no pieredzes esmu dzirdejis tikai vienu pozitivu gadijumu, kad tas tiesam ir atrisinajis karsanas problemu, parasti tas it pasapmans.

Ir dzirdeti ari gadijumi, kad radiators pieaudzis pilns ar "kokvilnu" - shis ir vismazak sapigakais gadijums, ar udeni/gaisu var dabut visu drankji ara.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
ar udeni/gaisu var dabut visu drankji ara.

Ja ar ūdeni tad gan ar spiedienu tā uzmanīgāk, ar kerheri gluži nevajadzētu... tas tā, no pieredzes..

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Diez pats visu mēģināji saprast vai servisā Tev visu mainīja un nesataisīja?

Es gan šajos tehniskajos jautājumos esmu tumš cilvēks, bet sāktu ar lielās dzesēšanas trubas taustīšanu. Ja truba paliek cieta un tad sāk karst motors, tad tas nav ne radiators, ne termostats, ne arī ūdens sūknis, bet gan galvas blīve vai vēl nopietnāka problēma, kā rezultātā veidojas pārlieku liels spiediens dzesēšanas sistēmā.

Ja ar trubu viss kārtībā, tad vari pamēģināt, kas notiek, ja vienkārši motoru atstāj bez termostata, kad dzesēšana jau no paša sākuma iet pa lielo riņķi. Ja nekarst, tad termostats pie vainas, ja karst, tad jāmeklē tālāk.

Man reiz bija tā, ka V8 Jeepam ūdens sūknim bija nodilošu skrūves spārniņi un  cirkulācijas gliemezis bija visu savu reljefu zaudējis. No ārpuses par to nekas neliecināja. Nomainīja sūkni un viss bija bumbās.

Radiators - ja ciet, tad jāliek jauns. Alfai tas neko daudz nemaksā. Uz V6 Ķīniets maksā 40LVL

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uz V6 Ķīniets maksā 40LVL
nu tas ir ar ļoti lielu atlaidi  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
Uz V6 Ķīniets maksā 40LVL
nu tas ir ar ļoti lielu atlaidi  Cool

Tāds cipars ir pavadzīmē. Nav nekāda īpaša atlaide. Man liekas, ka tas varētu būt cipars, par kuru pērk servisi. Neko īpašu nerunāju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar to trubads cietibu nav viss tik viennozimigi... "no pieredzes" - bija konkrets gadijums, kur liela gumijas truba palika cieta ka akmens... bet galvas blives pie ta nebija vainigas.... vainigs bija radiators, vai pareizak sakot tas, kas no ta bija palicis pari...

zel ka bildes nav saglabatas, bet skats bija kuriozs... mazas "ribinjas", kas ir starp tienjiem bija izbirusas ~ 70% salidzinot ar jaunu. a lielas no spiediena bija uzputusas un palikusas no plakanam par gandriz apaljam... brinums ka kaut kas nebija uzgajis gaisa, jo lai kaut kas tads notiktu... spiedienam IMHO jabut affigenam...
aa, un pie visas piedevam ari laikam dzes.skjidruma bachoksa ventilis ari laikam bija beigts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un radiators toch nemaksa kosmosu (ja vien vinju var dabut Smile )... ka jau Cosa Nostra teica ja beigts - jamaina un .

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kapec man nekad ta nav, ka nomaini radiatoru un kartiba  Mad 90 jau otrais motors un gadriz ta pati vaina, tikai soreiz drusku savadak izpauzas.

vecaja motora tosols pie 90 gradiem saka burbulot un spiesties gar bacoku ara, temp ipasi augstak nekapa

jaunais motors 2 min pec auksta pieskilsanas viena momenta uzrauj 120 gradus, piepus trubas ka balonus, bet nekas nevaras un neburbulo, tikai baigi karsti

lieki piebilst, ka gan viens, gan otrs sabojajas trase braucot emo tagad jadoma, ko darit talak, sitais otrais motors labi gaja (un iet joprojam), varetu varbut bez ara celsanas paskatities, kas vinam tur ieksa daras... vai ari kapitali taisit to pirmo, kas jau ir izcelts... vai varbut ir pienacis laiks 24v dzinejam? vai vismaz 3l 12v

vai tomer uz muzeju, lai kadu laiku nostavas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tavs gadijums izklausas pec kaut kada poltergeista...

2 min motors nevar uzsilt lidz 120 gradiem  Shocked ...

iespejamie varianti:
- suknis kirdik
- gaiss sarauts sistema vairak ka vajag... alfam gan si problema, manuprat, robezojas ar zinatnisko fantastiku... visi runa, bet redzejis nav neviens Smile
- blives, plaisas
- un vismazak ticamais, ka kaut kur dzess sistema ir "korkjis", nelaujot cirkulacijai notik ta ka tai vajadzetu, kas visu padra ljoiti interesantu un nesaprotamu.

beigtus dacikus un sabirusus radiatorus es izsledzu, jo pienjemu, ka tos tu esi jau parbaudijis vairakkart

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration